Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woning uitbouwen op plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woning uitbouwen op plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woning uitbouwen op plaatsen

Uitbouw aan achterzijde woning

Ik wil graag de achterzijde van de woning uitbouwen met 1.80 m2 (plat dak). De breedte van de woning is 5 meter. Het betreft een nieuwbouwhuis. Graag een vrijblijvende offerte.

Uitbouwen van de woning

Ik wil graag een uitbouw realiseren aan een huis wat ik onlangs heb gekocht in Amsterdam Noord. De maat moet ongeveer 4 meter breed bij 3 of 4 meter diep zijn. Ik weet niet precies wat voor een uitbouw ik wil. Ik laat me graag adviseren. Er moet een elektra leiding getrokken worden naar de uitbouw en eventueel moet er vloer warming in de uitbouw dus er hoeft geen waterleiding. Ik wil ook dat er gestuct wordt.

Woonkamer achter uitbouwen

Wij willen een uitbouw + serre realiseren van de woning (2. 5m diep en 4. 8m breed).

Garage opbouwen of woning uitbouwen

Graag maak ik een afspraak betreffende een eerste interesse met betrekking tot uitbouwen. Er zijn 3 mogelijkheden die ik graag wil bespreken: - Uitbouw aan de achterzijde van de woning van 2.50 bij 5 meter; - Opbouw op de garage van 8 bij 3 meter; - Uitbouw en een opbouw hierop aan de achterzijde van de woning van 2.50 bij 5 meter. Voor alle 3 de varianten dient er een vergunning aangevraagd te worden en mag het casco opgeleverd worden. De woning betreft een 2 onder 1 kap.

Uitbouwen aan de achterzijde

Wij hebben een nieuwe woning gekocht en willen graag aan de achterzijde een uitbouw laten plaatsen van 2.50 bij 5 meter. Het zal een verlengde van de woonkamer worden en de schuifpui zal in de nieuwe gevel geplaatst moeten worden. Verder wil ik de uitbouw volledig afgewerkt hebben en mag deze vergunningsvrij worden geplaatst.

Achterzijde woning uitbouwen

Wij overwegen een uitbouw te realiseren aan de achterzijde van ons huis van 6 x 3.50 meter Het huis staat in Almere, dus zijn palen nodig. Ik zou een geheel vrijblijvende prijsindicatie op prijs stellen

Uitbouw zonder heipalen

Ik wil mijn woning laten uitbouwen. We willen de woonkamer uitbouwen met 2m x 3m . We willen graag de prijzen weten en hoe lang jullie nodig hebben voor de uitbouw.

Woning uitbouwen richting tuin

Wij willen een uitbouw laten doen van 2m x 3m. Het liefst willen we het zonder heipalen maar dat zal eerst gecontroleerd moeten worden. Zou graag willen weten wat de prijs is van een uitbouw. Hoor graag van uw

Uitbouw achterzijde woonkamer

Volgend jaar eind juli mogen wij onze nieuwe woning gaan betreden in Nieuw Vennep, graag willen wij de woonkamer uitbouwen. Ik vind een aanbouw in de vorm van kunststof/glas het mooiste. Wij willen 2,5 meter gaan uitbouwen bij 5. 04. Door de vorige eigenaren zijn er al 2 heipalen gevestigd in de grond, daarnaast hebben we aan de rechterkant al een muurtje van uitbouw van de buren. Graag vragen wij om een offerte hoeveel dit bij jullie gaat kosten. Met vriendelijke groet,

Bovenverdieping uitbouwen van een kubistisch huis

Mijn woning is een betonnen woning met gemetselde buitenkant. Vloeren en dak zijn kanaalplaatvloeren. De bovenste verdieping is gedeeltelijk aan de buitenzijde voorzien van kozijnen met daarin gekleurd glas. Deze zijde wil ik uitbreiden. Met ongeveer 4 bij 7 meter. De manier van bouwen maakt mij niet uit zolang de buitenzijde het zelfde uiterlijk heeft en de isolatie goed is. Er hoeft geen elektra of waterleiding getrokken te worden. De wand van de kozijnen en gekleurd glas kan hergebruikt worden (de 7 meter wand).