Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woonkelder bouwen (slaapkamers)? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woonkelder bouwen (slaapkamers). Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woonkelder bouwen (slaapkamers)

Woonkelder bouwen (slaapkamers)

We willen onder onze bestaande woning een casco kelder laten bouwen van ongeveer 60 vierkante meter. Onze woning is 100 vierkante meter nu. We hebben te maken met grondwater in onze buurt en willen ook natuurlijk licht. Vergunningen etc. hebben we ook nodig. Wat zijn ongeveer de kosten en vanaf wanneer zijn jullie beschikbaar?

Parkeer- en woonkelder realiseren

Wij zijn op zoek naar een bouwbedrijf dat een parkeer- en woonkelder kan bouwen van circa 175 m2 (10,1 x 17,3), ook als fundering voor de bovenwoning aan. Momenteel bevindt ik mij in de vergunningsfase van de gemeente en is de architect bezig met de tekeningen.

Woonkelder maken van kruipruimte

Ik heb een vrijstaande woning uit 1991 op het oog, deze is te vinden op funda. Onder het hele huis zit een kruipruimte van minimaal 1,50 meter. In totaal is het +/- 70 m2. Het huis staat op zandgrond met grondwaterpeil op 30 meter. Ik zou graag een grove schatting willen hebben wat het kost om deze kruipruimte om te bouwen tot kelder met woonbestemming. Inclusief elektra, verwarming en daglichttoegang d.m.v. koekkoek of bovenramen.

Kelder onder nieuw te bouwen woning realiseren

Ik wil zo voordelig mogelijk een woonkelder onder een nieuw te bouwen woning voor slaapkamers. Bij voorkeur 100 m2 met een minimale hoogte van 2,40. Kan dit met prefab of wellicht 2x prefab gekoppeld. Of gemaakt in het werk van losse wanden? Heel graag uw prijsopgave voor de verschillende mogelijkheden.