Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woning met kelder en berging bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woning met kelder en berging bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woning met kelder en berging bouwen

Prefab kelder plaatsen in de achtertuin

Ik zou graag informatie willen ontvangen over het plaatsen van een prefab kelder achter in de tuin. Het gaat dus niet om een kelder onder een bestaande woning. Het idee is om daar boven de kelder dan later een overkapping te gaan plaatsen. Graag ontvang ik van u de mogelijkheden met de bijbehorende prijsindicatie voor diverse afmetingen.

Woning bouwen of deelaanbesteding

Wij willen een moderne schuurwoning bouwen conform reeds goedgekeurde tekeningen van de architect. Drie verdiepingen, totaal circa 210 m2 bruto. Met kelder en soutterrain (1,5 verdieping onder de grondpeil; 1,5 verdieping boven grondpeil). Detailtekeningen zijn aanwezig en voor meer informatie kan contact worden opgenomen. Ook deelaanbesteding behoort tot de mogelijkheid, bijvoorbeeld alleen kelderbouw.

Parkeergarage / -kelder bouwen

Ik wil graag bij mij vrijstaande woning een kelder garage van ongeveer 80 m2laten bouwen,, daar wil ik graag minimaal twee àuto en camper stalling.

Kelder onder de tuin bouwen

Ik heb op dit moment een kelder onder mijn woning (7,4m x 6m). Ik ben benieuwd of ik een kelder onder mijn tuin kan laten maken van van ongeveer 6 x 5 meter. Het liefst zou ik de kelder door willen trekken maar ik denk dat dit niet gaat. Graag wil ik weten wat de kosten zijn en of het haalbaar is.

Kelder laten bouwen

Wij willen de mogelijkheden voor het bouwen van een kelder onderzoeken. Er moet een kantoorruimte gemaakt worden. Uitgangspunt is 4 x 5 meter. Het betreft een bestaande half vrijstaande woning. Vanaf de zijkant kan er niet gewerkt worden. De woning is met de garage geschakeld met de buren. Er zou dus over het huis heen gewerkt moeten worden of onder de garage door. Hoe gaat het in zijn werk? En wat zijn de kosten die het met zich meebrengt?

Onderkelderen van bestaande woning

Graag ontvang ik een vrijblijvende prijsopgave voor het onderkelderen bestaande woning. De kelder zal een woonfunctie hebben. Woning dient nog aangeschaft te worden echter globale prijsopgave nodig ivm prijsonderhandeling en mogelijkheden. Het betreft zo'n 80 m2. Fundering beton/betonnen palen.

Prefab kelder onder een uitbouw bouwen

Ik ben in gesprek met een aannemer over het maken van een uitbouw achter mijn woning van ongeveer 6 x 3 meter. Die zal begin 2018 gerealiseerd kunnen worden. Ik wil onder die uitbouw graag een prefab kelder met een effectief kelderoppervlak van ongeveer 15 m². Ik ga graag in gesprek met bedrijven die hier ervaring mee hebben en die mij daarvoor een offerte kunnen verzorgen. Wat mij betreft kan de kelder nog dit jaar geplaatst worden.

Funderende kelder op veengrond maken

Wij hebben een bouwkavel gekocht en ontwikkelen momenteel de plannen voor het bouwen van onze nieuwe woning. De tekeningen worden gemaakt, maar zijn nog niet klaar. Wij willen onder de woning een kelder laten vouwen van ruim 13 x 9 meter. De ondergrond is hier veengrond. Wij gaan graag in gesprek met bedrijven die ervaring hebben met kelderbouw in veengrond. We willen ook graag weten of de kelder onderdeel kan zijn van de fundering en wat dit betekent voor het heiwerk. We ontvangen graag uw advies en uw gedetailleerde prijsopgave.

Kelder onder een bestaande woning bouwen

Ik heb een eigen koopwoning in Boxtel. Ik wil graag een kelder van 16 tot 17 m2. En ik ben van plan om achter het huis 2,5 meter aan te bouwen. De aanbouw zal circa 5 tot 6 meter breed worden. De kelder wil ik laten plaatsten voordat de aanbouw komt. Mijn vraag is wat het ongeveer gaat kosten. Kunt u zowel de kelder als de aanbouw offreren? In ieder geval graag een offerte voor een kelder als u beide niet kunt aanbieden. In afwachting op uw reactie.

Kelder laten bouwen

Wij willen de mogelijkheden voor een kelder onder onze woning onderzoeken. We denken aan een kelder van ongeveer 3,5 bij 9,5 (onder de dragende constructie van het huis). Daarbij willen we een lichtbak in de achtertuin, zodat er daglicht en ventilatie is en er dus een slaapkamer gemaakt kan worden. Verder graag opnemen in de offerte: pompinstallatie voor een toilet en de wasmachine aansluiting. Tot slot is de grondwaterstand hoog, ongeveer -0,70 m. NB: De klant heeft nog geen tekeningen. Eventueel mag de aannemer dat regelen, maar klant heeft zelf eventueel ook iemand.

Partners

Partners van Casius