Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woning uitbreiden met aanbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woning uitbreiden met aanbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woning uitbreiden met aanbouw

Woning onderkelderen of anderszins uitbreiden

Wij hebben interesse in een woning. Deze woning heeft voor ons echter een slaapkamer te weinig. Graag zouden het kostenplaatje willen weten voor het plaatsen van een kelder onder deze woning. Of een 2 verdiepingen uitbouw van het gedeelte bij de voordeur. Of een opbouw aan de achterzijde van de woning. Deze woning is te vinden op funda. Alvast

Woning uitbreiden met aanbouw

Ik wil de begane grond wat groter maken met 3 meter bij 6 meter met schuifdeuren, skylight, en stalen heipalen voor een fundering. Bestaand huis heeft kruipruimte en houten vloer. Ik wil water en elektra leidingen doorgetrokken hebben naar de aanbouw. Mijn buren aan beide kanten hebben reeds uitbouw voltooid. Ik sta open voor de verschillende type aanbouwen.

Bovenverdieping uitbouwen van een kubistisch huis

Mijn woning is een betonnen woning met gemetselde buitenkant. Vloeren en dak zijn kanaalplaatvloeren. De bovenste verdieping is gedeeltelijk aan de buitenzijde voorzien van kozijnen met daarin gekleurd glas. Deze zijde wil ik uitbreiden. Met ongeveer 4 bij 7 meter. De manier van bouwen maakt mij niet uit zolang de buitenzijde het zelfde uiterlijk heeft en de isolatie goed is. Er hoeft geen elektra of waterleiding getrokken te worden. De wand van de kozijnen en gekleurd glas kan hergebruikt worden (de 7 meter wand).

Balkon/dakterras vergroten bij woningen

Ik wil 4 bestaande balkons / dakterrassen laten uitbreiden van 4 verschillende woningen. Er zijn nu al balkons aanwezig. De dakconstructie moet ook verstevigd worden, hier willen we ook graag advies over. De uitbreiding per woning is ongeveer 6 meter diep en 5,5 meter breed. Er is nog geen vergunning aangevraagd en nog geen tekening gemaakt. We willen graag advies en een prijsopgave ontvangen. Er dient ook een bouwtekening en constructieberekening te worden gemaakt. We willen de uitvoering in het voorjaar van 2018.

Vervangen/verdiepen bestaande uitbouw achterzijde

Wij zijn de aankoop aan het afronden van een woning uit bouwjaar 1970 waar aan de achterzijde een aanbouw is van 1,5 meter diep. Die aanbouw is na de casco oplevering van de originele bouw geplaatst en heeft een betonnen steunbalk. Wij willen die uitbouw laten vervangen/uitbreiden zodat er een uitbouw ontstaat van 3 meter diep en 8 meter breed. Graag ontvangen wij een offerte inclusief gevelkozijn van 3,5 meter, bestaande uit een buitendeur met daarnaast een standaard raam met hoge borstwering. Daarnaast een schuifpui van 3,5 meter met twee of drie secties. Er hoeft geen lichtstraat aangebracht te worden. De bestaande aanbouw kan in overleg al vooraf gesloopt worden als dat nodig blijkt.

Extra verdieping bouwen op een hoekwoning

Wij hebben een hoekwoning met 2 woonlagen en een plat dak. Wij willen onze woning uitbreiden met een extra woonlaag. Diverse woningen in onze wijk hebben deze constructie al toegepast. De woningen zijn bij de bouw al voorbereid voor een extra etage. De planning is om dit medio april/mei 2018 te laten voltooien. Wij willen daarom graag in contact komen met aannemers voor offertes. We hebben al bouwtekeningen maar nog geen vergunning aangevraagd. We willen de opbouw volledig laten afwerken, maar er geen verwarming in. We lossen dat op met een speciaal airco-systeem voor koelen en verwarmen.

Kelder tot slaapkamer en badkamer verbouwen

Ik wil onder onze woning uit 1911 de bestaande kelder (2x6 meter) uitbreiden tot een kelder onder de gehele woning (totaal achter 6 meter breed en 13 meter diep. Uitdiepen tot sta hoogte van 220 cm. Grondwaterbestendig gezien drainage problemen met grondwater in het verleden. Er moet goede ventilatie komen. En enig daglicht creëren door middel van lage ramen aan de achterzijde. Het huis is gebouwd op stalen fundament en er zijn in het verleden veel grondwater problemen geweest in de buurt.

Uitbouw aan een jaren '30 woning bouwen

Voor uitbreiding van mijn huis ben ik op zoek naar een metselaar met geruime ervaring in renovaties/verbouwingen. Het liefst uit de omgeving Eindhoven. Het gaat om een jaren '30 tussenwoning waar ik de woonkamer wil uitbreiden en waar een extra slaapkamer bovenop komt (houtskelet?). Ben op dit moment bezig met tekeningen voor bouwvergunning, concept is reeds goedgekeurd door welstand. Ik zal veel werk zelf doen echter zal ik hulp nodig hebben bij volgende zaken: - latei in huidige achtergevel om de woonkamer 1 open ruimte te maken. Deze zal ook een deel van het dak opvangen. - metselwerk circa 65 m2 Ik schat ongeveer in november hulp nodig te hebben.

Vrijstaande woning aan de achterzijde uitbouwen

Wij willen onze vrijstaande woning aan de achterzijde laten uitbouwen met 5 x 3 meter. De uitbouw moet onderheid worden. We willen ook de huidige keuken laten vervangen, een nieuwe vloer laten leggen, elektra laten uitbreiden en ook de aansluiting van de stadsverwarming laten verleggen. Voor de nieuwe keuken moeten een paar nieuwe groepen worden bijgeplaatst in de groepenkast. We willen aan de buitenzijde van de uitbouwen dezelfde steensoort als waar de woning van gebouwd is. We laten ook graag een zonnescherm verplaatsen. Inpandig willen we de huidige bijkeuken verplaatsen of vergroten. We laten de wanden en het plafond graag stuken en/of sauzen. We beschikken over de originele bouwtekeningen van de woning voor de aannemer. We willen een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en inmeten. Het is onze wens om de uitbouw nog dit najaar te laten realiseren en anders vanaf april 2018 daarmee te laten starten. In de wintermaanden is voor ons geen optie. Wij ontvangen graag uw gedetailleerde offerte.

Uitbouw aan achterzijde woning laten bouwen

Wij willen een uitbouw achterkant woning van 8,25 x 3 meter. Een gemetselde aanbouw met een doorbraak van de huidige achtergevel. De schuifpui in de aanbouw plaatsen. Vloerverwarming doortrekken cq uitbreiden. De huidige vloerverwarming is vijf jaar oud. Elektra doortrekken. Gas doortrekken en rookkanaal voor een gashaard maken. Behangklaar opleveren. Er zitten al drie heipalen, na 2.5 meter van de gevel. De tekeningen heb ik. Ik denk dat deze vanwege de grote voldoende zijn maar helemaal zeker weet ik dat niet.

Partners

Partners van Casius