Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woning nieuw bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woning nieuw bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woning nieuw bouwen

Budget kubuswoning bouwen

Graag willen wij in contact komen met aannemers die voor ons een woning kunnen realiseren voor 250€/kuub, die voldoet aan: 6x15 3-laags

Mantelzorgwoning laten bouwen

Wij willen een mantelzorgwoning laten maken. Een hoekmodel met plat dak, zo laag mogelijk. Woonkamer van 6 x 4 meter, een badkamer, slaapkamer enz. 3,50 x 8 meter. Een dan nog eraan vaste schuur en pergola 6 x 3 meter. Graag uw ontwerp(en) die u kunt aanbieden en de prijsstelling. In de tuin van een woning in Vierpolders.

Uitbouw aan zijkant woning

Wij willen graag weten wat de richtprijs is van een uitbouw aan de zijkant van onze woning. Hier is ruimte om eventueel een garage te bouwen maar wij willen dit dan bij ons huis betrekken. Het zou dan gaan om een afmeting van 3 meter breed en 5 meter diep. Er komen dan alleen maar ramen aan de voor en achterzijde. De wanden en plafond dienen te worden gestuukt en een houten vloer gelegd. Ook de elektra dient te worden doorgetrokken. De zijgevel zal moeten worden verwijderd en opgevangen met een steunbalk. Tevens willen wij het prijsverschil weten als het om een afmeting van 2 x 5 meter gaat? Het is nog onbekend of er een vergunning aangevraagd dient te worden.

Opbouw op garage bouwen

Wij willen graag weten wat de kosten zullen zijn van een opbouw op de garage om zo de woning te vergroten. Er moeten dan twee slaapkamers gerealiseerd worden. De bestaande groter gemaakt en een nieuwe, waar tussen nog een toilet geplaatst moet worden. De woning zijn wij nu aan het kopen. De afmetingen van de opbouw zijn 2. 87 x 10. 56. Er hoeft geen vergunning aangevraagd te worden, omdat meerdere deze opbouw al geplaatst hebben. Graag ontvangen wij een offerte wat dit ongeveer zou kunnen gaan kosten. Samengevat. Een opbouw recht toe recht aan boven op de garage. Deze hebben meerder mensen al laten plaatsen. Van een bestaande kamer een grotere kamer maken en een nieuwe kamer in de opbouw. Tussen de kamers moet aan het einde van een gangetje een toilet komen. Hoop dat ik nu genoeg informatie gegeven heb en jullie bij een offerte kunnen geven wat dit ongeveer zou gaan kosten.

Kelder onder aanbouw maken

Wij willen aan de achterzijde woning een aanbouw bouwen van 6 x 4 meter Wij willen graag een offerte voor een kelder onder deze aanbouw dus van 6 x 4 meter

Opbouw van een extra verdieping

Wij willen een extra verdieping op ons huis laten bouwen. De woning heeft een plat dak en er zal dus een vaste trap naar boven geplaatst moeten worden. De opbouw zal 4.20 bij 10 meter gaan worden en hier willen wij graag 2 slaapkamers en een kleine badkamer creëren. De badkamer krijgt een douche en een toilet en de slaapkamers mogen verder casco worden opgeleverd. De vergunning dienen wij nog aan te vragen.

Huis casco plus of sleutelklaar bouwen

Wij hebben een optie op een kavel van 520 m2. Hiervan willen wij 100 tot 125 m2 willen bebouwen met een vrijstaande woning. Wij hebben een voorkeur voor een notariswoning of een landelijke woning. De woning dient casco plus of sleutelklaar opgeleverd te worden. Graag maken wij een afspraak om advies te ontvangen over de wensen die wij hebben.

Dakopbouw realiseren

Wij overwegen in de toekomst ons huis uit te bouwen op de eerste verdieping door middel van een uitbouw op de aangebouwde garage en keuken of door een verdieping boven de zolder te bouwen. Voorlopig is dat nog niet aan de orde, dus ik vraag niet om een offerte, mijn vraag is vooral of die laatste optie wel mogelijk is. Ons huis is namelijk niet symmetrisch en heeft aan de voorkant een schuine kant op de eerste verdieping en zolder, en aan de achterkant alleen bij de zolder. We hebben een 2 onder een kap woning. Het liefst zou ik van de huidige zolder wen volledige verdieping maken en daarboven een bergzolder met schuine kanten. Verwacht u dat dit qua constructie mogelijk is? Ik begrijp dat het absoluut niet mogelijk is om daar een prijsindicatie van te geven, maar als ik verwacht dat zoiets tussen de 50.000 en 100.000 euro kost, heb ik dan een realistische verwachting?

Fundering voor nieuw te bouwen houten huis

Wat zijn globaal de kosten bij jullie voor een fundering van een houten woning van 2 etages en een zolder (heien is niet nodig)? De maat van de begane grond is 139 m2. Etage is 121 m2 en er zit een zolder op van 47 m2. Een exacte prijs hoef ik nog niet het gaat echt om een globale prijsopgave.

Slopen van een recreatiewoning

Wij willen een oude recreatiewoning uit bouwjaar 1950 laten slopen, zodat een aannemer daar een nieuwe recreatiewoning kan gaan bouwen. Daarvoor hebben we inmiddels de vergunning al ontvangen. De woning is gelegen aan een zandweg en daardoor mogelijk voor zeer zwaar materieel lastig of niet bereikbaar. De oppervlakte van de woning is 150 m² over twee verdiepingen, de inhoud is circa 300 m³. De woning is enkel steens met houten gevelbekleding, enkel glas en gebouwd op staal. Er is asbest rapportage nodig. Asbest is mogelijk aanwezig in de vloertegels van de hal (4 m²) en in 2 schoorstenen. Ook de betonnen plaatfundering moet volledig worden verwijderd. Het terrein moet volledig bouwrijp worden gemaakt. Wij wonen zelf in Rotterdam. Het staat u vrij om het terrein te betreden en de woning te bekijken. Wij willen daarna graag uw gedetailleerde offerte ontvangen.