Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woonhuis onderkelderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woonhuis onderkelderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woonhuis onderkelderen

Woonhuis onderkelderen

Ik wil graag een extra leefruimte creëren door een kelder onder ons rijtjeshuis. De begane grond heeft een oppervlakte van 60 m2. Ik kom graag in contact met een bedrijf dat ervaring en referenties heeft. Ik zoek een partij die deze leefruimte woon- en gebruiksklaar kan maken. De woning ligt vlakbij een sloot dus denk dat er een hoog grondwaterniveau is. Voor- en achtertuin zijn beide goed bereikbaar zijn. Nu is er alleen een kruipruimte van 50 cm en we willen naar opgeleverde ruimte met een hoogte van 2.40 meterJ.

Woonhuis onderkelderen

Ik wil onder mijn woonkamer 40-45 m2 extra leefruimte creëren. Ik kom graag in contact met een bedrijf dat ervaring en referenties heeft. Ik zoek een partij die deze leefruimte woon- en gebruiksklaar kan maken. De woning ligt wat hoger op duinzand en heeft een voor- en achtertuin die beide goed bereikbaar zijn. Nu is er alleen een kruipruimte van 50 cm.

Woonhuis onderkelderen

Graag ontvang ik informatie over mogelijkheden en kosten van onderkelderen van een 2 onder 1 kap jaren '30 woning. De begane grond is ongeveer 60 m2, de kelder zal dezelfde afmeting moeten krijgen. De woning is via de voor- en zijtuin goed bereikbaar en de entree van de kelder zal in de gang moeten komen. In eerste instantie gaat het om een casco kelder waar nog geen vergunning voor aangevraagd is.

Woonhuis geheel onderkelderen

Wij hebben een huis gekocht. Deze woning beschikt nu over een kelder van ons 2 x 3 meter. Graag zouden we deze uitbreiden om hier een opslag/ klasruimte van te maken. Wat zijn de te verwachten kosten hiervoor. Per maart 2017 gaan we verhuizen, hoelang neemt de uitbreiding van de kelder in beslag, en is het huis dan bewoonbaar?

Souterrain maken onder woonhuis in Amsterdam

Geachte heer, mevrouw, Ik heb onlangs een nieuw huis gekocht in Amsterdam. Hoewel de fundering op zich nog goed is zoek ik toch naar mogelijkheden om mijn woonoppervlakte te vergroten, en dacht daarbij aan onderkelderen. Soort woning: benedenverdieping (nog drie woonlagen erboven) met een vloeroppervlak: 86 m2. Begane vloer is ongeveer 50 cm boven de straat en tuinniveau. Wens: Onderkeldering met ramen aan beide kanten. Vier slaapkamers en een badkamer. Onder de gehele woning of zo groot mogelijk tussen de fundering van de woning. De bouwtekeningen heb ik gekregen van de gemeente. Ik heb daar een aantal vragen over: - Onderkelderen jullie in mijn situatie? - Wat zijn de kosten voor het onderkelderen, en wat kost de afbouw? - De VVE moet toestemming geven, en bestaat ook uit de twee huizen naast mij (links). De eigenaren zijn bang dat onderkeldering de verzakking van mijn woning zal versnellen of vertragen en dus impact zal hebben op hun woning (scheef zakken/scheuren in de muren). Hoe kunnen deze risico’s vermeden worden? Kunnen de risico’s verzekerd worden? Kunnen jullie helpen een plan te maken om de VvE mee te nemen en akkoord te krijgen? - Welke andere risico’s bestaan er? Hoe kunnen deze risico’s vermeden worden? Kunnen de risico’s verzekerd worden? - Wat zijn de tijdslijnen? Hoe lang duurt zo’n verbouwing? Moet ik mijn huis uit? Wanneer zou gestart kunnen worden? Graag verneem ik uw reactie om een afspraak te maken om alles door te spreken.

Onderkeldering bestaand woonhuis

Onderkelderen van bestaand woonhuis. Betreft woongedeelte en keuken, oppervlakte circa 8 x 8 meter. Vloer woongedeelte is nog hout met kruipruimte, dat mag er helemaal uit. Vloer van de keuken is gestort. We zoeken een aannemer die dit compleet kan verzorgen. Zo mogelijk ook afwerking binnenzijde. Het betreft ook het maken van berekeningen.

Onderkelderen bestaand woonhuis

Onderkelderen van een bestaande woning ongeveer 50M2. Er is nu nog geen kelder. Op stahoogte, 2.30m hoog.