Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woning op een kavel bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woning op een kavel bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woning op een kavel bouwen

Vrijstaande woning op een kavel bouwen

Wij hebben in januari een bouwkavel aangekocht van 560 m² en zijn nu de plannen aan het ontwikkelen voor de bouw van een vrijstaande woning van het type notariswoning/herenhuis. Wij zijn nu op zoek naar een aannemer die ervaring heeeft met de bouw van een dergelijke woning en ons vanaf dit punt kan bijstaan in het aanlooptraject. Er bestaan al enkele schetsen. De tekeningen moeten nog worden gemaakt en de vergunning moet nog worden aangevraagd. We willen graag één partij die de totale regie voert. Het gaat globaal om een woning van 12 x 8 meter, op de begane grond uitgebouwd tot 12 x 10 meter. De woning krijgt 3 woonlagen in symetrische stijl. Er komt een keuken in van 4 x 5 meter, een master bedroom met eigen badkamer en 2 slaapkamers en een 2e badkamer op de 1e verdieping. Op de zolder komen 2 slaapkamers. We willen de woning volledig laten afwerken en sleutelklaar laten opleveren, inclusief keuken en volledig afgemonteerde toiletten en badkamers. We maken graag een afspraak voor een kennismaking op korte termijn. Het is onze wens om de bouw binnen enkele maanden te laten starten.

Huis op een kavel bouwen

Bouwen van een jaren '30 woning met ongeveer de volgende afmeting 9 (l) x 12 (b) met garage en voordeur aan zijkant. Opgesteld door een erkende architect. Er gelden vereisten conform bestemmingsplan.

Splitsbare woning nieuw bouwen

Op een kavel, op zand, overwegen wij een woning te bouwen van ongeveer 250 m2, ongeveer 875 m3. Dit moet 1 woning zijn die we binnen kunnen splitsen, gezin 3 kinderen en 1 stel ouders. Kunt u ons een indicatie geven van de minimale prijzen die we bij een dergelijk formaat voor de m2 of m3 in gedachten moeten houden, sleutelklaar? Wij hebben een voorkeur voor de uitstraling van hout. Ik hoor graag van u.

Nieuwbouwwoning op een kavel bouwen

Wij hebben een kavel in optie genomen. Dus zijn we aan het oriënteren wat de mogelijkheden zijn. Het betreft een bouwrijpe grond waar wij een vrijstaande sleutelklare woning op willen laten bouwen. De woning mag niet hoger dan 10 meter worden en de goothoogte niet hoger dan 7.50 meter. Verder mag de woning niet breder zijn dan 10 meter zijn en 11 meter lang. De woning dient in een jaren '30 stijl gebouwd te worden.

Kelder maken onder een nieuw te bouwen woning

Wij zijn op dit moment de bouw van onze nieuwe woning van 18 x 9 meter aan het voorbereiden. We hebben de wens om onder de woning een kelder te laten bouwen, inclusief 4 koekoeksramen of een alternatieve optie voor daglichttoetreding. Mogelijk kan de kelder onderdeel worden van de fundering. De ondergrond is hier zandgrond, er is nog niet zeker of er geheid moet worden. De weg naast het bouwperceel ligt 1 meter hoger. Het grondwater zit op 0.6 meter onder de grond van de kavel en 1.6 meter onder het niveau van de weg. Een gegoten kelder lijkt een goede optie. Meerdere prefab kelders zou ook mooi zijn maar deze kunnen wellicht niet gekoppeld worden middels een doorgang. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten. Het is onze wens om al voor de zomer met de bouw te laten starten. U kunt mij bellen voor meer details.

Casco houtskeletbouw woning op houten palen bouwen

Wij hebben een kavel in het bouwplan 'Tiny House Farm' en willen daar een houtskeletbouw huis gaan bouwen van 6 x 15 meter op palen, zodat er onder de woning ruimte is om twee auto's te parkeren. De BVO wordt 119 m². Wij zoeken een bedrijf dat ons kan helpen bij het casco plaatsen van de woning. Als palen willen wij eikenhouten palen van 25 x 25 cm gaan gebruiken. De buitenkant van de woning willen wij aftimmeren met Red Cedar. Wij willen op basis van onze tekeningen graag een eerste opgave van de kosten ontvangen. We maken graag een afspraak.

Kelder voor meerdere auto's maken

Wat zou het ongeveer kosten om een kelder (garage) waar ongeveer 5 auto's kunnen staan te bouwen, er staat op dit moment nog geen woning op de kavel

Schuurwoning bouwen

Wij willen een schuurwoning bouwen, ongeveer 750 kub, met 4 slaapkamers, 2 badkamers en een kantoor. Aan de zuid west kant moet er veel glas gaan komen. Wij zouden graag de mogelijkheden bespreken voor een Prefab woning of een houtskeletbouw woning. De kavel hebben wij op dit moment onder optie.

Hei-, kelder- en funderingswerk bij nieuwbouw

Wij willen een huis laten bouwen op een kavel in de Waterwijk Rotterdam Nesselande. Een huis van 150 m2 bouwoppervlakte met 2 verdiepingen. Ook een kelder van 150 m2. Er moeten heipalen de grond in en een fundering gemaakt worden. De woning moet nog getekend worden, daarover zijn we in gesprek met een architect. We hebben een idee van wat we willen, daar is een afbeelding van. Graag richtprijzen voor de kelder en het funderingswerk in eerste instantie.

Woning laten bouwen

Ik wil graag een offerte voor het bouwen van een woning. Ik heb een afbeelding van een woning die met kleine aanpassingen gebouwd moet worden. Er zal eerst een tekening door een architect gemaakt worden. De afmetingen van het huis zijn dus nog niet bekend. Ik heb een kavel in optie maar de termijn loopt binnenkort af. Kunt u snel schakelen?

Partners

Partners van Casius