Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woonlaag opbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woonlaag opbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woonlaag opbouwen

Woonlaag opbouwen

Bij onze 2-laagse nieuwbouwwoning willen we een 3de woonlaag laten plaatsen met de volgende wensen: - Afmetingen 725 cm X 700 cm (buitenmaten) - Een volledige trap, doorlopen aan de huidige - Verplaatsing aansluitingen van zonnepanelen/warmtepomp naar het bovenste dak - Aansluiting elektra, water af en aanvoer - Plaatsen ramen en balkon deur - Montage steenstrips buitenzijde of bakstenen gelijk soort aan huidige steen - Bouwtechnische tekeningen/voorbereidingen (benodigdheden) voor het aanvragen van de bouwvergunning. De dakopbouw mag houtskeletbouw zijn. Binnen hoeft geen afwerking.

3e woonlaag als dakopbouw opbouwen

Ik wil een 3e woonlaag laten bouwen op een plat dak van mijn huidige woning. Echter weet ik niet of ik hele verdieping of een halve opbouw mag bouwen. Hoe kan ik hiet achter komen?

Uitbouw aanbouwen en verdieping opbouwen

Wij willen graag de achterzijde laten uitbouwen tot 1.50 meter over gehele breedte van 5 meter. Daarnaast willen wij een opbouw om een extra woonlaag te creëren van 7 meter lang, 5 meter breed en 2.45 meter hoog. Het gaat hierom om het realiseren van een 2e verdieping. Het is een plat dak en dat moet het ook blijven.

Extra woonlaag opbouwen

Ik woon op de derde en bovenste etage en wil graag een extra woonlaag bouwen. Hiervoor heb ik nog alles nodig, vergunning en een aannemer. In mijn straat wordt al hetzelfde uitgevoerd bij een ander (een zelfde) huis. Het gaat om 85 m2. Het huidige dak is met een helling van zo'n 10 graden een klein beetje schuin, dus die zal aanpassing vereisen. Het dak is van dwarsbalken met platen gemaakt met daarop bitumen. Het is niet beloopbaar maar niet heel stevig. De nieuwe woonlaag zal gebruikt worden voor 2 slaapkamers. Optioneel wil ik op de extra woonlaag een dakterras willen realiseren. Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte en een indicatie wanneer de opbouw gerealiseerd zou kunnen worden.

Optoppen van woning met extra woonlaag

Wij willen ons huis op laten toppen met op een plat dak 1 extra woonlaag. De extra woonlaag is 8 x 5 meter en zal ingedeeld worden in 2 slaapkamers en 1 berging. De vaste trap dient geplaatst te worden en de elektra doorgetrokken. Er is nog geen vergunning aangevraagd, echter zijn er in de wijk al meerdere opbouwen geplaatst.

3e woonlaag opbouwen

Ik heb een woning te koop zien staan met 2 woonlagen en een plat dak. Ik wil graag weten wat de kosten zijn voor het maken van een extra verdieping van ongeveer 5,5 x 8 x 3 meter, geheel afgewerkt.

Woonlaag laten opbouwen

Wij hebben een woning van 2 woonlagen met daar boven een plat dak. Wij denken erover om hier een extra verdieping op te laten zetten in de vorm van een puntdak. Uit onderzoek bij de gemeente blijkt dat de beste optie in verband met de maximale nok en goothoogte. Omdat wij geen flauw idee hebben in welke richting wij moeten denken qua budget, zouden wij graag een indicatie willen krijgen van de kosten van een (prefab) puntdak/klapdak op ons huis. De oppervlakte van het dak is ongeveer 50 m2.

Gemetselde dakopbouw met zinken dak opbouwen

Dakopbouw: een nieuwe woonlaag. Een gemetselde opbouw als extra verdieping. In de architectuur van de onderliggende gevel ofwel een zinken dak maar dan met een hellingshoek uit te voeren. De vergunning is een paar maanden terug al aangevraagd. De oplevering staat voor maart of april gepland.

Extra woonlaag opbouwen

We hebben een plat dak en willen graag een dakopbouw (dat wordt dan de 3de verdieping). Onze woning is ongeveer 7 x 6,6 meter dus ik neem aan dat de opbouw iets kleiner zal zijn dan dat. In deze extra ruimte willen we graag een slaapkamer en badkamer realiseren (hoeft niet compleet gescheiden te zijn) en een ruimte om kleding in op te bergen (afgescheiden met bijvoorbeeld een wand). We hebben nu een lichtkoepel op de bovenste verdieping. Die zou dan weggehaald moeten worden en kan eventueel gebruikt kunnen worden in de dakopbouw. Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte en een indicatie wanneer de opbouw gerealiseerd zou kunnen worden.

Extra verdieping op de woning opbouwen

Wij overwegen om een bod op een huis te plaatsen. Om dit huis aantrekkelijk te maken zal er echter een woonlaag op moeten. Het betreft een (stenen) opbouw van zo'n 4.75 x 5.70 meter, dus zo'n 27m2. Het huis heeft een afgerond dak, waarvan ik vermoed dat dit betonnen delen zijn (in de binnenkant zijn duidelijke 'delen' zichtbaar. Deze stijl en stenen moet iig hetzelfde zijn. Ik verwacht anders problemen met eventuele vergunningen. Bijgaand een foto van een dergelijke woning zonder de gewenste woonlaag en een met. De huidige bewoners weten dus niets van deze offerte. Deze is voor ons echter wel noodzakelijk om te weten of het huis een optie kan zijn of niet. Ik ben telefonisch moeilijk bereikbaar. Graag ontvang ik dan ook uw vragen en offertes via mijn e-mailadres.