Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woning met kelder en berging bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woning met kelder en berging bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woning met kelder en berging bouwen

Kelder laten bouwen

Kelder van 9.40 bij 5.20 meter onder woning of deels in de tuin. Goede afgraafmogelijkheden. Kan goed in verband met palenplan.

Kelder in de tuin plaatsen

Namens onze zoon die zijn huis aan het verbouwen is in Soest, wil ik een offerte aanvragen voor het plaatsen van een kelder in zijn tuin. Er is daar zandgrond, er is geen heiwerk nodig. De gewenste afmetingen zijn ongeveer 550 x 300 x 250 cm. Het gaat om een prefab kelder, los van de woning in de achtertuin.

Kelder onder te plaatsen uitbouw maken

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning uit de jaren '30 gekocht en krijgen daarvan op 1 augustus de sleutel. Wij gaan daar een aanbouw maken en zijn nu aan het bekijken of daar een kelder van 8 x 5 meter onder gemaakt kan worden. We laten ons graag informeren over de mogelijkheden en kosten. Er staan foto's van de woning op Funda.

Kelder, aanbouw en dakkapel maken

Wij hebben de volgende wensen voor een woning die wij gaan aankopen: - dakkapel circa 350 cm achterzijde, 2e etage. - raam zijgevel woonkamer uitbreken tot deur/ doorgaan naar: - onderheide? aanbouw van circa 22 m2; gezien beloop perceel zou deze denk ik schuin toe richting voorzijde moeten lopen. - onderheide? prefab kelder van circa 6 x 3 x 2,5 meter onder de aanbouw - in de aanbouw en kelder: verlichting - in de aanbouw: schuifpui naar achter erfzijde, (vloer?) verwarming en een tweetal stopcontacten. - toegang tot kelder middels een trap. Optie: lichtkoepel of koekoek? Eventueel interessante extra optie: dakterras; dan uitbraak deur vanuit zijgevel van de eerste etage. De aanbouw moet ook geschikt zijn voor een opbouw in een later stadium. Er zijn wat tekeningen van de vorige bewoner die ik wil gebruiken. De woning is van 1999.

Kelder realiseren

Ik wil kijken of het mogelijk is een kelder te maken onder mijn woning voor het realiseren van 2 of 3 slaapkamers. Vermoedelijk is dit het beste aan de achterkant te realiseren onder de uitbouw, zodat er daglicht kan komen. Ik ben vooral benieuwd of dit überhaupt mogelijk is, welke kosten ik aan moet denken, welke tijd het in beslag neemt, en of jullie referenties hebben.

Kelder uitgraven onder de woning

Wij willen graag een kelder onder onze woning; een extra (hobby)ruimte. Er is al een kleine kelder, maar willen we uitbreiden door de naast de kelder gelegen kruipruimte flink uit te diepen en netjes in te richten (stuken, ventileren, verlichten, laminaat-vloer). De kelder is nu 2 x 6 meter en 2 meter hoog. De kruipruimte is vanuit de kelder zichtbaar, tot borsthoogte ligt er zand, het lijkt droog te zijn. De totale oppervlakte is 6 x 10 meter voor de hele woning. Het niveau van het grondwater is een aandachtspunt. Verwarming is reeds aanwezig. Graag ontvangen wij advies en een offerte.

Kelder onder de woning bouwen

Ik heb een vraag; wij spelen al lang met idee om onze woning te laten onderkelderen. Ons huis is gebouwd in 1997,en is volledig gefundeerd op palen. Ik heb het palenplan inmiddels opgevraagd. De benedenverdieping heeft een oppervlakte van 90 m2 in het vierkant. Als we een kelder van deze oppervlakte willen laten bouwen, met als doel er een studio, gamekamer of fitnessruimte er aan te geven, met een koekoek en ventilatie, waar komen we dan prijstechnische ongeveer op terecht? Een indicatie zou genoeg zijn om het idee te laten varen of om er verder over na te denken. Er moet een omgevingsvergunning aangevraagd worden. En moet ik nog een extra verzekering afsluiten, voor schade bij de buren? Graag zou ik vrijblijvend wat info willen hebben.

Kelder onder het nieuwbouwhuis bouwen

Ik wil een kelder onder een nieuwbouw/uitbreiding van onze woning. Deze kelder bestaat uit 2 ruimtes aan elkaar waarbij de eerste kelder 6x6meter en de 2de 6 x7meter. Diepte circa 3meter, binnen hoogte 275cm.

Kelder laten aanleggen

Graag uw offerte voor een kelder van 4 meter breed en een lengte van 8 meter. De kelder moet onder het huis en deels onder de garage komen. De woning is onderheid. Met een toegang vanuit de tuin of de garage. Er is een lage kruipruimte. We zitten in een waterrijk gebied.

Huis slopen en puin afvoeren

Graag verneem ik wat hoeveel het zou kosten om een oude woning, met kleine kelder, te laten slopen inclusief afvoeren puin en dergelijke. Het is de bedoeling dat het perceel er zo uit komt te zien dat er een nieuwe woning op gebouwd kan gaan worden. Volgens de 'gebouwenadministratie gemeente' is het grondvlak 79,9 m2 en de woonoppervlakte 131 m2.