Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woonlagen aanbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woonlagen aanbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woonlagen aanbouwen

Twee woonlagen aanbouwen

Huis vergroten aan de zijkant 5x8 m, met een verdieping er op bouwen van 15x8 m

Uitbouw van 2 woonlagen aanbouwen

Het souterrain van 5,84m breed zouden we willen uitbouwen met 3 a 4 meter met veel glas zodat er meer licht inval ontstaat, naast de extra ruimte wat er dan ontstaat. Daarboven op willen we dan de woonkamer / leefkeuken op uitbouwen, dus op de uitbouw van het souterrain. Ook circa 4 meter met veel glas. Zodat we op de eerste verdieping een woon keuken kunnen maken.

Het is een huis uit 1956. Het bestaat ...

Het is een huis uit 1956. Het bestaat uit 2 woonlagen en is qua oppervl. nu 200 vierkante meter. Het is een vrijstaande woning en oorspronkelijk waren het 2 woningen.een benedenwoning en een bovenwoning. er zijn dus ook 2 ingangen. Het moet 1 huis worden met liefst 1 ingang, trap naar boven en in de inpandige garage dient een bedrijfsr. te worden gerealiseerd. Verder willen wij een tweede verdieping op het huis bouwen van 14 bij 8 meter (gewoon hele verd. erop met puntdak met pannen, momenteel is het een plat dak, maar andere huizen in de omgeving hebben allemaal gelijksoortige opbouw met puntdak.) Indien het budget het toelaat willen wij ook nog serre aanbouwen. Er dient gesloopt te worden en dan is het huis in casco staat (benedenverdieping) en moet ingedeeld worden. (keuken erin enz.)

Op de garage een opbouw maken, aan de ...

Op de garage een opbouw maken, aan de achterzijde van de woning een stuk aanbouwen over 2 woonlagen, dat is de nieuwe woonkamer en een slaapkamer. Voor deze aanbouw moeten enr palen in de grond. Keukenleidingen verplaatsen en nieuwe keuken plaatsen en een nieuwe badkamer plaatsen op de garage, dus ook nieuwe leidingen aanleggen. Alle electriciteit opniew, muren opnieuw glad maken, nieuwe plafonds, 1 dragende muur breken en 1 doorgang in dragende muur maken en 1 tussenwand weghalen. Oude badkamer slopen, keuken slopen en diverse vaste kasten slopen. 35m2 tegelvloer plaatsen en 50m2 hout en op de 1e verdieping laminaat. Toilet verplaatsen onder de trap en oude slopen.