Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voor 6 woningen opbouw realiseren op platte daken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voor 6 woningen opbouw realiseren op platte daken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voor 6 woningen opbouw realiseren op platte daken

Opbouw verdieping met behoud van ons lessenaarsdak

Wij willen graag een opbouw op onze woning realiseren van ongeveer 5,70 x 8,50 meter. Het huidige dak betreft een lessenaarsdak en wensen we te behouden i.v.m. met de bouwstijl van de woningen en vergunning. Het optrekken van de woning in dezelfde bouwstijl van de woningen, het gaat om een stenen opbouw. Leidingwerk CV/ water/ electra e.d. aanleggen voor uiteindelijk twee of drie ruimtes, verdiepingsvloer en trap aanleg. Raamkozijn in voorgevel + achtergevel plaatsen. Foto's van de situatie en voorbeeld van de opbouw heb ik ingesloten. Wij zouden onze woning conform bouwnr. 16 (type F2) willen laten opbouwen. Deze woning is vanaf de nieuwbouwfase gerealiseerd, dus origineel. De trap is bij ons gespiegeld t.o.v. van bouwnr 16. We zijn ons aan het oriënteren op wat hiervoor nodig is en wat de kosten zullen zijn. Kunt u ons informeren en vrijblijvend een schatting van de kosten geven? Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Dakopbouw bij meerdere woningen

Met een aantal van onze buren willen we een dakopbouw op het huis. Het gaat momenteel over 3 woningen, maar mogelijk doen nog 3 andere buren mee. De afmeting van de opbouw is afhankelijk van wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot het trapgat.

Een drietal woning opbouwen realiseren

We zijn met 3 geïnteresseerden in het plaatsen van een dakopbouw op onze woningen. Er zijn twee identieke woningen en een derde. De buurman laat de trap lopen zoals die in mijn woning is gesitueerd, dus niet gespiegeld. De wand van de dakopbouw komt als muur tegen mijn dakopbouw aan te liggen zoals wij dit nu voor ogen hebben. Wat betreft jullie vragen: 1. Indien nodig aanwezig situatie bouwtekeningen van 131/ 133. 2. Ingesloten voorbeeld van hoe wij het zouden wensen ingesloten (3 bij 2) - type duiventil. Maar het terras zou ook wat groters aan kunnen, dus hoor graag jullie ervaringen in Amsterdam! Wij beogen daarbij ook een systeem te laten maken voor zonnewering. Nu aan het zoeken naar een 'tentdoek' gespannen via opbouw naar hekwerk. 3. Graag een aansluiting voor water en electriciteit (133 heeft deze, 129 en 131 nog niet). Willen daar een kleine keukenblok in hebben met koelkast en kraan. Dus met alles erin - stucwerk, wind en waterdicht en loodgieterswerk. Voor 129 denk ik dat overigens niet - doe die casco. 4. Van de 3 opbouwen moeten er 2 woon-klaar en 1 casco zijn. Daarnaast moeten alle kozijnen hoogstwaarschijnlijk van kunststof zijn. Overige specificaties bespreek ik graag met de aannemer.

Opbouw op plat dak realiseren

Wij willen graag een opbouw zoals op de bouwtekening in bijlage. Inmiddels staan er al 2 van deze op andere woningen en moeten ze gelijk zijn. In de bouwtekeningen was er een plan om te kiezen voor een opbouw, dat is toen niet gedaan. Nu willen wij een opbouw. Het dak is sterk genoeg, dat is er toen voor gemaakt, net als een opening voor de trap. Deze zit nu dicht, maar kan geopend worden. Trap moet nog wel geplaatst worden. In de tekeningen staan de afmetingen en ook het aantal ramen. Ik vermoed dat de gevelbekleding keralit is. Ik zou een foto van de opbouw van de buren kunnen sturen. Vergunning moet ik nog aanvragen. Ik kan zelf een architect regelen. We willen graag weten wat een casco en een complete oplevering ons kost.

Opbouw op garage en op de berging ernaast

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op onze garage. Wij willen een opbouw in hout of kunststof (geen stenen) bovenop onze garage en ook op de berging ernaast indien mogelijk. Dit zou 6 bij 6 meter betreffen. Wij weten nog niet exact wat mogelijk is. De dakkapellen op ons huis zijn van unipanel. Dus als dat materiaal gebruikt zou kunnen worden is het wel zo mooi. Wij willen de opbouw uit besteden, maar afwerking aan de binnenkant willen we eventueel wel zelf doen. Heb de bouwtekening van ons huis en ook waar berging opstaat bijgevoegd. Meerder woningen in de buurt hebben een opbouw, waardoor een omgevingsvergunning makkelijk verkrijgbaar zou moeten zijn. Daarnaast willen we houten kozijnen in de opbouw.

Diverse opbouwen voor circa 8 woningen

Wij overwegen een opbouw. Dit betreft 5 huizen in onze straat en 3 huizen aan de overkant (van het zelfde type). De meesten willen circa 5 x 5 meter of 5 x 9 meter. Sommigen willen de opbouw aan 1 kant gelijk laten lopen met de gevel, anderen willen voor en achter een deel van het dakterras behouden.

Offerte dakopbouw op dakterras plat dak

Graag ontvangen wij een offerte voor een dakopbouw met een plat dak. Er is al een trap en een dakluik aanwezig naar het dak. Afmeting circa 13 x 6 meter. Er is nog geen vergunningaanvraag gedaan. Andere woningen in de straat hebben al een opbouw. Gemetselde opbouw. In de opbouw twee slaapkamers, badkamer en natte ruimte voor wasmachine en droger. Elektra en ander leidingwerk doortrekken. Casco oplevering.

Opbouw volledige etage realiseren

Wij willen een opbouw over de gehele etage, wij hebben een plat dak. We zijn ons aan het oriënteren over de mogelijkheden. De oppervlakte is ongeveer 40 m2. De woning is niet volledig rechthoekig, lijkt meer op 2 rechthoeken die niet recht op elkaar staan. We vermoeden dat het dak sterk genoeg is, er zijn meerdere woningen in de buurt met een opbouw. Vergunning moet nog worden aangevraagd. We willen graag een offerte voor een complete oplevering en een voor een casco oplevering. Graag elektra en stucwerk op de offerte vermelden. Voor het soort constructie willen we graag advies. Bouwtekeningen zouden nog gemaakt moeten worden.

Opbouw extra verdieping appartement

Voor mijn appartement (bovenste woonverdieping) heb ik voornemens een extra verdieping te laten plaatsten gezamenlijk met mijn buren op deze verdieping (betreft appartement met 2 woningen per verdieping) Ik weet dat de mogelijkheid er is, gelijk appartement heeft dit ook in de straat gedaan. Het betreft maximale opbouw van de helft van mijn appartement (89 m2 appartement in totaal). De buurman mag ook de helft uitbouwen, dus beide ongeveer 45 m2. het dak is sterk genoeg. Met de vergunning zijn we bezig, ook met de bouwtekeningen. We willen een complete oplevering, leiding werk moet aangelegd worden, de trap, de badkamer, elektra, en verwarming. Verder ook de wanden stucen. We moeten ons houden aan wat de buren hebben gedaan met de opbouw, ik geloof dat zij een houten constructie hebben.

Uitbouw achterzijde dakterras en plaatsing dakterras op het huidige dak

Wij zijn ons aan het oriënteren op het plaatsen van een dakopbouw op het huidige dakterras, graag willen wij het dakterras verplaatsen naar het dak op de opbouw/huidige dak. Er zijn woningen het blok waar dit al is gerealiseerd. • De geschatte afmetingen van de opbouw zouden 5,56 bij 2,74 =15 m2 zijn. • In de huidige situatie is eer een opstap van cicra 40 cm omhoog naar het dakterras, wanneer hier de uitbouw komt zien wij dit graag verdwijnen. • Dakterras op huidige dak/dakopbouw, nog nader te bepalen (wij gaan uit van tenminste +/-25 m2) voor een beeld van onze situatie verwijs ik u graag door naar de foto's en plattegronden.

Partners

Partners van Casius