Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woning onderkelderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woning onderkelderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woning onderkelderen

Onderkelderen van woning Rotterdam noord

Onderkoelder nodig voor bestaande bouw. Pand uit 1936 beneden woning 60m2 Opzoek naar een partij voor de verbouwklus van het volledige pand Aanleg kelder met licht inval aan twee kanten. Wenteltrap Nieuwe badkamer Nieuwe keuken Wanden verplaatsen Twee nieuwe toiletten

Onderkelderen woning

Graag zouden wij een offerte/prijsopgave willen ontvangen voor onderkelderen van onze wonin. Het betreft een eengezinswoning/rijtjeshuis welke eind 2004 is opgeleverd. De woning is 6.3 meter breed en 9 meter diep (incl. onderheide uitbouw a/d achterzijde). De voortuin is 3 meter diep en ligt direct aan de (rustige) straat. Er zijn foto's van de bouw in 2004. Mocht hier interesse voor zijn, dan hoor ik het graag. We zijn heel benieuwd naar de prijs en de mogelijkheden.

Onderkelderen bestaande woning

Ik zou graag meer informatie in willen winnen over het onderkelderen van onze bestaande woning en eventueel een advies gesprek willen. Bijgaand iets meer informatie over het plan. Het huis is in 2008 gebouwd en onderheid met betonnen palen en betonnen fundering. Het huis zelf bestaat uit een betonnen casco met muren van 25cm dik De voorkeur gaat uit voor het onderkelderen met betonnen casco onder het huis ter grootte van 5m x 7-9m x 2,5m de maatvoering is afhankelijk van de mogelijkheden en kosten. Bijgaand tekeningen van de begane grond van de woning. De toegang voor werkzaamheden tot de kruipruimte zou eventueel via de oprit plaats kunnen vinden aangezien we 11x6 meter brede oprit hebben waardoor we daar werkruimte kunnen creëren. De toegang tot de kelder willen we maken op de positie van de bestaande trap en middels een luie trap naar de kelder laten lopen. Hiervoor zouden wel de huidige vloerplaten opgevangen moeten worden aangezien hier naar ons weten geen bewapening is aangebracht onder de anhydriet dekvloer. Alvast bedankt voor uw reactie.

Prefab-kelder met daarop een uitbouw

Het gaat om een tussenwoning met achtertuin uit 2005. Wij zoeken een ervaren Aannemer op het gebied van kelderbouw. Wij denken aan een prefab-kelder direct achter de woning met daarop een uitbouw met toegang tot de prefab-kelder. De huidige woning is 9.60 meter diep x 5,00 meter breed. Graag bespreek ik ook de daglicht-mogelijkheden. Ons eerste plan was om de woning zelf te laten onderkelderen en willen dus graag advies van een ervaren Aannemer.

Kelder onder huis bouwen

Voor een nieuw te bouwen 2-onder-1 kap woning in Vijfhuizen proberen we uit te vinden of volledig onderkelderen een (betaalbare) optie is. We zouden graag een kelder onder ons huis willen bouwen, daarvoor zijn de afmetingen 13x15 m stahoogte met 4 grote koekoeks. Graag alleen casco opleveren. Het betreft een ondergrond van veen, we willen fundering en een betonnen bak. Goed om te weten is ook dat het huis onder zee niveau is gelegen.

Tussenwoning uit 2011-2012 (gedeeltelijk) onderkelderen (circa 60 m2)

Graag zouden wij de globale kosten willen weten voor het (mogelijk gedeeltelijk) laten onderkelderen van onze woning (ongeveer 60 m2) door een hierin gespecialiseerde en ervaren Aannemer.. Het huis is gefundeerd op betonnen palen. Mocht u nog meer informatie nodig hebben, dan horen wij het. Het betreft een tussenwoning uit 2011-2012.

Aanbouw achterzijde tussenwoning (mogelijk onderkelderd)

Wij willen een aanbouw achter ons huis (tussenwoning uit 1927) naast de huidige keuken. De aanbouw wordt ongeveer 5,40 meter breed x 2,00 meter diep x 2,80 meter hoog. Mogelijk willen we de nieuwe aanbouw ook meteen laten onderkelderen. We hebben de originele bouwtekeningen van de woning voor vragen over fundering/constructie.

Tuin onderkelderen

Ik ben aan het oriënteren wil graag een prijs weten om een (casco) kelder te maken in mijn achtertuin maten zijn 11 x 7 meter. Waar kan ik uit kiezen? Tuin is nog niet betegeld. Het is een nieuwbouw woning. Ik hoor het graag.

Onderkelderen woning

Wij willen graag ons huis volledig laten onderkelderen. Het huis is geheid en gebouwd in 2007, de grond kan weggezogen worden. Afmetingen zijn 5,30 x 11,80 m. Grondwaterpeil is op 0,5 m en de grondsoort is voornamelijk klei. De kelder moet ongeveer 2.20/2.30 m diep worden, daarvoor zou ongeveer 2.50 m uitgegraven moeten worden waarschijnlijk. Nog geen vergunning aangevraagd. Graag casco oplevering. Doel is om extra ruimte creëren, dus een hobby ruimte en een technische ruimte (ketel en warmte pompen). Eventueel willen de buren ook meedoen. Hoor graag de mogelijkheden.

Een, evenuteel twee, woningen onderkelderen

Ik zoek een aannemer die een kelder onder onze woning kan realiseren. hoh breedte fundering is 5400mm, lengte ( diepte) 9550mm. hoogte 3000mm. De woning gebouwd in 2017, 2018 opgeleverd. ingang naar de kelder via bestaande trapkast. nooduitgang in tuin achter woning. De kelder dient casco te worden opgeleverd. De direct buurman zou eventueel ook een kelder willen.