Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe woning bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe woning bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe woning bouwen

Dakopbouw realiseren

We willen een dakopbouw op een plat dak, op het dak van de woonkamer. We weten niet of het dak geschikt is. Naast de dakopbouw moet er een aansluiting gemaakt worden met de aansluitende kamers, ook afwerking van de kamers en eventueel maken van een badkamer. De afmeting van de dakopbouw zou 6 x 10 meter moeten worden. Vergunning is nodig, maar wij zouden nog twee verdiepingen mogen bouwen, dus dat zou een probleem moeten zijn. Dit laten we graag door de vakman regelen. We willen een complete oplevering. Een deel zou gemetseld moeten worden. Het liefst willen we voor de rest een prefab constructie, maar we weten niet of het mogelijk is. We hebben een vrijstaande woning, een stuk van de weg af met bomen. Tekeningen moeten nog gemaakt worden.

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde realiseren van de woning. Hierbij zal een stuk buitenmuur/kozijn van de naastgelegen keuken verwijderd moeten worden om een vrije doorgang vanuit woonkamer naar keuken te creëren. Bij voorkeur een glazen pui en dak. Diepte 2.5 meter breedte 3,82. Indien mogelijk prefab, vanwege bouwtijd. We willen graag voor een casco en compleet oplevering een prijsvergelijking hebben. Voor zover ik weet mag je uitbouwen tot 2,5 meter, maar hoe het met de gemeente zit durf ik niet te zeggen. Het huis staat op zandgrond, mogelijk dat heien nodig zal zijn. We willen graag rond eind januari/ begin februari beginnen.

Nieuwbouwwoning bouwen

Beste heer/mevrouw, Voor de bouw van mijn toekomstige woning ben ik op zoek naar een aannemer die mijn woning kan bouwen. Het gaat om een 3 laags tussenwoning van circa 160 m2. De constructie graag van metselwerk. Voor de oplevering zou ik graag de muren en elektra willen en de aansluiting van water, inclusief ruiten, maar exclusief stucwerk. Er zijn denk ik palen nodig. Architectuur, constructie en tekeningen van mijn toekomstige woning zijn inmiddels al gedaan en er is ook al een omgevingsvergunning afgegeven om te bouwen, over enkele weken zal de grond in bezit zijn. Graag zou ik een prijsindicatie willen hebben van de kosten om de woning te realiseren, indien mogelijk. Mocht de prijs binnen mijn budget vallen, dan zou ik graag een afspraak met u willen inplannen om de verdere details te bespreken. Hoop spoedig van u te horen.

Uitbouw achterzijde en/ of opbouw

Ik zou graag een uitbouw en/of een opbouw laten bouwen. Ik wil graag beiden realiseren, maar qua budget moet er waarschijnlijk eerst 1 van de 2 gebouwd worden. De uitbouw achterzijde is ongeveer 4,05 meter breed en dan kijken wat de mogelijkheden zijn voor de lengte. Opbouw boven is 4 meter breed en de breedte van de woning is 8,70 meter. Er is waarschijnlijk voor beiden een vergunning nodig. Voor beiden een Prefab constructie. Er is voor de opbouw waarschijnlijk geen fundering nodig, voor de aanbouw waarschijnlijk wel. Graag een casco oplevering, inclusief ruiten.

Nieuw huis bouwen

Wij willen een nieuwe vrijstaande woning bouwen. We zitten te denken aan een hout skeletbouw, afmeting 7 x 11 meter. De kavel is 1100 m2. Het huis moet casco opgeleverd worden, dus zonder elektra en stucwerk, wel een fundering, 2 verdiepingen (met een zolder), 4 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer, 2 toiletten. Bouwtekeningen zijn nog niet aanwezig, bestemmingsvergunning wel.

Nieuwbouw loft of schuurwoning bouwen

Graag een offerte voor een nieuw te bouwen huis, conform uw maat villa. Volgens regels moet de epc 0,0 zijn, lage dakgoot 3,5 meter. Natuurlijke materialen. Type: schuurwoning/ loft woning. We hebben een serieuze optie op een kavel. Dank alvast!

Nieuwe woning bouwen

Een woning van 14 meter breed 10 m diep. Tuinkant glas. Voorkant steen met zo min mogelijk raam. Verdeling woning Woonkamer keuken eetgedeelte is 14 x 6 meter De ruimtes naastelkaar zijn. Hal met trap en toilet binnenmaat 3 x 4 meter Slaapkamer binnenmaat 5,14 x 4 Badkamer binnenmaat 5 x 4 meter Kleine dakopbouw met lessenaarsdak 5,5 m bij 10 m hoogte 1,8 m tot schuin 3.m Aanbouw voor slapen etc met doorloop badkamer en doorloop naar woonkamer Binnenmaat 3,50 x 8,2 En eventueel een zelfde aanbouw aan de andere kant of een eenvoudige garage. Samenvatting. Het huis komt op een kavel van 704 m2. We hebben nog geen bouwtekeningen en nog geen vergunning. Verder wil ik dat het huis compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, een fundering, 2 slaapkamers, 1 zolder, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 keuken, en 1 garage/werkkamer. Het moet platbouw worden met een lessenaars ''huisje'' er op.

Uitbouw achterzijde woning bouwen

Wij willen een uitbouw aan de woning realiseren en we zijn ons aan het oriënteren op de mogelijkheden en de kosten. De maten zijn 5 meter breed bij 3 meter. Achterzijde van de woning zit aan een sloot dus er is geen toegang via de achterzijde mogelijk. Of een vergunning nodig is, weet ik niet zeker. Iemand vertelde mij van niet, maar zeker is het niet. Ik durf niet te zeggen welk soort fundering nodig is, maar ik heb begrepen dat palen wel nodig zijn. We willen een oplevering neigend naar compleet. Graag elektra apart op de offerte vermelden. Stucwerk van de wanden is niet nodig, maar het plafond wel. Tekeningen heb ik nog niet in mijn bezit. Het liefst wil ik een gemetselde constructie, maar ik krijg hier graag advies over. Mogelijk dat de buren ook een uitbouw willen. Graag ontvang ik advies en een offerte.

Nieuwe woning bouwen

Ik wil graag een 2 onder 1 kap woning van 6,5 x 11,5 m per woning bouwen. De voorkeur is rechte muren op de eerste etage. Op de tweede etage een puntdak. Offerte voor casco en compleet. Indien mogelijk prefab. begane grond: bijkeuken van 2 bij 2,80 kantoor van 2 bij 2,80 hal met trapopgang plus toilet 3,30 bij 2,80 1e verdieping : hal 3,30 bij 2,80 grote slaapkamer 4 bij 6,5 2 slaapkamer van 4 bij 3,25 vlizotrap richting zolder. tegenover trapopgang badkamer 3,5 garage 3,5 bij 6.

Nieuwbouw woning

Ik wil een houten woonschuur van 70 m2 laten bouwen op een kavel van 25.000 m2. Vergunning en bouwtekeningen zijn aanwezig. Het huis moet compleet opgeleverd worden met stucwerk. Alleen geen elektra, geen fundering en geen keuken. Verder wil ik dat het een kelder krijgt, 1 badkamer, 1 losse WC, 3 slaapkamers, een begaande grond en een vide.