Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woning laten optoppen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woning laten optoppen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woning laten optoppen

Optoppen platte garage

We willen het volgende realiseren: Optoppen platte garage, aangrenzend aan woning. De afmetingen zijn: Lengte 9. Mtr x breedte 2. 70mtr. Optoppen wordt ook uitgevoerd door directe buren. Vergunning is al verleend. Bouwtekening buiten en binnenzijde aanwezig.

Woning met plat dak optoppen

Wij willen een dakopbouw realiseren op onze woning van ongeveer 7 x 5 meter. Het gaat om een opbouw op een plat dak.

Woning laten optoppen

Het gaat om een woning in Haarlem uit 1906. We zoeken iemand die ons huis kan optoppen. In onze buurt wordt dit veel gedaan, er worden dus vergunningen verleend. Onze bestaande woning heeft op de eerste etage een voor en achter een dakkapel, deze moeten worden verwijderd en opgetrokken met een stenen muur met aan voor zijde 2 grote ramen en achter zijde 3 ramen. De tweede etage zal dus helemaal gesloopt moeten worden. We willen dan graag een nieuwe indeling + nieuwe badkamer + wc boven creëren. Daarnaast denken we aan een klein dak terras over (op keuken uitbouw). We willen de woning tevens uitbreiden met een tweede etage. Dus er moet ook een tweede trap naar zolder komen. Hier willen we een zolder met meerdere slaapkamers en een wasmachine aansluiting, wellicht kunnen de verwijderde dak kapellen op de bovenste etage worden bevestigd. Het gehele project willen we graag volledig af opgeleverd hebben (deuren- stuken- vloer- etc. ) De begane grond afmetingen zijn: 4.10 bij 8.60 meter, we willen zo veel mogelijk m2 dus recht optrekken. We zoeken een fijne betrouwbare aannemer die dit voor ons kan doen. We hebben geen haast en zijn flexibel wat betreft het termijn waarop het van start kan gaan. Daarnaast zijn we natuurlijk erg benieuwd wat dit project om en na bij zal kosten.

Optoppen van woning met extra woonlaag

Wij willen ons huis op laten toppen met op een plat dak 1 extra woonlaag. De extra woonlaag is 8 x 5 meter en zal ingedeeld worden in 2 slaapkamers en 1 berging. De vaste trap dient geplaatst te worden en de elektra doorgetrokken. Er is nog geen vergunning aangevraagd, echter zijn er in de wijk al meerdere opbouwen geplaatst.

Woning over volledig oppervlak optoppen

We willen een opbouw over de hele breedte en lengte van het huis. Het huis is 800 x 430 cm. De gevel op de bovenste verdieping is zowel aan de voor- en achterkant tot 1.10 meter recht. Vanaf dat punt is het een schuin dak. Ik wil overal stahoogte hebben op de verdieping. Hoe kan dat gerealiseerd worden en wat kost dat?

Garage tegen de zijkant van het huis optoppen

Ik wil graag een opbouw op de garage van de woning die we binnenkort kopen. De opbouw zal 5.50 x 3.14 meter gaan worden. Ik wil graag 1 zijkant tegen woning, inclusief een opening voor een deur naar de rest van het huis. Het dak van de garage heeft misschien niet voldoende draagkracht. De garage is tijdens de bouw meteen aan het huis gezet. De garage sluit aan op de garage van de buren, de muur ertussen is een gemetselde muur. De voor- en achterzijde hebben een pui dan wel een raampartij van kunststof kozijnen. De wijze van opbouwen laat ik aan u over, als het maar in dezelfde stijl als de rest van het huis is. Elektra en verwarming doortrekken naar het nieuwe gedeelte. Graag uw offerte met en zonder afwerking van de binnenzijde.

Optoppen van een woning

We willen graag weten wat ongeveer de kosten zijn van het opmetselen van de gevels, zodat er grotere kamers ontstaan en zodat we een zolder kunnen realiseren waar kan worden gestaan. Ook willen we weten wat ongeveer de kosten zijn voor het aanvragen van een vergunning hiervoor. We hebben bouwtekeningen opgevraagd. Het zijn hele globale tekeningen. We willen graag het hele basishuis omhoog hebben. We willen graag weten of de fundering sterk genoeg is hiervoor. We willen graag de bovenkant optoppen met een meter ongeveer. Het is ongeveer 45 m2, deze loopt nu schuin, hier begint het schuine dak. We willen graag vierkante kamers ervan maken. Ook willen we de nok van de zolder verhogen van 1.50 meter naar stahoogte. Ik zou graag met een aannemer om tafel gaan zitten om de mogelijkheden te bespreken.

Woning volledig optoppen

Ik wil graag een extra verdieping op mijn huis laten bouwen. Tekeningen en constructieberekeningen worden al gemaakt. Ik wil graag een 70 graden dak op een bestaand dak, inclusief een vaste trap, Velux ramen in beide kamers en kanten, aansluitingen en elektra.

Woning van extra verdieping voorzien

Ik wil mijn huis optoppen met een extra verdieping van ongeveer 50 m2. We willen graag een offerte voor het plaatsen van de constructie, het gat in het plafond en het plaatsen van de tweede trap. Ook de elektra doortrekken om laten airco´s op te hangen. Het afbouwen van de extra verdieping willen wij in eigen beheer doen.