Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woonhuis laten bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woonhuis laten bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woonhuis laten bouwen

Houtskelet plaatsen van nieuwbouwwoning en schuur

Wij gaan een nieuwbouw woonhuis en schuur bouwen op een nu kale landbouwgrond van 4000 m². De bouwvergunningsaanvraag bij de gemeente zal over 5 weken goedgekeurd zijn, waarna we binnen 10 weken willen starten met de fundering. Wij doen alles zo veel als mogelijk in eigen regie met hulp van diverse bouwbedrijven en een architect/constructeur. Wij zoeken een bouwbedrijf dat het houtskelet van de woning en schuur bouwt. De woning zal met strobalen geïsoleerd worden. Ik heb de bouwtekeningen bijgevoegd. De materialen zullen wij zelf aanleveren. Wij willen dit deel van de bouw voor de bouwvak laten afronden. Bedrijven die hier tijd voor hebben nodigen wij graag uit om een offerte voor ons te verzorgen.

Uitbouw achter het woonhuis bouwen

Ik wil graag een uitbouw 5 meter breed en 3 meter diep. Er moeten ongeveer 3 of 4 palen worden geslagen. Vloerisolatie, verwarming aanleggen. Ik wil graag 2 keer 2 openslaande deuren en 3 lichtkoepels. Ik wil graag een gemetselde aanbouw. Er is geen vergunning nodig.

Uitbouw achter het woonhuis bouwen

Wij willen voor een uitbouw alvast de fundering, de palen en de betonnen vloer laten plaatsen. De breedte is 490 cm x 350 cm de heimachine kan achter via achterpad van 1.60 meter breed. Ik zorg dat de doorgang vrij is.

Uitbouw achter het woonhuis bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren de maten zijn: 3 meter diep en 5 meter breed. Wij willen ook de draagmuur tussen de keuken en eetkamer verwijderen. Gezien in de meeste gevallen het portaal ondersteund moet worden met een draagbalk, graag rekening houden met het type zodat wij ook deze muur kunnen opvangen. Zie foto voor een plattegrond.

Woonhuis laten bouwen

Wij willen een huis laten bouwen van 12 meter diep en 10 meter breed. Werkruimte beneden 3 slaapkamers en 2 badkamers. Casco opgeleverd.

Kelder bouwen onder het woonhuis

Ik wil een kelder bouwen onder mijn huis. 5 x 11 meter. Huis is op staal gefundeerd. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn en globaal de kosten.

Uitbouw achter het woonhuis bouwen

Wij willen graag een uitbouw aan de achterzijde over de volledige breedte, 6,5 meter, bij 2 meter diep laten plaatsen inclusief het plaatsen van een ondersteuningsbalk in de originele gevel. Tevens is de draagmuur, 3 meter, tussen keuken /eetkamer verwijderd en voorzien van een ondersteuningsbalk, deze dient opgevangen te worden door de nieuw te plaatsen balk. De uitbouw zal een verlengde worden van de keuken en eetkamer en mag casco opgeleverd worden. In de achtergevel dient er een loopdeur en dubbele tuindeuren met een raampartij daarnaast geplaatst te worden.

Verdieping bouwen op een woonhuis

Een houten verdieping. 4,50 meter breed x 9.50 meter lang. Hoog voorzijde 1,60 m en achterzijde 2,80. Bedekken met dakleer of iets dergelijks. Aan beide kanten een raam plaatsen. Er is nu een plat dak. Een van de buren heeft dit al laten doen. De opbouw moet gelijk worden aan die van de buurvrouw. Mogelijk wil mijn buur aan de andere kant dit ook. Het dak zou een verdieping moeten kunnen dragen, zo is het gebouwd. Er moet nog wel trapgat en trap gemaakt worden. Elektra doortrekken.

Dubbele schuur met veranda bouwen

Links een ruimte van 4 meter diep en 5 meter lang met aan voorzijde een dubbele brede tuindeur. Midden een veranda van 4 meter lang en 4 meter diep. Rechts een ruimte van 4 meter diep en 2 meter lang met aan voorzijde een deur. Volledig met platdak. In dak veranda een grote lichtkoepel. Graag eerst grove prijsindicatie van totaalplaatje. Indien dit overeenkomt met onze ideeën, vragen we een gedetailleerde offerte. Optioneel ook aanleggen stroom vanuit woonhuis naar nieuwe gebouw. Tekening bovenaanzicht is bijgevoegd. Wc in tekening mag je negeren.

Aanbouw achter het huis bouwen

Wij willen een aanbouw laten maken aan de garage en ons woonhuis van 5 bij 6 meter