Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woonhuis laten bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woonhuis laten bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woonhuis laten bouwen

Uitbouw achter het woonhuis bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren de maten zijn: 3 meter diep en 5 meter breed. Wij willen ook de draagmuur tussen de keuken en eetkamer verwijderen. Gezien in de meeste gevallen het portaal ondersteund moet worden met een portaal, graag rekening houden met het type zodat wij ook deze muur kunnen opvangen. Zie foto voor een plattegrond.

Woonhuis laten bouwen

Wij willen een huis laten bouwen van 12 meter diep en 10 meter breed. Werkruimte beneden 3 slaapkamers en 2 badkamers. Casco opgeleverd.

Kelder bouwen onder het woonhuis

Ik wil een kelder bouwen onder mijn huis. 5 x 11 meter. Huis is op staal gefundeerd. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn en globaal de kosten.

Uitbouw achter het woonhuis bouwen

Wij willen graag een uitbouw aan de achterzijde over de volledige breedte, 6,5 meter, bij 2 meter diep laten plaatsen inclusief het plaatsen van een ondersteuningsbalk in de originele gevel. Tevens is de draagmuur, 3 meter, tussen keuken /eetkamer verwijderd en voorzien van een ondersteuningsbalk, deze dient opgevangen te worden door de nieuw te plaatsen balk. De uitbouw zal een verlengde worden van de keuken en eetkamer en mag casco opgeleverd worden. In de achtergevel dient er een loopdeur en dubbele tuindeuren met een raampartij daarnaast geplaatst te worden.

Verdieping bouwen op een woonhuis

Een houten verdieping. 4,50 meter breed x 9.50 meter lang. Hoog voorzijde 1,60 m en achterzijde 2,80. Bedekken met dakleer of iets dergelijks. Aan beide kanten een raam plaatsen. Er is nu een plat dak. Een van de buren heeft dit al laten doen. De opbouw moet gelijk worden aan die van de buurvrouw. Mogelijk wil mijn buur aan de andere kant dit ook. Het dak zou een verdieping moeten kunnen dragen, zo is het gebouwd. Er moet nog wel trapgat en trap gemaakt worden. Elektra doortrekken.

Dubbele schuur met veranda bouwen

Links een ruimte van 4 meter diep en 5 meter lang met aan voorzijde een dubbele brede tuindeur. Midden een veranda van 4 meter lang en 4 meter diep. Rechts een ruimte van 4 meter diep en 2 meter lang met aan voorzijde een deur. Volledig met platdak. In dak veranda een grote lichtkoepel. Graag eerst grove prijsindicatie van totaalplaatje. Indien dit overeenkomt met onze ideeën, vragen we een gedetailleerde offerte. Optioneel ook aanleggen stroom vanuit woonhuis naar nieuwe gebouw. Tekening bovenaanzicht is bijgevoegd. Wc in tekening mag je negeren.

Aanbouw achter het huis bouwen

Wij willen een aanbouw laten maken aan de garage en ons woonhuis van 5 bij 6 meter

Woonhuis verbouwen

Uitbouw - slaapkamer ->Dit stuk werk gaat om het bij het huis trekken van een reeds overdekt deel tuin. Afhankelijk van welke constructie is gebruikt kan er een nieuwe buitenmuur en vloer geplaatst worden. De huidige buitenmuur vanuit de keuken zal verder naar binnen geplaatst worden waardoor er een redelijke slaapkamer ontstaat. Bij het uitbouwen wordt de huidige Koekoek afgedekt door de nog te plaatsen vloer. Er zal een ventilatieschacht naar buiten gemaakt moeten worden en een buitenkraan plus stroom punt geplaatst moeten worden. Het huidige kozijn in de bestaande buiten muur willen we gebruiken in de nieuwe muur zodat deze gelijk is aan de andere kozijnen. Voor de buitenmuur willen we graag dezelfde stenen gebruiken als de huidige stenen van het huis. Kelder-> De huidige trap naar de kelder zal worden afgedekt (vloer badkamer). Er zal een nieuwe trap naar de kelder gemaakt moeten worden met toegang via een luik. Badkamer-> Door de doucheruimte, toiletruimte gang en huidig stuk keuken bij elkaar te trekken als één ruimte ontstaat er een ruimte voor de badkamer. Tekening voor indeling en afmetingen is beschikbaar. In de offerte mag de volledige afwerking van de badkamer worden meegenomen afgezien van schilderwerk. Meubels sanitair en tegels zijn uitgekozen en kunnen voor aanvang van werkzaamheden geleverd worden. Wij zullen zelf de huidige muren kaal maken (verwijderen tegeltjes). Was-kast-> Aangrenzend aan de badkamer zullen we zelf een kast bouwen om een was droog combinatie in te plaatsen. Hiervoor zal het benodigde leidingwerk moeten worden aangelegd. Nieuwe deur opening -> Er zal een nieuwe deuropening gecreëerd moeten worden vanuit de woonkamer naar de nieuwe hal (waar de badkamer, toegang slaapkamer en waskast op uit komen. Keuken -> Het aanleggen van de noodzakelijke warm/koud waterleidingen en afvoer zullen wel uitbesteden. De nieuwe elektra groepen en leidingen horen hier ook bij. Benedenwoning, ondervloer is van houten balken.

Woonhuis bouwen conform ontwerp

Wij willen volgens ons ontwerp deze woning graag laten bouwen. Op basis van prefa HSB bouw. Kunt u ons indicatief een prijs geven svp? Is bouwen in Apeldoorn een mogelijkheid voor uw bedrijf ?

Uitbouw tussen woonhuis en garage bouwen

De maten zijn 3. 00x1,60 voor uitbreiding keuken in het dak lichtkoepel en links een deur de garage is niet geisoleerd dat moet nog gedaan worden op de muur van 3. 00 meter .

Partners

Partners van Casius