Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe woonruimte creëren in bestaande boerderij? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe woonruimte creëren in bestaande boerderij. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe woonruimte creëren in bestaande boerderij

Verbouwing bestaand woonhuis en aanbouw achter

Foto's van de bestaande woning zijn nog online te vinden. Mijn wensen staan bijgevoegd in het PDF document. 1. Aanbouw van 4m diep, 5m breed. Gelijkvloers met de bestaande woonruimte. Openbreken van de bestaande achtergevel en plaatsen stalen portaal. Geen lichtstraat in de aanbouw. Plat dak. Achterwand een aluminium, zwarte vouwwand over de maximaal mogelijke breedte zodat de gehele achtergevel van glas wordt (www.kozijnenbestellen.com). Houten, dunne plankjes aan de buitenzijde rondom de pui of strakke witte gevel. Langs de wand van de aanbouw, grenzend aan de uitbouw van de buren komt een lange keuken, zonder eiland. De bestaande CV ketel werk ik weg in een hoge keukenkast. Wasmachine werk ik weg. Keuken bestel ik zelf. Mogelijkheid tot creëren extra kamer voor in de toekomst. Lastig uit te leggen op papier maar wel in persoon makkelijk laten zien in de woning. Egaline of houten vloer bestel ik zelf. Vergunning is tot 4 meter niet nodig. Ik heb begrepen dat er 4 heipalen nodig zijn, hoe diep durf ik niet te zeggen. Verbouwing woonhuis: De bedoeling is het bestaande huis van binnen groot en deels te strippen en van binnen een nieuwe look te geven. Vloeroppervlak woning is 43 m2. Badkamer: Bestaande indeling zo houden. Inloopdouche maken. Nieuwe betegeling vloer en wanden. Wand badkamer/slaapkamer waar nu die glazen stenen zitten, graag bedekken met een nieuwe wand. Sanitair bestel ik zelf. Rond eind juni/ begin juli willen we beginnen als dat kan. We zijn bezig met de koop af te ronden, dus een bezichtiging is mogelijk alleen moet dat goed gepland worden. Door de weeks werk ik, maar in de avonden of weekenden is het mogelijk.

Uitbouw achterkant realiseren voor extra woonruimte

Graag laten wij uitbouw aan de achterkant met een stenen omhuizing van ongeveer 5 x 3 m laten bouwen om extra ruimte te creëren. Wij hebben de hypotheek laten aanpassen, alles ingediend en wachten nu op akkoord dat vandaag op morgen binnen kan komen. Wij hebben geen bouwtekeningen laten maken, wel hebben wij bij de gemeente tekeningen aangevraagd. Wij hebben enorm veel tekeningen gekregen, maar wij komen er niet helemaal uit. Voor achteren weten wij dat er geen vergunning nodig is. Veel buren hebben ook een aanbouw laten plaatsen en ook zij hadden geen vergunning nodig. Wij hebben een idee voor wat wij willen voor de aanbouw: wij willen stenen muren aan de zijkant en aan de voorkant een schuifpui. het mag heel simpel, het is niet voor de mooi maar echt om extra ruimte te creëren. Aan de achterkant aan de binnenkant loopt een verwarmingsbuis en een verwarming zit tegen de achterpui, wij dachten dat deze misschien om de hoek gehangen kan worden. Of er een fundering moet komen weten wij niet, wij kunnen dit bij de buren in het blok navragen. De muur die doorgebroken moet worden is een muur met ramen en deur. Het liefste een complete oplevering, maar dit is afhankelijk of dit binnen ons budget valt. Wij hebben rekening gehouden met € 35.000, dus als bijvoorbeeld het aanleggen van elektra punten, het doortrekken van de laminaat vloer en dergelijke binnen de prijs valt, dan kan dit, anders is dit voor ons niet mogelijk. Zo snel als het kan, zouden wij willen beginnen, maar wel willen wij het dit jaar nog uitgevoerd hebben.

Souterrain verdiepen

Graag zouden wij een vrijblijvende offerte ontvangen voor het verdiepen van een deel van het souterrain (+/- 48m2). De (leef) hoogte die wij hiermee willen creëren is 2.40 m, nu is dat 2.05 m.Aan de voorkant loopt het schuin af. Wij hebben een schets en laten maken, alleen konden wij niet alles toevoegen. Wij hebben onderzoek laten doen naar de fundering etc. alle documenten hebben wij klaar liggen. Vergunning is nodig (zie bijlage). Doel is woonruimte te creëren. De oplevering graag casco, wij hebben onze eigen mensen die de rest aanpakken. Graag zouden wij zo snel mogelijk van start gaan. Graag een vaste prijs vooraf, zodat wij niet voor verassingen komen te staan. Graag iemand die langs komt, wij kunnen ervoor zorgen dat het souterrain open is, zodat u de situatie kunt bekijken zonder dat u in gevaar komt qua gezondheid met deze omstandigheden.

Souterrain verdiepen

Graag zouden wij een vrijblijvende offerte ontvangen voor het verdiepen van een deel van het souterrain (+/- 48m2). De (leef) hoogte die wij hiermee willen creëren is 2.40 m, nu is dat 2.05 m.Aan de voorkant loopt het schuin af. Wij hebben een schets en laten maken, alleen konden wij niet alles toevoegen. Wij hebben onderzoek laten doen naar de fundering etc. alle documenten hebben wij klaar liggen. Vergunning is nodig (zie bijlage). Doel is woonruimte te creëren. De oplevering graag casco, wij hebben onze eigen mensen die de rest aanpakken. Graag zouden wij zo snel mogelijk van start gaan. Graag een vaste prijs vooraf, zodat wij niet voor verassingen komen te staan. Graag iemand die langs komt, wij kunnen ervoor zorgen dat het souterrain open is, zodat u de situatie kunt bekijken zonder dat u in gevaar komt qua gezondheid met deze omstandigheden.

Dakopbouw plat dak

Wij willen een dakopbouw realiseren op ons platte dak, inclusief kunststof kozijnen en trap. Waar mogelijk willen wij een zo'n groot mogelijk oppervlak creëren binnen de technische mogelijkheden en binnen de vergunning. De afmetingen zijn ongeveer 4 m x 4,25 m + 5,25 m x 5 m (als 1 geheel). Bijgevoegde plattegrond hebben wij ter indicatie. Buitenzijde afgewerkt met kunststof hout. Zie ook andere huizen in de straat. De helft van de straat heeft een opbouw, wij verwachten dus geen problemen met de dakconstructie. Vergunning moet nog aangevraagd worden, dit laten wij graag aan u over. Graag een complete oplevering, dus ook de binnenzijde afwerken, inclusief elektra en stopcontacten. Graag ook een aansluiting voor warm en koud water en een afvoer, zodat in de toekomst iets gerealiseerd kan worden. Het doel van de opbouw is extra woonruimte (slaapkamers).

Muur bouwen

Ik wil graag een muurtje laten maken in mijn woonruimte. Op dit moment is geen slaapkamer aanwezig. Daarom wil ik in deze ruimte twee muren creëren waardoor een slaapkamer in de ruimte komt. Het gaat om een muur van ongeveer 270 cm breed en 320 cm hoog. En dan nog een muur waar de deur met kozijn mag komen. Ze zijn precies de zelfde afmetingen. Graag wil ik een offerte aanvragen om te kijken wat de kosten zijn voor de klus. Ik wil graag de muur van betonblokken, behangklaar afgewerkt en als dit te duur wordt wil ik het op Gipsplaat op metalen frame. Ik hoor het graag zsm van u!

Prefab tuinkelder plaatsen

Voor onze (nog te bouwen) nieuwbouw woning willen wij graag een tuinkelder plaatsen die via tuinhuis te bereiken is. De woning moet nog nog gebouwd worden. Het wordt een 2 onder 1 kap. De straat bestaat nog niet, het wordt een zijstraatje voor 11 woningen. De afmetingen zijn afhankelijk van de prijs, maar ik denk dat het iets van 5 m breed zal worden en de lengte zal tussen 7 à 10 meter. Er is geen vergunning nodig. De oplevering is prijsafhankelijk. het doel is om additionele woonruimte te creëren, voor studeerruimte en opslag. De tuin is toegankelijk voor zware machines (zoals graafmachines). Waarschijnlijk willen wij een Prefab tuinkelder, maar wellicht willen wij het toch graag op locatie laten maken.

Onderkelderen rijtjeshuis

Ik zou graag mijn rijtjeshuis op de willen vergroten door een kelder onder de woning te maken, Er is momenteel een kruipruimte van ongeveer 1 meter hoog. Ik zou graag de gehele benedenverdieping willen onder-kelderen. Dat komt neer op circa 5 x 11 meter. Het is zandgrond, dus het uitzuigen is geen probleem. Graag kom ik met u in contact om enig idee te krijgen van de verwachtte kosten en de duur. Ik heb de gegevens van de fundering bij de gemeente. Financieel is waarschijnlijk het haalbaar voor mij om het te realiseren. Er is een vergunning nodig als de fundering aangepast moet worden. Het doel is om een extra slaapkamer en douche te creëren en woonruimte. Graag de kosten voor een casco bouw. De materialen voor de fundering graag geregeld door de vakman.

Extra verdieping realiseren

Een extra verdieping op een platte dak. Afmetingen zijn 6 meter bij 7,5 meter. De constructie hangt af van de prijs. Als het te duur wordt, de oplevering graag casco. De vergunning kan ik eventueel zelf aanvragen, maar kan ook door de vakman. Ik heb tekeningen van de buurman gekopieerd, die de opbouw al heeft. Het doel is om meer woonruimte te creëren. Graag zou ik de opdracht willen doornemen met u. Mijn buren van een straat verderop zou dit ook graag willen.

Opbouw nokverhoging

Graag zou ik een opbouw van ongeveer breed 500 x 350 cm laten realiseren. het is een hoekwoning, dus ik denk dat er een vergunning nodig is, deze graag door vakman gedelgd. Graag de opbouw van hout en steen, graag prefab. De fundering moet de opbouw kunnen houden, we staan op duingrond. Het doel van de opbouw is om meer woonruimte te creëren. Graag de oplevering compleet. Er zitten zonnepanelen op het huidige dak, deze wil ik graag op het nieuwe dak. De oude dakpannen kunnen weg, deze kan ik zelf afvoeren. De nieuwe koop ik zelf.