Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woningen samenvoegen en onderkelderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woningen samenvoegen en onderkelderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woningen samenvoegen en onderkelderen

Woningen samenvoegen en onderkelderen

Wij willen onze woning door een kelder vergroten. Met circa 45m2. Dit in het kader van het samenvoegen van twee woningen. Dat zal vanaf augustus kunnen. Wellicht willen we een stukje van de tuin mee onderkelderen. Ik beschik over tekeningen van de bestaande situatie. Wilt u a.u.b contact met mij opnemen? Ik ben telefonisch lastig te bereiken maar als u mij mailt dan maken we een belafspraak. Ik zoek een hoofdaannemer die vanaf voorlopig ontwerp met ons mee denkt en ervaring heeft met de bouwbegeleiding van dit soort grote projecten.

Woningen samenvoegen

Ik wil een bovenwoning van 90 m2 en benedenwoning van 65 m2 samenvoegen. Het gaat om twee goed onderhouden jaren '30 woningen. Wat er ongeveer moet gebeuren is: - beneden twee muren slopen, waarvan 1 tussen de twee woningen, scheiding van de halletjes; - keuken (van boven) beneden installeren; - gas, water en elektra samenvoegen; - badkamer beneden verwijderen (is nu badkamertje met wc, dit moet een ruime wc en aparte kast worden); - boven één muur verplaatsen en twee nieuwe plaatsen; - badkamer installeren (op de plek van de keuken boven); - gehele benedenverdieping stuken, circa 100 m2; - beneden vloer leggen; - tuindeur vervangen door dubbele openslaande deuren. Graag een indicatie van kosten, ter oriëntatie.

Woningen samenvoegen

Ik overweeg om bij mijn bovenhuis van 85 m2 het benedenhuis van 75 m2 van mijn buurman te kopen om zo een eengezinswoning te creëren. Hiervoor zullen beide badkamers en keukens gesloopt moeten worden en vervangen. Er moet een doorgang (deur of dubbele deur door draagmuur) gemaakt worden tussen de huizen, een paar binnenmuren gesloopt (op begane grond badkamer en keukentje en slaapkamertje, willen we een grote kamer van maken). Eventueel de vloer op de begane grond eventueel vervangen. Nalopen wegens vochtproblemen. Daarnaast zal ook het leidingwerk en de elektra naar een aansluitpunt gebracht moeten worden. Huis stamt uit 1911, is verder goed onderhouden. Ik zou graag een idee krijgen van wat zo'n verbouwing globaal zou kosten.

Brandscheiding i.v.m. 2 woningen

Het terugbrengen van de situatie van voor het samenvoegen van 2 woningen onder één dak gebouwd ten behoeve van verkoop "voorste" woning: dichtmaken deur op begane grond, scheidingswand maken op eerste verdieping, binnenwand maken op zolder, extra vlizo trap aanbrengen, installatiewerk t.b.v. splitsen verwarmingsinstallatie, plaatsen tweede ketel, werkzaamheden t.b.v. nutsbedrijven en enkele kleine werkzaamheden. Ik wil graag gebruik maken van verlaagd BTW tarief. Voor 1 juli dus afronden.

Wij willen onze woning samenvoegen samen ...

Wij willen onze woning samenvoegen samen met de woning van de buren naast ons. In dat kader moet een deel van de (draag)muur tussen de woningen worden doorgebroken en een deel van een andere draagmuur moet worden doorbroken om een open keuken te creeren. Ook moet de houtkachel worden verplaatst en mogelijk nog andere klussen. Ook verdere samenvoeging van de woningen.

We wonen op de begane grond van een ...

We wonen op de begane grond van een appartement met 5 woonlagen. We hebben een bod uitgebracht op de benedenwoning van de buren en willen beide woningen samenvoegen. Hiervoor willen we een deur maken in de dragende tussenmuur. Graag wil ik weten of dit technisch mogelijk is en zo ja, hoeveel bedragen dan ongeveer de kosten?

Ruimte keuken, gang en woonkamer ...

Ruimte keuken, gang en woonkamer samenvoegen (2 dragende muren vervang constructies) Voordeur weg en glazen schuifpui; Badkamer plaatsen en aanleg leidingwerk, 2 maal deur door spouwmuur (van 2 woningen 1 woning) Opknappen badkamer boven (wc plaatsen); Ander glazen schuifpui in slaapkamer. Sauna plaatsen, gevel westen opnieuw voegen, raam vervangen dakkapel

Samenvoegen van 2 woningen dmv ...

Samenvoegen van 2 woningen dmv doorbreken van een 3-tal muren: Muur1, Woning1: Woonkamer-keuken (niet dragend, overspanning 3m) Muur2, Tussen woningen: Keuken-keuken (dragend, overspanning 3m) Muur3, Woning 2: Keuken-Woonkamer (niet dragend, overspanning 3m) Dan constructiewerkzaamheden, alle overspanningen moet voorzien worden van een bint. Woningen worden "werkklaar" opgeleverd, afwerking niet meenemen in offerte. Afwerking en voorbereiding doen we zelf. Werkzaamheden mei 2008.

Bij het samenvoegen van twee parterre ...

Bij het samenvoegen van twee parterre woningen (1896/4laags) willen we de draagmuur van de keukens (begane grond) doorbreken. Graag advies/inzet van architect of bouwkundig bureau bij een schets/tekening en oplevering (ontwerp met kosten indicatie/ bouwvergunning en dit daarna tevens kunnen uitvoeren). Het betreft nu 2 keukens van ieder 6 x 2,5 meter. Het ontwerp betreft creatieve opties van het doorbreken van de muren en indelen van de keuken met enig behoud van de huidige keukenkastjes/materialen en apparatuur. Vloer nieuw leggen en daaronder aansluitingen zo indelen/aanleggen dat terugplaatsen/splitsen makkelijk mogelijk blijft.

Samenvoegen twee appartementen waar 1 ...

Samenvoegen twee appartementen waar 1 vrijwel niets hoeft te gebeuren en een ander voorzien moet worden van 3 slaapkamers (casco) en badkamer. Doorbraak tussen twee huizen met stutten muur. Badkamer aanleggen. Gas elektriciteit en verwarming twee woningen samenvoegen. Casco opleveren slaapkamers. Architectentekeningen aanwezig, tevens ingenieursberekening doorbraak.