Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een woning voorzien van een kelder in de tuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een woning voorzien van een kelder in de tuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een woning voorzien van een kelder in de tuin

Een recent aangekochte woning voorzien van een opbouw

Ik ben op zoek naar een aannemer voor het realiseren van een dakopbouw op mijn nieuw aangekochte woning. Deze opbouw dient 566 bij 745 cm groot te worden en tot op zekere hoogte casco te worden geleverd. Het dak waar de opbouw op komt is van beton. Daarnaast graag aluminium kozijnen.

Een hoekwoning uitbouwen en renoveren

Wij zijn op zoek naar een aannemer voor het realiseren van een uitbouw. Daarnaast dienen er meer verbouwklussen uitgevoerd te worden. De uitbouw moet 200 bij 500 cm zijn, gemetseld, bestaande kozijn hergebruiken, dicht dak en graag woon-klaar opleveren. Daarnaast moet er een dakkapel komen, de badkamer renoveren en de gehele woning voorzien van latex-spuit- en behangwerk. Overige specificaties bespreek ik met de aannemer.

Een recent aangekochte woning uitbouwen

Ik heb een woning aangekocht en zoek nu een specialist voor het realiseren van een uitbouw aan de achterzijde daarvan. Deze uitbouw dient 200 bij 600 cm groot te worden. Hier komt ook geveldoorbraak bij kijken. Het moet achter een hoekwoning gebouwd worden die goed bereikbaar is per achterom. Graag woon-klaar opleveren en voorzien van kunststof kozijnen.

Een dakopbouw maken achter een woning

Ik ben op zoek naar een aannemer voor het maken van een dakopbouw achter mijn tussenwoning. Deze opbouw dient 300 bij 250 cm te zijn en ongeveer 400 cm hoog te worden. Dit mag woon-klaar worden opgeleverd en zijn voorzien van houten kozijnen. De woning is bereikbaar per achterom.

Een hoekwoning voorzien van een dakopbouw

Ik ben op zoek naar een aannemer voor realiseren van een dakopbouw op onze woning. Deze opbouw dient ongeveer 550 bij 500 cm groot te zijn en casco te worden opgeleverd. Het betreft een hoekwoning. In de opbouw zie ik graag kunststof kozijnen. Dit dient op een schuin dak gemaakt te worden. Graag hout skelet bouw met keraliet bekleding.

Een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen

Wij willen graag een huis laten bouwen op onze kavel! Het gaat om een huis 2x 65m2. Dus begane grond en 1e woonlaag met puntdak. Er is een bestemmingsplan aanwezig en de bouwtekeningen en omgevingsvergunningen zijn er ook. Afmeting van het huis is 10×6m. De woning graag metselen en voorzien van witte houten kozijnen. Daarnaast de woning casco opleveren.

Een dakopbouw op een hoekwoning maken

Ik ben op zoek naar een aannemer voor het realiseren van een dakopbouw. Deze opbouw dient 570 bij 630 te worden en te zijn voorzien van een puntdak. Hier zijn nog geen omgevingsvergunningen voor aanwezig. Echter zijn er wel al meerdere woningen in de wijk met een opbouw. Ik zou graag willen dat de binnenzijde netjes is afgewerkt. Het dak van de woning is van hout. Overige specificaties bespreek ik graag met de specialist.

Een woning op het dak uitbouwen

Wij willen op onze woning met 1 etage een 2e etage laten bouwen. Momenteel hebben we een plat dak. Wij willen een schuifdak indien dit mogelijk is. De ruimte heeft een slaapkamer en badkamer met bad/toilet, een klein balkon. Op het dak willen wij zonnepanelen plaatsen. Het dak is 60 m2 dus genoeg ruimte voor een opbouw. Graag casco opleveren en voorzien van kunststof kozijnen.

Een houten uitbouw maken achter een hoekwoning

Ik ben op zoek naar een aannemer die aan de achterzijde van onze woning een uitbouw kan realiseren. Deze houten uitbouw dient 400 bij 600 te zijn en te zijn voorzien van een lichtstraat. De hoekwoning is bereikbaar per achterom. Daarnaast graag woon-klaar opleveren.

Uitbouw achterzijde

Het betreft een jaren zestig woning, bouwjaar 1962/1963. achteraanbouwen in de gemeente mag zover ik weet met een achtergevelverplaatsing van 2m50. De woning meet binnenwerks 5m93, dus een globale aanbouw oppervlakte van 15 m2. De betonvloer van de eerste verdieping steekt niet door de achtergevel. de tussenmuur tussen de woonkamer en de keuken mag blijven staan. de keuken zal ik (tzt) zelf vervangen. De uitbouw betreft alleen de benedenverdieping. globaal betreft het dus de volgende werkzaamheden: - het slopen (en uitzagen?) van de achtergevel en de beide zijmuren die als schutting fungeren met de buren - het contructief aanpassen/versterken van de resterende gevel waar nodig (bijv dmv een balk) - het plaatsen van een fundering tbv de aanbouw (huizen zijn hier allen op staal gefundeerd) - het storten van een betonvloer - het zetten van de muren (met spouwisolatie) en dak, geisoleerd - het aanbrengen van een deur tpv de keuken in de achtergevel, en 2 openslaande deuren tpv de huidige woonkamer. Aan weerszijden van de openslaande deuren 2 smalle ramen van ca. 50 cm. - het gestuct (spachtelputz) opleveren van de gehele woonkamer - plafondafwerking gehele woonkamer (huidige woonkamer heeft beton als plafond, slecht afgewerkt). Mijn idee is om er gipsplaten tegenaan te zetten en dit af te stucen, en dit 1-op-1 door te trekken naar de aanbouw en de keuken. verleggen CV voorzieningen. werkzaamheden die ik zelf zal uitvoeren: - demonteren bestaande keuken - verleggen rioolaansluiting buitenkraan - bouwrijp maken bouwstrook, in overleg het uitgraven van funderingscunet (excl grondverbetering) werkzaamheden te overleggen: - updaten electra keuken en woonkamer, idem voor keuken. Optie is dit alleen voor te bereiden - eventueel slechts stucklaar opleveren van de aanbouw. - de woonkamer heeft momenteel een houten vloer. indien mogelijk kunnen we dit meteen omzetten naar beton, inclusief de woonkamer en de keuken voorzien van vloerverwarming

Partners

Partners van Casius