Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woning uitbouwen op plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woning uitbouwen op plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woning uitbouwen op plaatsen

Achterzijde woning uitbouwen

Wij willen een uitbouw realiseren in de vrije ruimte tussen de zijkant van onze woonkamer en de achterzijde van onze garage, ongeveer 3 x 3 m. Er moet een fundering worden gemaakt die aan twee zijden kan worden geankerd in onze bestaande betonfundering. Er zal tenminste op 1 hoek een heipaal moeten worden geslagen. Er moet een doorbraak worden gemaakt in de buitenmuur van de woonkamer. Daarboven moet een draagbalk worden gemaakt om de bovenliggende muur op te vangen. De bestaande achterdeur in de buitenmuur van de garage moet worden dichtgemetseld. De uitbouw wordt tegen een buitenmuur van de buren aangebouwd. Daar hoeft dus geen spouwmuur te komen, er kan worden volstaan met een halfsteens muur met een dunne isolatielaag tegen de bestaande buitenmuur. In de gevel van de uitbouw moeten openslaande deuren komen. In de bijlage een foto van te te bebouwen ruimte. De dak overstek boven de uitbouw van de buren zal worden verwijderd. Locatie is goed bereikbaar via de garage en brandgang. Inclusief afvoeren van materialen.

Vrijstaande woning aan de achterzijde uitbouwen

Wij willen onze vrijstaande woning aan de achterzijde laten uitbouwen met 5 x 3 meter. De uitbouw moet onderheid worden. We willen ook de huidige keuken laten vervangen, een nieuwe vloer laten leggen, elektra laten uitbreiden en ook de aansluiting van de stadsverwarming laten verleggen. Voor de nieuwe keuken moeten een paar nieuwe groepen worden bijgeplaatst in de groepenkast. We willen aan de buitenzijde van de uitbouwen dezelfde steensoort als waar de woning van gebouwd is. We laten ook graag een zonnescherm verplaatsen. Inpandig willen we de huidige bijkeuken verplaatsen of vergroten. We laten de wanden en het plafond graag stuken en/of sauzen. We beschikken over de originele bouwtekeningen van de woning voor de aannemer. We willen een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en inmeten. Het is onze wens om de uitbouw nog dit najaar te laten realiseren en anders vanaf april 2018 daarmee te laten starten. In de wintermaanden is voor ons geen optie. Wij ontvangen graag uw gedetailleerde offerte.

Serre bouwen

Afhankelijk van de kosten willen wij volgend jaar onze woning uitbouwen. Achtergevel doorbreken, vloer (met aansluiting bestaande vloerverwarming, glazen dak, vouwdeuren naar tuin en uitbreiding van de vloerverwarming. Er moet ongeveer 20 m2 uitgebouwd worden. Er moeten water en elektra leidingen naar de serre toe komen en een doorvoer naar een kachelpijp. Ik laat mij graag adviseren over de duurzaamheid voor de fundamenten en de muren die gebouwd moeten worden.

Keuken aan de achterzijde uitbouwen

Achter de woning hebben wij rechts een aanbouw van 4 m2. Wij willen een deel, 2.80 meter breed doortrekken naar de ander zijde waardoor er een open keuken ontstaat. Er is al een funderingsherstel uitgevoerd, het beton ligt op de juiste plek. De wanden dienen van steen te worden met openslaande industriële deuren.

Achterzijde woning uitbouwen

Wij willen een uitbouw realiseren van 2 meter diep en 5.80 meter breed. De beide buren hebben reeds 3 meter uitgebreid. Daar moet de aanbouw tussen komen. De uitbouw dient een schuifpui te krijgen en een lichtstraat. Momenteel heeft de achtergevel een deur en 2 kozijnen. Deze dient te worden opengebroken en een draagbalk geplaatst. De uitbouw dient casco opgeleverd te worden.

Fundering heien voor uitbouw

We willen onze woning uitbouwen met 2,4 m. Breedte van de woning is 5,10m binnenwerks. Het betreft een hoekwoning waarbij de bereikbaarheid goed is. Graag ontvang ik een globale offerte. Gaat spelen in april

Achterzijde uitbouwen

Wij hebben een bod gedaan op een woning en deze is geaccepteerd. Wij zouden graag uitbouwen, de uitbouw zal 3 meter diep en 6 meter breed worden. In de uitbouw zal dan woonkamer/open keuken komen met deur(en) naar de tuin. Hiervoor dienen de keukenvoorbereidingen getroffen worden en de wanden en het plafond schilderklaar. Zover bekend betreft het zand ondergrond.

Uitbouwen van een aan te kopen woning

Ik wil een woning kopen en wil weten wat de kosten zijn voor de verbouwing die ik op ogen heb. Ik denk aan 3 mogelijke verbouwingen. Woonkamer met 2 meter langer maken over 5.30 meter breed. Optie 2: Woonkamer gelijk trekken met keuken over 6.23 meter 1.48 meter dieper dus. En de badkamer verlengen tot aan de keuken. Het gaat om een bungalow met plat dak. Er zou iemand op locatie mee kunnen kijken.

Uitbouw aan een benedenwoning

Wij zijn ons aan het oriënteren op het maken van een uitbouw van onze woonkamer aan de tuinzijde. Onze woning is 4 meter breed en willen wij dan 2 meter diep laten uitbouwen met een plat dak erop. We willen er ook een schuifpui in en een convectorkachel laten plaatsen. We ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie. De tuin achter onze woning is goed bereikbaar via een poort, aanvoeren van materialen kan via die zijde. We willen de klus eventueel in 2018 laten uitvoeren.

Serre aanbouwen

Wij zijn de aankoop aan het afronden van een geschakelde eengezinswoning uit bouwjaar 1989. De overdracht zal mogelijk begin oktober kunnen plaatsvinden. Wij hebben de wens om de woning aan de achterzijde uit te bouwen met een kunststof serre van 2 meter diep en 5,8 meter breed. Er moet ook een fundering met isolatie worden aangebracht. Het gaat om het deel van de keuken dat wij naar achteren willen uitbouwen. Er staan foto's van de woning op Funda. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.