Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woning bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woning bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woning bouwen

Fundering voor woning laten maken

Wij gaan een nieuwe woning bouwen en wij zouden hiervoor graag een offerte aanvragen voor de fundering.

Fundering voor een houten schuur maken

Wij willen een houten schuur achterin de tuin van onze nieuw te bouwen woning. Gewenste afmeting ongeveer 5,20 x 2,50 meter. Het gaat dan om de fundering. Er komt een overpad achter de woning. Op het moment dat het opgeleverd wordt, zal niemand iets gedaan hebben aan de tuin.

Uitbouw met souterrain bouwen

Uitbouw moet ook opnieuw , souterain zou moeten komen gedeeltelijk onder bestaande woning en gedeeltelijk onder nieuw te bouwen uitbouw... grond is vervuild en is vermoedlijk zand... er zou een bad en slaapkamers inkomen, oppervlakte zo'n 30 tot 40 m2 bijvoorkeur prefab/beton Wat zijn de maximale kosten per m2 ongeveer?

Uitbouw aan achterzijde woning laten bouwen

Wij willen een uitbouw achterkant woning van 8,25 x 3 meter. Een gemetselde aanbouw met een doorbraak van de huidige achtergevel. De schuifpui in de aanbouw plaatsen. Vloerverwarming doortrekken cq uitbreiden. De huidige vloerverwarming is vijf jaar oud. Elektra doortrekken. Gas doortrekken en rookkanaal voor een gashaard maken. Behangklaar opleveren. Er zitten al drie heipalen, na 2.5 meter van de gevel. De tekeningen heb ik. Ik denk dat deze vanwege de grote voldoende zijn maar helemaal zeker weet ik dat niet.

Serre bouwen

Afhankelijk van de kosten willen wij volgend jaar onze woning uitbouwen. Achtergevel doorbreken, vloer (met aansluiting bestaande vloerverwarming, glazen dak, vouwdeuren naar tuin en uitbreiding van de vloerverwarming. Er moet ongeveer 20 m2 uitgebouwd worden. Er moeten water en elektra leidingen naar de serre toe komen en een doorvoer naar een kachelpijp. Ik laat mij graag adviseren over de duurzaamheid voor de fundamenten en de muren die gebouwd moeten worden.

Erker bouwen aan voorzijde woning

Voor woning in Vogelenzang willen we een erker aan voorzijde. We willen zo groot mogelijk, maar weten niet wat mag. Er is op dit moment nog geen vergunning aangevraagd. Graag advies en materialen in overleg met vakman.

Nieuwbouw onderkelderen

Wij hebben een bouwkavel in Amersfoort en gaan hier onze nieuwe woning op laten bouwen. Bouwoppervlak is 8.00 x 12.00 meter. Wij willen graag het huis onderkelderen, maar zijn nog aan het nadenken of we dit onder het hele huis moeten gaan doen of dat we voor een prefabkelder gaan. De sondering moeten wij nog uitvoeren. Wij zijn dus benieuwd wat de prijzen zijn voor prefab en die van volledig het huis onderkelderen.

Extra verdieping laten bouwen

Ik wil graag een extra verdieping laten bouwen. De woning heeft nu 2 woonlagen en een plat dak. Hier dient een laag van 4.85 meter breed en 6 meter lang opgeplaatst te worden. Er dient een vaste trap naar boven geplaatst te worden en verder mag de opbouw casco worden opgeleverd. De vakman dient ook de vergunning aan te vragen.

Uitbouw aan achterzijde woning bouwen

Wij zijn voornemens een huis te kopen en daar een uitbouw aan de achterzijde te bouwen. Kunt u een richtprijs geven. Beide naastgelegen panden hebben al een uitbouw. Kan er gebruik worden gemaakt van deze muren of moet er een dan ook nieuwe zijmuren worden gemaakt. Breedte woning 5,40 meter, uitbouw ongeveer 2,5 meter. Ik wil graag weten wat zo'n uitbouw gaat kosten ivm financiering. Ik hoor het graag,

Uitbouw aan de achterkant bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren aan de woning. Breedte 8 meter en diepte 1,25 meter. Woning wordt nu nog gebouwd en materialen zullen in november geleverd worden. De tekeningen zijn aanwezig. Betreft een hoekwoning dus makkelijk bereikbaar.