Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe woning bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe woning bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe woning bouwen

Aanbouw achter bestaande 2 ondereenkapwoning

Heer/mevrouw, Het gaat om het perceel 543 (660m2) in Dordrecht. Adres: Rijksstraatweg 119, 3316EG te Dordrecht Bestaande tweeondereenkapwoning blijft intact zoals je bijgevoegde tekeningen kan zien. Het is de bedoeling dat wij bestaande aanbouw gaan slopen en grotere aanbouw (breder en langer) bouwen (een laag. Hoogte boven maaiveld zal ca. 334cm zijn). Deze aanbouw wordt gedeeltelijk als woning en gedeeltelijk als bedrijfsruimte gebruikt. - Binnen en buitenmuur wordt van baksteen. Hiertussen komt er isoaltie conform huidige standaards. Hoogte van muur tot onder de goot van bestaande tweeondereenkapwoning. Ca. 334cm hoog - Het wordt een plat dak. Of dak constructie hout of staalconstructie moet zijn, hoor ik graag van mijn constructeur (wordt berekend). - Fundering wil ik op staal/bewapendbeton doen. Want incl. Bestaande tweeondereenkapwonin en heleboel huizen hierin de buurt op deze manier gebouwd. Meeste zijn bijna 100 jaar out en ze zien er nog steeds goed uit. Graag zou ik u willen vragen of u informatie heeft over het grondsamenstelling van dit perceel (sommige bouwkundige kunnen aan deze informatie komen hoorde ik). - Maten van ramen en deuren heb ik ongeveer opgegeven. Ze kunnen kleinbeetje anders zijn. Maar deze heeft geen of heel weinig invloed op je berekeningen /offerte denk ik. Ik schat: - Betonvloer 19m lang x 8. 5m breedt 161. 5m2, 15cm dik dubbelnetFundering 48. 5m1 balk 40cm breedt x 50cm hoog basis 4 rond 12o/b bgl rond 8 om de 30cm - incl. Beton/wapening/ bekisting/pomp zou je uitgaande van bovenstaande informatie een offerte willen opstellen voor het graven en aanleggen van fundering. Voor plattegrond en maten, zie bijlagen. Let op: alleen rood omgecirkelde gedeelte nieuw gebouwd. Smalle gedeelte buiten rode lijn (ca. 38m2) is bestaande tweeondereenkapwoning die geen onderdeel is van deze bouw.

Uitbouw achter de woning bouwen

Wij willen graag een uitbouw van 5 x 3 meter.

Extra verdieping op de 2-laags woning bouwen

Wij hebben een 2 laags woning en willen graag een tweede verdieping met extra slaapkamer

Uitbouw achter de woning bouwen

Wij zouden graag een globale offerte ontvangen voor een uitbouw aan ons huis. De afmetingen van de gewenste aanbouw zijn 2.5 x 5.15 meter. Er staan reeds 2 heipalen. Het betreft een tussenwoning waarbij de buren aan 1 zijde al een aanbouw van 2,5 meter hebben. In de offerte krijgen we graag een idee van de kosten van de volgdende extra's: - kozijn over hele breedte (5. 15) met open slaande deuren. - afwerking plafond hele woonkamer (exclusief aanbouw ca. 32 m2), spuit- of stucwerk. - eventueel vloerverwarming Bij voorbaat dank voor jullie reactie, Met vriendelijke groet, Elize Ps. Telefonisch ben ik lastig bereikbaar, dus indien mogelijk ontvang ik de offerte graag per mail.

Prefab woning laten bouwen

Ik wil graag de mogelijkheid bekijken voor het laten bouwen van een prefab woning. Uitgaande van het feit dat ik alleen een stuk grond heb. Wat zou dit grofweg kosten om mijn woning te laten bouwen? Ik ga uit van een woning van 200 vierkante meter met keuken, badkamer en 3 slaapkamers.

Huis met kelder bouwen

Ik wil een nieuwe woning bouwen met een kelder. Het vloeroppervlak is 128 m2. De inhoud zal 800 m3 zijn. De woning moet casco geleverd worden. Ik heb al een vergunning, dus we kunnen snel beginnen. Er staat nog een woning op en die ga ik slopen.

Serre of uitbouw achter de woning bouwen

Wij zijn ons aan het oriënteren op het bouwen van een serre/uitbouw van ongeveer 2 x 2 meter. De serre zou de kamer vergroten en een de linkerzijde aansluiten op de keuken, welke dan bij de rest van het huis aan zou gaan sluiten. De voorkeur gaat uit naar zwart aluminium met openslaande tuindeuren of schuifdeuren.

Bouwval laten renoveren

Wij hebben een bouwval op het oog. Deze dient volgens de makelaar gesloopt te worden, maar daar twijfelen wij aan. Het gaat om de helft van een 2 onder 1 kap uit 1905. De fundering moet worden vernieuwd. En de woning is in de huidige staat te klein voor ons gezin ( 5 pers. ) Er mag tot 4 meter aan gebouwd worden. Dit zou dan ook op de eerste verdieping moeten gebeuren. Ook zouden we er nog een zolder boven op kunnen bouwen. ( mag van de gemeente). Maar kun je het huidige huis als uitgangspunt aanhouden, of is plat gooien toch beter/goedkoper en wat zijn dan ongeveer de totale kosten?

Stenen uitbouw achter de woning bouwen

Wij willen graag een uitbouw van 5,17x2,5m 2,65. Graag zou ik een totale overzicht willen zien van alle prijzen. Zowel casco als aan als afgewerkt. Onze wensen: - een stenen aanbouw - met een fundering - elektriciteit - geen stucwerk - met bestaande schuifpui - wel willen wij nog 1 extra lange raam naast de schuifpui toevoegen Beide zijmuren van de buen zijn reeds al aangebouwd. Graag meer info mbt een Prefab aanbouw. Graag verneem ik zsm van u. Mvg L. Hakobyan

Uitbouw aan de achterzijde aan laten bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterzijde van de woning van 2,5 meter. De woning zelf is 4 meter breed. Indien mogelijk graag een offerte voor 1 verdieping aanbouw en voor 2 verdiepingen aanbouw.