Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een woning uitbouw realiseren aan de hand van bouwtekeningen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een woning uitbouw realiseren aan de hand van bouwtekeningen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een woning uitbouw realiseren aan de hand van bouwtekeningen

Uitbouw aan achterzijde van jaren 30 woning laten bouwen

Ik heb een jaren 30 hoekwoning die ik 3,5 meter wil verlengen en met een breedte van ongeveer 6 m, en tegelijk keuken en achterkamer aaneenvoegen. Ipv de losse tuindeuren en keukendeur/raam komt er nu één grote unit met kunststof pui en convectorput. Vergunning is denk ik niet nodig, dit moet ik nog even checken. De uitbouw wil ik van stenen muren hebben. Het huis staat op een betonnen plaat, die zich aan de achterkant 3 meter uitstrekt. Ik heb de kopieën van de originele tekeningen. Graag een complete oplevering, graag basis voor de vloer, stucwerk, leidingen en elektra. Graag ontvang ik de offerte zo snel mogelijk, maar de uitvoer kan later.

Een woning uitbouwen aan de achterzijde

Ik zoek een aannemer die mij kan vertellen hoeveel een uitbouw in mijn achtertuin mij zou kosten. De uitbouw moet 500 bij 250-400 cm groot zijn. Daarnaast graag met kunststof kozijnen. Verder bespreek ik de mogelijkheden graag met een aannemer. Er is geen omgevingsvergunning nodig voor de uitbouw. Ook zie ik graag kunststof kozijnen terug in de uitbouw.

Fundering en cementdekvloer voor uitbouw achterzijde

Ik zoek een specialist voor het realiseren van een fundering en cementdekvloer ten behoeve van een uitbouw achter mijn hoekwoning. Wij willen een uitbouw aan de achterzijde waarbij de begane grond verdieping gelijk wordt getrokken met de bijkeuken. Dit zal gerealiseerd worden in houtskelet bouw. De diepte bedraagt 450 cm en de breedte aan de bestaande gevel is 295 cm en deze loopt uit naar 415 cm ter hoogte van de achtergevel van de bijkeuken. Volgens de makelaar begint de vaste grondlaag op een diepte van ca 17 meter. De volledige woning is onderheid. De uitbouw zal worden aangesloten op de twee reeds bestaande buitenmuren (achtergevel en zijgevel bijkeuken). Woning is bereikbaar per achterom.

Een woning uitbouwen aan de achterzijde

Ik zoek een aannemer die een uitbouw kan realiseren tussen onze twee-onder-een-kap-woning en onze bestaande schuur in de achtertuin. Dit wordt dan ongeveer 500 bij 300 cm. Dit zou ik graag met een glazen dak willen hebben. Deze uitbouw is bereikbaar via de garage of door de woning heen. Het huis is gebouwd in 2009. Naast het uitbouwen dient de bestaande garage geïsoleerd te worden. Of dit vanuit binnen of buiten moet gebeuren bespreek ik graag met de vakman. De uitbouw graag woon-klaar opleveren.

Een woning uitbouwen aan de achterzijde

Wij willen een aanbouw aan de bestaande woning laten bouwen. De afmetingen moeten zijn 5 breed en 4 meter diep. Graag voorzien van stenen zijmuren en een glazen dak. De voorzijde moet worden voorzien van een schuifpui (kunststof kozijnen). Er zijn geen bouwtekeningen/omgevingsvergunning voor aanwezig. De uitbouw graag woon-klaar opleveren. Daarnaast is de woning bereikbaar per achterom.

Een woning uitbouw realiseren

Aanbouw achterzijde woning van 5 meter breed en 1,5 meter lang met schuifpui. Inclusief vloerverwarming voor de gehele begane grond (opp is nu ca 9x4,8 meter). Ook het zitgedeelte stuken (inclusief aanbouw is de ene muur dan 4,5x2,6 en de andere ca 7,5x2,6. De schuifpui graag met kunststof kozijnen en graag gemetselde bouw.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen graag een uitbouw aan de achterzijde woning maten zijn 240 x 600 cm inclusief lichtstraat in het dak. We willen kozijnen en deuren hergebruiken. Verder wil ik allemaal nieuw materiaal en iemand die graag meedenkt over de mogelijkheden.

Serre uitbouw achterzijde

Ik wil graag een serre realiseren aan de achterzijde van de woning. Bestaande uit de volgende maten: 4 meter breed, 2 meter diep.

Het bouwen van een garage en overkapping

Wij zijn voor onze stenen garage uitbouw met afdak (plat dak) op zoek naar een gepaste aannemer. Graag wil ik met jullie in contact komen om te kijken naar de haalbaarheid van onze wensen. Het idee is om op korte termijn dit te realiseren. Om een goed indicatie te geven hoe de uitbouw eruit moet gaan zien heb ik in de bijlage meerdere tekeningen toegevoegd van huidige situatie en nieuwe situatie. Er zijn al heipalen geplaatst op de locatie van de garage. De garage moet gemetseld zijn en ongeveer 22,5 m2 en een overkapping van 25 m2. Dit moet gebeuren tegen een vrijstaande woning aan.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw aan de achterkant van de woning 5 x 2,5. Onze woning is betonbouw en we willen graag in dezelfde stijl uitbouwen. Dit kan vergunningsvrij. De huidige ramen en kozijnen zijn nog in prima staat en willen we graag hergebruiken.

Partners

Partners van Casius