Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woonhuis geheel onderkelderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woonhuis geheel onderkelderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woonhuis geheel onderkelderen

Verbouwing woonboerderij

Aangekochte langgevel boerderij met woonhuis en stalgedeelte. Woonhuis dient zowel beneden als op de verdieping geheel aangepast te worden. Lege stalgedeelte dient ingericht te worden als woonhuis met verdieping en vide.

Uitbouw bouwen tussen 2 woningen

Wij gelijktijdig met onze buren een uitbouw aan achterzijde woonhuis realiseren. Het betreft het volgende: - 2x uitbouw van +/- 10m2 aan achterzijde huis (aan beide zijden is dit slechts gedeeltelijk gedaan nu) - uiteindelijke totale oppervlakte van uitbouw +/- 40 m2 (verdeeld over 2 percelen) - doel is om fundering, buitenmuren, dakconstructie gezamenlijk en gelijktijdig te doen - geheel binnen vergunning Belangrijkste stappen: - aanleggen fundering (mogelijk palen), connectie met bestaande funderingen aan twee kanten - sloop van bestaande uitbouw aan twee zijden (oa vervangen keuken) - aanbrengen buitenmuren (met connectie naar bestaande uitbouw - bouw buitenmuren, dak constructie - herstel, gas elektra etc.

Schuur ombouwen tot woonhuis

Ik wil een oude schuur verbouwen naar een kleine woning met badkamer, keuken en slaapvertrek. De afmeting van de schuur is 5 x 10 meter. De schuur zit aan het woonhuis vast en krijgt momenteel vanuit huis electra aangeleverd. Het idee is dat dit een geheel zelf voorzienende woning wordt, met eigen electra, water en gas toevoer. De aanschaf van de keuken en badkamer units graag in overleg met de vakman. Het idee is dat dit project vóór de zomer afgerond is.

VVE onderhoudsplan trappenhuis

Voor de VVE zijn we opzoek naar een betrouwbaar bedrijf wie onderstaande klussen op zich kan nemen. Het gaat om een woonhuis met 6 lagen. Planning is begin 2018. Hopelijk kunnen jullie er iets mee?! - Trappenhuis is z’n geheel kan een opknapbeurt gebruiken houten trede incl. balustrade leuning schilderen, wanden/plafond verven, nieuwe vloerbedekking op hal en tredes. Het gaat om 5 trappen. 1 van deze trappen is momenteel bekleed met zeil. We zouden graag het hout weer zichtbaar laten zijn. - Terras dakrand. Op de topverdieping hebben we een loggia. De dagkant van de logia is gemaakt van hout en heeft z’n beste tijd gehad. De rest van het dakterras is nog in goede staat. - Metselwerk portiek is niet een goede staat. Door vocht zijn de vo

H-balk ter vervanging van draagmuur en balk

Gewenste situatie: Halverwege de lengte van de woonkamer een H-balk plaatsen. Over gehele breedte van 4 meter. Huidige situatie: Dragende overspanning is op dit moment opgedeeld uit +-120cm draagmuur en +-280 cm H-balk. Deze dragende constructie bevind zich net uit het midden van de lengte woonkamer en draagt een houten balken plafond. Graag zouden we de nieuwe (geheel overbruggende) H balk 25 cm opschuiven naar het midden van lengte woonkamer. In dit geval kan de oude dragende constructie blijven staan als stempel en kunnen wij deze zelf naderhand verwijderen. Mocht het plaatsen van een H blak op een enkelsteens dragende binnenmuur niet kunnen omdat de balk dan bij de buren uit komt, dan zal er waarschijnlijk een kort haaks dragend muurtje moeten komen om de balk extra te stutten, dat weer boven de fundering geplaatst moet worden. In dat geval moet de balk op de huidige plek terug komen en willen we graag de oude muur in verband met het stempelen et cetera weg laten halen door u. Het betref een woonhuis uit 1899 dat is opgesplitst van 1 woning naar 2 woningen. De tussenmuur/scheidingsmuur tussen beide woningen is zeer waarschijnlijk enkelsteens er van uitgaande dat deze muur al stond op de originele bouwtekeningen en alles erg gehorig is. Tussen deze binnenmuur en tegenoverstaande dragende buitenmuur (ook enkelsteens) is de afstand (binnenmaat) +- 4 meter. Dragende hoogte is 2.96 meter. Ik zou graag een prijs willen ontvangen voor: Situatie 1: enkel het plaatsen van nieuwe H balk, stempelen niet nodig. Situatie 2: Stempelen, 120cm oude muur en balk verwijderen, nieuwe balk plaatsen. Zie bijlage voor foto huidige situatie Ik ben zeer bereid mee te helpen. Ik hoop de situatie en wens duidelijk geformuleerd te hebben, we kijken uit naar uw komst en zorgen uiteraard voor koffie en wat lekkers tijdens de klus.

Sloopwerk voorafgaand aan renovatie boerderijschuur

Wij gaan onze boerderij schuur ombouwen tot woonhuis. Hiervoor moet de huidige binnenkant van de schuur gesloopt worden. De schuur heeft nu een koegang van 5 x 30 meter bestaande uit 1 muur en betonnen dak. De vloer bestaat uit 50% betonvloer en 50% tegels. De rest van de schuur bestaat uit 6 x 20 meter + 20 x 10 meter beton en de rest Stelcon platen en klinkers. Het geheel dient met veilige marge rond de dakpalen te worden afgegraven tot 25/30 cm ten behoeve van een nieuwe geïsoleerde betonvloer.

Woonhuis geheel slopen

Het slopen en afvoeren van een woonhuis uit 1978, traditionele bouw, gebouwd op staal met opgemetselde muren en een een pannendak. De inhoud is ongeveer 980 m3. Mochten jullie ook astbestverklaring, type A, afgeven, dan ontvangen wij hiervan graag een separate offerte. Indicatie sloopdatum: mei / juni.

Vrijstaande woning met asbest slopen en grond bouwrijp maken

Een vrijstaand woonhuis geheel slopen. De voorzieningen als water, gas en elektra moeten afgesloten en afgedopt worden om later weer aan te kunnen sluiten. Aanwezig: asbest rapport type A (weinig) en B (moet nog bekend worden), een sonderingsrapport en de vergunning voor de nieuwbouw is ook geregeld. Voor het slopen moeten we nog een aanvraag gedaan worden. Alle bomen en gewassen ook verwijderen en de kavel bouwrijp maken.

Woonhuis geheel onderkelderen

Wij hebben een huis gekocht. Deze woning beschikt nu over een kelder van ons 2 x 3 meter. Graag zouden we deze uitbreiden om hier een opslag/ klasruimte van te maken. Wat zijn de te verwachten kosten hiervoor. Per maart 2017 gaan we verhuizen, hoelang neemt de uitbreiding van de kelder in beslag, en is het huis dan bewoonbaar?

Huis met garage en botenhuis slopen

Het betreft het slopen van een woonhuis met garage en botenhuis. De oppervlakte is totaal circa 150 m2. Het huis is al geheel leeg gehaald en bevat geen asbest, risico inventarisatie A rapport aanwezig. Het puin hiervan dient te worden afgevoerd. Daarnaast dienen er grote platen gelegd te worden over een slootje van ongeveer 1.50 meter breed zodat de machines makkelijker de woning bereiken. Deze platen zouden wij graag 6 maanden laten liggen in verband met de bouw van een nieuwe woning.

Partners

Partners van Casius