Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woning uitbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woning uitbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woning uitbouwen

Achterkant van de woning uitbouwen

Wij willen uitbouwen 5m x 2. 5m/3m.

Uitbouwen en verbouwen

Wij willen een uitbouw realiseren in onze woning. De breedte is ongeveer 5 meter en we zouden graag 2 prijzen willen ontvangen. 1 voor een uitbouw van 3 meter en 1 voor een uitbouw van 4 meter. Tevens hebben wij nu de keuken in een andere ruimte. Deze willen wij verplaatsen naar de woonkamer om zo een derde slaapkamer te realiseren. Er moeten dus leidingen worden omgelegd (dit kan middels de kruipruimte) en we zouden in onze gang een extra toilet willen.

Uitbouw aan de achterzijde van de woning aanbouwen

Breed 5 meter en diep 2,5 met. Openslaande deuren plat dak met licht straat. Het moet gebouwd worden tussen 2 uitbouwen.

Woning renoveren

Het betreft een huis in oude staat in Den Haag. Ik wil het misschien gaan kopen maar vraag me af wat de kosten zijn. Voorzijde zijn de ramen nog in oude staat met glas in lood. De glas in lood ramen wil ik behouden en in dubbel glas zetten. Achterzijde moet de nieuwe pui nog afgelakt worden. De bedrading en leidingen vervangen. Er zijn nu 3 groepen, dit moeten er meer worden. Keuken verbouwen met behoud van oude elementen. Dus nieuwe kastjes timmeren en bovenkasten. Muur en vloer opnieuw betegelen. De huidige badkamer uitbouwen naar de slaapkamer ernaast. Centrale verwarming vernieuwen. Vloerbedekking verwijderen en geheel houten planken leggen. Behangen en stucen van de plafonds en wanden. Het huis staat te koop op funda -haag/valkenboskade-188/5a7e7fba2a2d82039e3a56ef

Uitbouw achter de woning bouwen

Uitbouwen van woning 6 x 2,5 meter. Buren rechts hebben al een uitbouw recent geplaatst en ik wil graag een stenen uitbouw met een identieke afmeting. Momenteel heeft de pui een vast raam, een draai raam en een openslaande deur alles van hout. Deze wil ik graag overzetten naar de uitbouw. Waarschijnlijk moet er fundering gelegd worden en een H- balk in de pui komen. Het idee is dat het platte dak van de uitbouw uiteindelijk als balkon moet functioneren. Het geheel graag casco opleveren.

Uitbouw aan de achterkant aanbouwen

Wij zouden graag aan de achterzijde van de woning willen uitbouwen. De uitbouw zal ongeveer 4 meter diep en 3.50 meter breed moeten gaan worden. De elektra dient te worden doorgetrokken en verder mag de uitbouw casco worden opgeleverd. Er is geen vergunning nodig hebben wij begrepen.

Uitbouw aan de achterzijde realiseren

Wij hebben een woning gekocht gebouwd in 2014. Aan de achterzijde willen wij graag de woonkamer uitbouwen met een uitbouw van 1.80 bij 5 meter. Beide buren hebben deze uitbouw al gerealiseerd. Er zal vloerverwarming en elektra geplaatst moeten worden en de wanden en plafond mogen behangklaar worden opgeleverd. Er is een achterom aanwezig.

Achterzijde woning uitbouwen

Ik wil graag een uitbouw van 3 meter diep en gevelbreed achter mijn nog op te leveren rijtjeshuis laten maken. Dat mag vergunningsvrij. Maar mijn koopovereenkomst meldt dat er niet gegraven mag worden dieper dan 1 meter vanwege een leeflaag die gecreëerd is op gesaneerde grond. Wat zijn dan de mogelijkheden qua funderering?

Uitbouw van de woning

Ik wil mijn woning (gebouwd in 1995 met witte stenen) aan de achterzijde uitbouwen met een diepte van 4 meter en een breedte van 5.30 meter, aansluitend aan de garage. Fundering kan met een betonplaat op zandbodem, voorbereid op elektrische vloerverwarming. De zijwand tegenover de garage is een blinde muur, de nieuwe achtergevel uitvoeren met openslaande geïsoleerde tuindeuren. De wanden kunnen worden uitgevoerd in (prefab) houtskeletbouw. Binnen afwerken met gipsplaten en een dito scheidingswand op 1.20 meter, evenwijdig met de garage. Het dak uitvoeren als hout(plaat) constructie, met binnenhoogte van 2.40 meter. Duurzame dakbedekking. De bestaande keukendeur dichtmaken binnen de huidige kozijnen.

Achterzijde woning uitbouwen

Graag zouden wij aan de achterzijde van de woning een uitbouw van 4 bij 6 meter of 3 bij 6 meter willen laten plaatsen. Dit zal een verlengde van de woonkamer worden waarbij er in de achtergevel een schuifpui of openslaande deuren geplaatst moet worden en de elektra en verwarming moet worden doorgetrokken. De wanden en het plafond willen wij graag laten stuken. Belangrijk om te weten is dat er geen achterom aanwezig daar de tuin aan een sloot ligt. Er is geen vergunning nodig.