Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woonhuis laten bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woonhuis laten bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woonhuis laten bouwen

Woonhuis met garage laten slopen

Ik ga op 24 juli een bod uitbrengen op een oude vrijstaande woning met aangebouwde garage uit bouwjaar 1959. De woning is oud en ik overweeg om die te laten slopen en een nieuwe woning te laten bouwen. Ik wil graag inzicht krijgen in de sloopkosten. Het huis heeft een inhoud van bijna 400 m³ en voor zover bekend zijn er geen asbesthoudende materialen aanwezig. Er staan foto's van de woning op Funda. Wij kan mij hier een prijsindicatie voor geven?

Woonhuis laten slopen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor slopen. We hebben een bestaand pand gekocht en willen dit bestaande pand slopen. Op het bouwkavel willen we dus een nieuw huis willen laten bouwen. Het perceel heeft een oppervlakte van 570 m2. Het huis heeft een woonoppervlak van 10 m2

Woonhuis bouwen

Begeleiding nieuwbouw woning 1200 kuub

Houtskelet plaatsen van nieuwbouwwoning en schuur

Wij gaan een nieuwbouw woonhuis en schuur bouwen op een nu kale landbouwgrond van 4000 m². De bouwvergunningsaanvraag bij de gemeente zal over 5 weken goedgekeurd zijn, waarna we binnen 10 weken willen starten met de fundering. Wij doen alles zo veel als mogelijk in eigen regie met hulp van diverse bouwbedrijven en een architect/constructeur. Wij zoeken een bouwbedrijf dat het houtskelet van de woning en schuur bouwt. De woning zal met strobalen geïsoleerd worden. Ik heb de bouwtekeningen bijgevoegd. De materialen zullen wij zelf aanleveren. Wij willen dit deel van de bouw voor de bouwvak laten afronden. Bedrijven die hier tijd voor hebben nodigen wij graag uit om een offerte voor ons te verzorgen.

Uitbouw achter het woonhuis bouwen

Ik wil graag een uitbouw 5 meter breed en 3 meter diep. Er moeten ongeveer 3 of 4 palen worden geslagen. Vloerisolatie, verwarming aanleggen. Ik wil graag 2 keer 2 openslaande deuren en 3 lichtkoepels. Ik wil graag een gemetselde aanbouw. Er is geen vergunning nodig.

Uitbouw achter het woonhuis bouwen

Wij willen voor een uitbouw alvast de fundering, de palen en de betonnen vloer laten plaatsen. De breedte is 490 cm x 350 cm de heimachine kan achter via achterpad van 1.60 meter breed. Ik zorg dat de doorgang vrij is.

Uitbouw achter het woonhuis bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren de maten zijn: 3 meter diep en 5 meter breed. Wij willen ook de draagmuur tussen de keuken en eetkamer verwijderen. Gezien in de meeste gevallen het portaal ondersteund moet worden met een draagbalk, graag rekening houden met het type zodat wij ook deze muur kunnen opvangen. Zie foto voor een plattegrond.

Woonhuis laten bouwen

Wij willen een huis laten bouwen van 12 meter diep en 10 meter breed. Werkruimte beneden 3 slaapkamers en 2 badkamers. Casco opgeleverd.

Kelder bouwen onder het woonhuis

Ik wil een kelder bouwen onder mijn huis. 5 x 11 meter. Huis is op staal gefundeerd. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn en globaal de kosten.

Uitbouw achter het woonhuis bouwen

Wij willen graag een uitbouw aan de achterzijde over de volledige breedte, 6,5 meter, bij 2 meter diep laten plaatsen inclusief het plaatsen van een ondersteuningsbalk in de originele gevel. Tevens is de draagmuur, 3 meter, tussen keuken /eetkamer verwijderd en voorzien van een ondersteuningsbalk, deze dient opgevangen te worden door de nieuw te plaatsen balk. De uitbouw zal een verlengde worden van de keuken en eetkamer en mag casco opgeleverd worden. In de achtergevel dient er een loopdeur en dubbele tuindeuren met een raampartij daarnaast geplaatst te worden.