Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe woning bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe woning bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe woning bouwen

Aanbouw achterzijde, verbinding met bestaande garage

Wij willen graag de bestaande garage achter de woning verbinden door middel van een aanbouw met opbouw. De bestaande garage is 9 meter breed, en 5 meter diep. De te bouwen ruimte tussen de garage en het huis is ook 9 meter breed en 5 meter diep. Op dit stuk moet een bovenverdieping komen, die boven verbonden wordt met het huis. De garage moet ook aangepast worden met twee doorgangen naar de nieuwe aanbouw. Elektra moet over het geheel worden aangelegd, net als vloerverwarming, water. Stucwerk optioneel. Een extra aparte offerte waarbij slechts een laag van de aanbouw wordt berekend, zou fijn zijn om te vergelijken.

Garage

Bestaande (vrijstaande) garage weghalen en op dezelfde plek een iets hogere nieuwe garage bouwen die ook aan de voorzijde en de achterzijde langer moet worden. Vermoedelijke afmeting wordt circa 3,00 meter x 8,00 meter of langer. Graag advies van de Aannemer, ook om de huidige bakstenen gedeeltelijk te hergebruiken voor een onderlaag ivm bijpassend in de stijl van de woning (een 2-onder-1 kap uit de jaren 50-60) Wij denken aan een onderlaag bestaande uit deze bakstenen en daarboven rabatdelen zoals bij de buren. Op de nieuwe garage willen wij een puntdak met een vliering en een vlizo-trap. De huidige elektrische garagedeur moet overgezet worden. In de nieuwe garage willen wij ook een bijkeuken met een schuifdeur. De zijdeur van de nieuwe garage moet extra breed worden ivm toegankelijker voor fietsen e.d.

Garage onder het huis realiseren

Ik heb een nieuwe woning gekocht maar zou graag een grotere garage willen. Nu las ik jullie suggestie een kelder onder je huis te kunnen laten maken. Mijn idee zou dan zijn om onder het huis in plaats van een kelder een grote garage te bouwen. De garage zou ongeveer 800 bij 500 cm groot moeten zijn.

Complete verdieping op bestaande woning

Onze woning is 4 jaar oud en wij willen graag een extra verdieping. Momenteel is het de BG en 1 verdieping met een plat dak. Mogelijk ook een klein dakterras en misschien een badkamer in de nieuw te bouwen verdieping. Graag advies/prijsindicatie van een ervaren Aannemer.

2e Verdieping bouwen op plat dak, woning isoleren en gevels voegen

Wij willen op toekomstige hoekhuis (zie foto) (begane grond + 1 verdieping met plat dak) een 2e verdieping realiseren. De koopovereenkomst is reeds mondeling overeengekomen. Ik ben benieuwd wat de prijs is als ik het in dezelfde stijl laat doen. Tevens advies betreffende isolatie gehele woning en advies voegen buitenmuren dus graag een Allround-Aannemer die alle-drie de verschillende projecten kan uitvoeren.

Kelder bouwen onder bestaande woning

Wij willen een kelder inbouwen liefst over de volle breedte van het huis. De woning dateert uit 1991. Liefst 7 meter breed en 7 meter lang indien mogelijk. Het betreft een hoekwoning zonder kruipruimte, zonder kelder. Meerdere mensen bij ons in de wijk hebben een kelder laten bouwen dus vergunning moet geen probleem zijn. Graag advies over wat bij ons bouwkundig mogelijk is, eventuele alternatieven en tegen welke prijs.

Erker of serre aan achterzijde plaatsen

Wij overwegen een erker van 1,5 meter diep en 3,4 meter breed aan een slaapkamer te laten bouwen om hem te vergroten. Er zijn nu 2 grote openslaande deuren naar de tuin in die muur die dan uiteraard komen te vervallen. Een serre behoort eventueel ook tot de mogelijkheden. Graag advies van een vakman die hier ervaring mee heeft. De woning is al aangekocht maar de sleuteloverdracht is pas in december 2020.

Een vrijstaande woning bouwen

Wij gaan een optie van 2 weken nemen op een kavel in Heerhugowaard. We zijn op zoek naar een goedkope standaard (catalogus) woning welke op deze kavel gebouwd kan worden. Prefab/Casco. Ons budget voor de woning zelf is tussen de 100K en 150K. Het is een relatief kleine oppervlakte (96m2). In de bijlage kunnen jullie het kavelpaspoort vinden. Kunnen jullie op basis van het kavelpaspoort zeggen wat de mogelijkheden zijn? We willen eigenlijk gewoon een hele goedkope maar schappelijke oplossing waar we alles zelf afbouwen van binnen. Alleen zouden wij graag waterleidingen, elektriciteit en verwarming gelijk in de bouw willen meenemen (als daar geen sprake van is). Wij horen graag van jullie wat de mogelijkheden zijn. Ook zouden wij het fijn vinden als we kunnen schakelen over het totaalkostenplaatje (vergunningen, alles wat er bij komt kijken etc.).

Woonserre achterzijde bouwen

Ik zoek een aannemer die een woonserre kan realiseren aangrenzend aan de tuin achter mijn woning. De afmetingen zijn ongeveer 2,5 bij 4,8 meter. De woning is bereikbaar per achterom. De serre graag met kunststof kozijnen.

3 Meter aanbouw

Ik wil graag een uitbouw aan de achterzijde van de woning om de woonkamer met 3 meter uit te bouwen over een breedte van circa 5 meter (nader te bepalen). Graag ontvang ik een vrijblijvende all-in prijs.

Partners

Partners van Casius