Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woning ontwerpen en bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woning ontwerpen en bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woning ontwerpen en bouwen

Nieuwbouw realiseren

Wij zijn bezig met het realiseren van een nieuwbouwwoning in Amsterdam en zijn op zoek naar een bedrijf die de bouw op zich kan nemen. De kavel is aangekocht en er zal een vrijstaande woning van 950 kuub, 300 m2 gebouwd moeten worden. De goothoogte is 5 meter en de nok 11 meter. Op dit moment zijn wij met de laatste fase bezig van het ontwerpen van de woning. De woning mag casco opgeleverd worden met separaat de kosten vermeld voor het water, elektra en de verwarming.

Woning ontwerpen en bouwen

Wij hebben een optie op de kavel van 170.000 euro en we willen in totaal niet meer dan 500.000 euro uitgeven voor het bouwen van een woning. Daar wij nog in een oriënterende fase zitten willen wij graag een afspraak maken met een vakman om te kijken of onze wensen te realiseren zijn. We willen een werkkamer op de begane grond, een afgesloten, mag met schuifdeuren naar woonkamer, tuingerichte woonkeuken, tuingerichte woonkamer van minimaal 40 m2, 4 slaapkamers van elk 20 m2, 2 badkamers, een logeerkamer en een extra kamer voor de kids van ongeveer 30 m2, warmtepomp, regenwaterrecuperatie, zonnepanelen, vloerverwarming in het hele huis. Het huis moet 1 woonlaag met kap hebben volgens de instructies van de welstandcommissie. Is dat mogelijk met ons budget?

Vrijstaande woning op bouwkavel bouwen

Wij hebben een kavel in Amsterdam en zouden graag een vrijstaande woning laten bouwen. Het gaat om 300 m2. Kunnen jullie dat realiseren, zoja ,dan wil ik graag een offerte ontvangen. Ik wil dat het 2 verdiepingen worden. Het huis moet casco geleverd worden met binnenmuren. Ik heb nog geen bouwtekeningen en wil dat graag samen met de architect ontwerpen. Er moeten 4 slaapkamers in de woning komen. Ik wil er ook nog een garage bij en er moet een maximale goothoogte zijn van 5 meter. Het moet een kap zijn.

Kelder onder nieuw te bouwen woning

Wij zijn bezig met het ontwerpen van een huis en benieuwd wat een kelder van plus minus 6000 mm bij 120000 mm kost, Deze moet als het kan ook fungeren als fundering.

Kelder onder de nieuwbouwwoning bouwen

Wij zijn bezig met het ontwerpen van ons nieuwe huis en zijn geïnteresseerd in de prijzen van een prefab kelder. Mogelijk willen we een deel van de woning 'onderkelderen'. Kunt u ons een prijsindicatie geven? Zijn er verschillende soorten, neemt prijs per m3 af bij grotere kelder?

Cataloguswoning ontwerpen en bouwen

Een 2-1 kap standaard cataloguswoning in hoogbouwuitvoering ontwerpen, vergunningen regelen en bouwen. Max 6,5 meter breed. We willen 300 m2 woonoppervlak per woning hebben (inclusief eventuele aanbouw). Traditionele stijl, de jaren '30 stijl spreekt ons erg aan. Graag een overzicht met uitbouw en garage en zonder deze aanvullingen. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.

Ontwerpen en bouwen van een nieuwe woning

Wij hebben in een buurgemeente een optie op een bouwperceel van 700 m². Wij hebben inmiddels onze eigen woning verkocht en gaan half oktober tijdelijk naar een huurwoning. We willen op de bouwkavel graag een vrijstaande woning laten bouwen, type notariswoning of boerderijwoning. We hebben 15 jaar geleden ons huidige huis ook laten bouwen en ervaring met de procedures. We willen graag in contact komen met aannemers, die voor ons in het voortraject al aan de slag kunnen, maar ook de woning volledig kunnen bouwen. Ook het ontwerp, de bouwtekeningen en vergunningsaanvraag moet worden verzorgd. Er moet ook een vrijstaande schuur bij de woning komen. We moeten nog bekijken of we die casco laten bouwen of toch volledig afgewerkt. Omdat ons huis al verkocht is, hebben we al wel een termijn in gedachte voor de start van de bouw en oplevering. We nodigen bedrijven die ruimte in de agenda hebben voor een dergelijk project graag uit voor een nader gesprek.

Vrijstaand huis sleutelklaar bouwen

Wij zouden graag wat meer informatie willen hebben om eventueel een nieuwe woning te laten bouwen. Financieel weten wij welk budget is mogelijk is en wij hebben al een optie op een kavel die bouwklaar is. Het betreft het ontwerpen en bouwen van een vrijstaande woning die sleutel klaar wordt opgeleverd. Wij zijn nog in een oriënterende fase en krijgen hier graag hulp bij.

Nieuwe woning ontwerpen

Wij hebben een bouwkavel op het oog, waar wij een houten huis in de traditionele stijl van de Betuwe willen laten bouwen, met zwarte planken. Er is daar in het nieuwbouwplan inmiddels een woning in die stijl gerealiseerd die wij erg mooi vinden. Wij willen hier ook een soortgelijk ontwerp voor laten maken.

Uitbouw aan de woning realiseren

We willen op redelijk korte termijn een uitbouw van 2.5 x 6 x 2.5 meter realiseren. Daarnaast willen we aanpandig een "second livingroom" creëren van 3.5 x 4 meter. Gemetselde aanbouwen met een plat dak. Openslaande deuren. Binnenzijde helemaal afwerken. Een keuken is reeds besteld, en ook de benedenverdieping wordt geheel gerenoveerd en opnieuw ingedeeld. Voorlopige ontwerpen zijn beschikbaar, en plannen zijn al redelijk vast omlijnd. Op de gehele benedenverdieping willen wij vloerverwarming. Gaat dus ook om de verbouwing van de gehele benedenverdieping. Betreft dus ook vloer, werkzaamheden in de hal, elektra, stucwerk etc. Wij wonen op Vlieland maar willen graag een aannemer van het vaste land voor de continuïteit.