Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woning en loods verbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woning en loods verbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woning en loods verbouwen

Dakopbouw woonhuis en loods

Ik wil graag een dakopbouw op mijn privé woning (plat dak) en de mogelijkheden bekijken om in onze loods een verdiepingsvloer te realiseren en het schuine dak (staalconstructie) te verhogen tot een volwaardige verdieping. Ik wil weten wat er mogelijk is hiervoor want ik weet niet wat er allemaal bij komt kijken. Ook wil ik dat de vakman voor mij uitzoekt of het mogelijk is door bij de gemeente langs te gaan ervoor et cetera.

Woning en loods verbouwen

Wij hebben een woning op het oog in Rucphen, maar hier moet best wat aan gebeuren qua woning is de keuken, bijkeuken en inloopkast wel ok. Maar de woonkamer, slaapkamers en badkamer hebben vernieuwing nodig zoals een nieuwe vloer, nieuwe gestukte muren. Tevens zouden wij de badkamer willen doortrekken naar de kamer ernaast en luxer willen maken (nu staat er een megadouchecabine die alle ruimte inneemt) wij zouden een inloopdouche, whirlpool, infraroodsauna hierin willen. Tevens is het dak momenteel van asbest dit word weggehaald door de verkopers maar een nieuw dak is voor onze rekening. Tevens is er een grote loods naast de woning waar ik zou willen starten met mijn Wellness bedrijf (prive sauna voor verhuur) denk aan, jacuzzi, stoomcabine en sauna (op latere termijn ook een zwembad) en later een kamer voor overnachting. Het budget is beperkt voor het bedrijf dus ik weet dat ik niet alles in 1 keer kan realiseren. Nu hebben wij totaal geen zicht op, wat voor prijzen wij aan moeten denken voor een verbouwing en of dit binnen ons budget past. Ik haal zelf altijd veel inspiratie van jullie site vandaan, dus hoop dat jullie ons kunnen helpen hierbij. We houden zelf van strak en modern. Door bv een gietvloer. De wanden wit gestukt, enkele een kleurtje.

Fundering voor nieuwe garage bouwen

Ik heb een woning gekocht die volledige verbouwd gaat worden. In de tuin van 70 meter diep wil ik achterin een garage/ loods gaan plaatsen. Deze zal 6 bij 10 meter moeten worden. Voor de lichtgewicht loods wil ik een betonnen vloer laten leggen door de vakman. De loods plaats ik hierna zelf. De tuin is slecht bereikbaar, wel is er een pad van 1.80 meter breed langs de tuin waar gebruik gemaakt van kan worden.

Asbest verwijdering kippenschuur en daken van loodsen

We hebben een woning op het oog, met daarachter een grote loods van 7. 92 bij 31. 32 (schuin dak) en een tweede loods van(schuin dak). Hierop liggen naar alle waarschijnlijkheid asbesthoudende golfplaten en de binnenkant van de schuine daken is naar alle waarschijnlijkheid ook bekleed met asbesthoudende materialen. Daarnaast staat er nog een oude kippenstal geheel aan de buitenkant bekleed met asbesthoudende golfplaten (zowel zijkant als bovenkant). Afmeting ongeveer 20/5 Concrete vraag ter indicatie: Wat zou het kosten om de daken van de 2 loodsen te laten saneren? Wat zou het kosten om de daken van de 2 loodsen te laten saneren en te vervangen met nieuwe platen? Wat zou het kosten om de kippenstal in zijn geheel te saneren? Ik heb eventueel wat foto's beschikbaar die ik u kan bezorgen. U kunt ook google maps bekijken van de beekstraat 25 te Limbricht. Daar ziet u van bovenaf de loodsen liggen op de satellietbeelden. We willen voordat we verder gaan met onderhandelen een indicatie hebben van prijzen. Alvast bedankt voor de moeite,

Asbest golfplaten verwijderen

Het dak van de loods die vast staat aan de woning en van alle zijdes goed bereikbaar is via een steiger bestaat uit asbest golfplaten. Deze dienen verwijderd te worden. Circa 100 m2. Er zitten ook een aantal transparante golfplaten van polyester tussen, deze dienen ook verwijderd te worden. Ik wil na 30 augustus beginnen met dit project in de week van 8 september. De vakman dient al het puin af te voeren.

Asbestsanering bij stallen

Wij zijn inmiddels ver gevorderd in het aankooptraject van een vrijstaande woonboerderij met diverse stallen. We willen op dit moment graag een prijsindicatie ontvangen voor asbestsanering van golfplaten daken van een grote en kleine stal/loods. Het gaat om 700 en 250 m². Op een later moment moeten ook de daken van 2 andere stallen worden gesaneerd, maar die gaan wij eerst als opslagruimte gebruiken. Het is mij niet bekend of er al een asbestinventarisatierapport is opgemaakt. De woning staat op Funda met foto's en plattegronden. De overdracht zal pas over tenminste 6 maanden plaatsvinden. We zouden graag een bedrijf zien wat zowel de rapportage doet, adviserend en uitvoerend is.

Huis en loods slopen

Het betreft het slopen van ene woning en een loods. De woning is ongeveer 10 bij 10 meter groot en bestaat uit bakstenen en heeft een pannen dak. De loods is 30 bij 12 meter groot met bakstenen en heeft een met asbest golfplaten dak. Hiervoor is nog geen inventarisatierapport opgemaakt. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van het puin.

Complete fundering voor een schuur maken

Wij willen een geïsoleerde staalbouw loods plaatsen achter onze woning. Onder de loods is een fundering nodig. De maten van de loods zijn: b 6 x l 13 x h 4.50 meter. Op dit moment zijn wij met de sondering bezig. Graag verneem ik van u een globale indicatie van de kosten van de fundering. Er kan niet geheid worden, in verband met verzakken / de ouderdom van ons huis (1935 en gebouwd op een plaat).

Asbest in een loods verwijderen

Wij hebben achter onze woning een loods van ongeveer 400 m² staan. Het dak en de wanden bestaan uit asbesthoudende golfplaten. Het gaat in totaal om 500 tot 600 m². Wij willen de platen laten verwijderen. De nokhoogte bedraagt 5 meter. Er kan aan drie zijden eenvoudig een steiger worden geplaatst, aan de vierde zijde is er één meter ruimte tot de erfgrens. Wij ontvangen graag een prijsopgave.

Woning verbouwen en loods met kantine bouwen

Wij breken de bestaande schuur af en daarvoor in de plaats komt een in dezelfde vorm een kantine/koetsenloods. U dient de fundering, gevels, dak, vloeren en zolder te maken. Buitenzijde isoleren en raampartijen plaatsen. Schuin dak maken, de pannen zijn aanwezig. De schuur is 8 x 8 meter, aangebouwd aan de woning. Twee muren met een puntdak. Alleen begane grond en bergzolder, het dak loopt vanaf de bovenzijde van de begane grond. Tevens gaan we de indeling van de woning aanpassen. Onder meer draagmuren slopen en ondersteunen. Het is een boerderij met dubbele bewoning. Het voormalige deel gaat een slaapkamer met badkamer worden. Geïnteresseerd? Bel mij om een afspraak te maken. De bouwaanvraag ligt momenteel bij de gemeente.