Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een woning opbouwen aan de hand van de bouwtekeningen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een woning opbouwen aan de hand van de bouwtekeningen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een woning opbouwen aan de hand van de bouwtekeningen

Een woning opbouwen aan de hand van de bouwtekeningen

Ik zoek een aannemer die op mijn woning een dakopbouw kan realiseren. De opbouw dient 52 m2 groot te worden en een gemetselde constructie hebben. Verder mag het casco worden opgeleverd. Hier is al een omgevingsvergunning voor aangevraagd. De bouwtekeningen zijn dus ook al aanwezig. Het betreft een toekomstig 4e etage. Verder graag kunststof kozijnen.

Dakopbouw op bestaand dakterras

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van onze woning een dakopbouw kan realiseren. Het is een bestaand terras wat opgebouwd dient te worden. Dit moet bij 5 woningen gebeuren en elke opbouw is ongeveer 16 m2. Dit moe casco worden opgeleverd en betreft de 4e verdieping. Graag gebruik maken van lichte materialen. Omdat het om 5 opbouwen gaat bespreken we graag de exacte specificaties met de aannemers. De opbouwen dienen conform de bouwtekeningen gemaakt te worden. De omgevingsvergunningen zijn aanwezig.

Etage opbouwen

Graag zou ik een casco etage om me huis willen hebben. De woning is een hoek huis en aan de voor en achterzijde wil ik een balkon met stenen muur. Mijn woning is ongeveer 11 meter lang en 5 meter breed aan de voor een balkon 1,5 en achterkant een balkon van ongeveer 2 meter. Wordt ongeveer 37 m2, voorkeur voor een stenen constructie.

Bouwen van 2 onder 1 kapwoning/ beiden: 125 m2 + garage

We hebben in gemeente Nieuwekoop een stuk grond gekocht en willen er graag een woning opbouwen. Zijn in gesprek gegaan met de gemeente en de mensen uit de buurt en hebben het een en andere gevraagd over wat er wil en niet mag gebeuren. Een van de belangrijkste regels is dat er alleen een twee onder een kap woning geplaatst mag worden. hiervoor hebben we dus al een andere koppel benaderd waarmee we dit graag willen doen. We denken aan een schuurwoning met beneden slaapkamer + badkamer. Boven 2 slaapkamers + douche. Wij hebben dus ook een omgevingsvergunning aangevraagd en ontvangen. beide woning zullen een oppervlakte krijgen van ongeveer 400 m2 en is intotaal dus 800 m2. graag willen wij ook een veranda en als het mogelijk is ook een garage/ carpoort en berging. graag ontvangen een prijsopgave. 800 m2 van beide woning 13 breed, na vanaf het erf 5 meter bouwen, 4 vanaf ringsloot

Nieuwe dakconstructie

Betreft een bungalow met schuin dak waarbij we hoogte en daarmee bovenverdieping willen vergroten. Boven nu 2 meter stahoogte. Maatvoering buitenmaat van de woning 12x7 meter. Bedoeling is om lange kanten 1 meter op te metselen (buitenblad) en verder houtskelet. Idem voor zijgevels. Wijze waarop (preafab/in de bouw opbouwen) maakt niet uit. Zijgevels geen ramen meenemen nog, alleen opmetselen/ houtskelet. Wil op basis van sloopwerk en algemene maatvoering een richtprijs hebben voor een normaal geisoleerde kap, met standaard dakpannen 4 dakramen, en opmetselen. Omdat het erg algemeen nog is wat ik vraag besef ik me dat er nog veel kosten bij zullen komen aan binnenafwerking, tekeningen, berekeningen etc.

Complete renovatie van appartement

Renovatie appartement. Gehele woning leeg trekken en opnieuw opbouwen. Keuken verplaatsen naar woonkamer. Badkamer verplaatsen naar waar nu de wc is geplaatst. stucen 30 m2 Keuken en badkamer slopen en verplaatsen.

Grote verbouwing/renovatie aan te kopen woning

Betreft woning aan de Amstelkade in Amstelhoek. De fundering moet aangepakt worden. (Woning is van circa 1900). Verder volledige nieuwe indeling maken beneden en boven, plafond boven eruit zodat nok zichtbaar wordt, garage opnieuw(?) opbouwen met hoogte naar 1e verdieping in zelfde stijl als woning dus met schuine kap en pannen en dakkapel aan voor- en achterzijde, woning opnieuw voegen en aan een zijmuur is een grote bult naar buiten toe. Verder het achterterras bij de woning trekken (onder het bestaande balkon) en in deze nieuwe uitbouw een geheel zwart stalen pui plaatsen. (Of ander materiaal op advies/in overleg met Aannemer)

Dakopbouw Platdak

Wij willen een dakopbouw op een platdak realiseren. bij onze nieuwe woning. Het is een bestaande woning, en we willen daar een opbouw van 20M2 realiseren. ER zijn in de buurt geen andere opbouwen. Het doel is een extra kamer realiseren. Het betreft een hoekwoning. En we zouden dan graag 1 december met de opbouw beginnen.

Opbouw verdieping met behoud van ons lessenaarsdak

Wij willen graag een opbouw op onze woning realiseren van ongeveer 5,70 x 8,50 meter. Het huidige dak betreft een lessenaarsdak en wensen we te behouden i.v.m. met de bouwstijl van de woningen en vergunning. Het optrekken van de woning in dezelfde bouwstijl van de woningen, het gaat om een stenen opbouw. Leidingwerk CV/ water/ electra e.d. aanleggen voor uiteindelijk twee of drie ruimtes, verdiepingsvloer en trap aanleg. Raamkozijn in voorgevel + achtergevel plaatsen. Foto's van de situatie en voorbeeld van de opbouw heb ik ingesloten. Wij zouden onze woning conform bouwnr. 16 (type F2) willen laten opbouwen. Deze woning is vanaf de nieuwbouwfase gerealiseerd, dus origineel. De trap is bij ons gespiegeld t.o.v. van bouwnr 16. We zijn ons aan het oriënteren op wat hiervoor nodig is en wat de kosten zullen zijn. Kunt u ons informeren en vrijblijvend een schatting van de kosten geven? Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Opbouw of meerdere opbouwen realiseren

Wij willen een extra verdieping op onze woning. Wij hebben de tekeningen al klaar en zouden graag een offerte willen aanvragen. De opbouw wordt 10 meter diep bij 4,5 meter breed. De architect was met de gemeente in overleg geweest voor de vergunning. Deze moeten we nog wel aanvragen, dat kunnen we zelf doen, maar dat mag u ook aanvragen als daar de voorkeur naar uitgaat. Voor de gevels hebben wij twee opties: of gemetseld in dezelfde stijl als onze woning, of met dakpanplaten. Het is een rijtjeswoning en mogelijk dat meerdere uren ook mee willen doen. Als dat zo is dan worden twee gevels tussen gevels en anders zijn het vier buitengevels. Het dak moet versterkt worden, daar zijn al tekeningen van. Er moet een trapgat en trap komen. We willen een groot raamkozijn, met of 1 of 2 openslaande ramen. Het dak willen we dicht en wordt plat. Mogelijk dat er later ook zonnepanelen op komen, maar daar zijn we nog niet over uit. We willen graag casco en compleet op de offerte. We willen een badkamer, dus leidingen en elektra zal ook doorgetrokken moeten worden. Graag ontvangen we een offerte.

Partners

Partners van Casius