Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe woning bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe woning bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe woning bouwen

Kelder + Aanbouw realiseren

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van een aanbouw, ik denk 5,2m * 2m (plattegrond in bijlage van de buren, mijn woning is gespiegeld daar zit de entree/trapgat aan de bovenkant. En dan ook waar het trapgat begint ongeveer 10m kelder in de kruipruimte/tuin bouwen (dus tot waar de aanbouw stopt) graag een apart prijsje om in de kelder ook water leiding/afvoer putje te plaatsen

Uitbouw achterzijde bouwen

Ik wil graag aan de achterkant van mijn woning uitbouwen. De maten zijn 3,5 x 5,2 meter.

Bouwen compleet nieuwbouwhuis

Hallo, we zijn ons aan het oriënteren op kavels om daar een huis op te laten bouwen. We zouden graag een grove prijsindicatie willen voor een woning met een hoofdgebouw van ongeveer 8,5m x 13,0m met daaraan vast een geïsoleerde garage /berging van 3,5 m x 11 m (Achterste gedeelte van het bijgebouw 7m breed als uitbouw aan het hoofdgebouw. Vanaf de 2e bouwlaag een puntdak (Zowel op het hoofdgebouw als bijgebouw, met doorgang van hoofdgebouw naar het bijgebouw). Graag een prijsindicatie voor de Casco Woning, en compleet afgebouwd inclusief vloerverwarming op begane grond en verdieping en warmtepomp. Afwerkingsniveau normaal, beter of luxe. Afhankelijk van de prijsindicatie kunnen we een betere inschatting maken welke kavels we zouden kunnen betalen voor deze woning Alvast bedankt.Met vriendelijke groet

Kelderbouw

Wij willen graag weten wat de kosten zijn om een casco kelder te bouwen van 11 m bij 14 m (dit is de buitenmaat van de woning) incl. Bronbemaling e.d. De woning dient nog gebouwd te worden. De vergunning is al aangevraagd.

Woning bouwen

Wij onderzoeken de mogelijkheden om een vrijstaande casco + woning te laten bouwen. We hebben een kavel op het oog. Hierbij stellen wij een maximum prijs 150.000 euro. Wij staan open voor verschillende bouwvormen, materiaalkeuze enzovoort. Hebben een lichte voorkeur voor moderne, duurzame woning.

Rechthoekige erker aan voorzijde maken

We willen graag een erker aan de voorzijde bouwen Bouwjaar begin jaren 60. Plaats waar de erker doorbraak moet komen zit nu een raam (265 cm breed) en onder de vensterbank zitten stenen. We willen de erker ca 3 m breed en 1,5 m diep uitbouwen (is de maximale toegestane diepte). We denken aan kunststof kozijnen. Dak moet plat worden Graag nog dit jaar uitvoeren. Snap dat goede vakbedrijven schaars zijn. Beter een goeie waar wij ons qua planning aan aanpassen. NB: Onder de woning is niet geheid. Volgens de buurman is dat voor de erker ook zeker niet nodig. Hij maakte een hele uitbouw zonder fundering. Een funderingssloof vor de erker lijkt dus te voldoen

De kruipruimte nu 150 cm laten verdiepen tot kelder

Onder onze nieuwe woning willen wij een kelder laten bouwen. Er is al een kruipruimte van ongeveer 150 cm hoogte.

Nieuwbouw woning starters bouwen

Wij zijn ons aan het oriënteren naar een huis bouwen, echter is het voor ons totaal niet inzichtelijk wat een woning qua bouwen kost met goede afwerking en kwaliteit. Kunt u mij een richtprijs geven van een voorbeeldwoning die als foto is bijgevoegd. En aangeven wat er voor deze prijs allemaal inzit? Het mag ook een ander ontwerp zijn die mogelijk goedkoper is. Graag vrijblijvend. Wij zijn nog aan het rondkijken wat geschikt is qua kavel, maar wij hebben er een paar op het oog.

Bungalow bouwen

Ik heb een goedgekeurde bouwaanvraag voor een nieuwe woning in Drunen. De woning wordt een bungalow, plat dak, van 200 m2 binnenmaat. De bouw is smal en lang, ongeveer 7,5/6,5 m1 bij 34 m1. Waarschijnlijk begint de bouw pas eind 2020. De isolatie wordt optimaal, trippel glas rondom, vloerverwarming. Er komen 3 badkamers, 2 voor incidenteel gebruik. Daarnaast 3 tappunten voor warmwater. Er komt een optimaal aantal zonnepanelen op het platte dak. Naast het verwarmen van de woning is dus warmwater nodig voor 3 douches en 6 wastafels/gootstenen. Meeste tijd wordt de woning door 2 mensen bewoond, incidenteel door 4 of 6 (bed&breakfast). Rechts (oost) naast de woning staat al een nieuwbouw woonhuis met warmtepomp grond-water. Links (west) en voor (zuid) zijn en komen geen woningen. Voorkeur voor een casco oplevering met een metsel constructie.

Een bestaande uitbouw laten uitbouwen

Ik zoek een aannemer die een bestaande uitbouw kan uitbouwen bij mijn nieuwe woning. Wij krijgen op 1-5-2020 de sleutel van een andere woning in Voorschoten. Aan dit huis zit aan de zijkant een uitbouw in de lengte richting, Die willen wij vergroten door verder richting de achterkant uit te bouwen. het huis staat op een zandduin en is gebouwd op staal (zonder palen). In het verlengde van de zij uitbouw is een gemetselde muur door getrokken die mogelijk gebruikt kan worden voor de uitbreiding. Graag zou ik het een en ander nader willen toelichten. Ook heb ik de constructie berekeningen en tekeningen van de huidige situatie woning, achter en zij-uitbouw. De uitbouw moet ongeveer 9 m2 groot worden, casco worden opgeleverd en zijn voorzien van schuifdeuren.