Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een woning bouwen op een vrijstaande kavel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een woning bouwen op een vrijstaande kavel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een woning bouwen op een vrijstaande kavel

Uitbouw aan achterzijde van jaren 30 woning laten bouwen

Ik heb een jaren 30 hoekwoning die ik 3,5 meter wil verlengen en met een breedte van ongeveer 6 m, en tegelijk keuken en achterkamer aaneenvoegen. Ipv de losse tuindeuren en keukendeur/raam komt er nu één grote unit met kunststof pui en convectorput. Vergunning is denk ik niet nodig, dit moet ik nog even checken. De uitbouw wil ik van stenen muren hebben. Het huis staat op een betonnen plaat, die zich aan de achterkant 3 meter uitstrekt. Ik heb de kopieën van de originele tekeningen. Graag een complete oplevering, graag basis voor de vloer, stucwerk, leidingen en elektra. Graag ontvang ik de offerte zo snel mogelijk, maar de uitvoer kan later.

Moderne bungalow bouwen op een perceel

Ik zoek een aannemer die voor mij een vrijstaande bungalow kan bouwen op een perceel waar ik een optie op heb. De bungalow moet ongeveer 750 bij 1500 cm groot worden. Graag woon-klaar opleveren. De woning mag een plat dak hebben met eventueel een slaapkamer/dakopbouw op de bungalow. Mijn woning staat momenteel in de verkoop, dus ik hoop dat het snel kan gebeuren. Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden met een aannemer.

Een casco garage bouwen naast een recent opgeleverde woning

Mijn vrouw en ik laten een huis bouwen in Rijnsburg (vlakbij Leiden). We willen ook graag een garage laten bouwen. Zie bijgevoegde schetsen van de garage. Zoals aangegeven in de schetsen zijn de fundering en ruwe vloer al klaar. Kunt u ons alstublieft laten weten of u de garage casco zou kunnen bouwen / leveren / installeren? Zo ja, kunt u een globaal idee geven van de kosten en het tijdschema? Als het mogelijk is, willen we de installatie van de garage in november 2020 starten. Indien er elementen zijn die u niet kunt leveren (bv. Metselwerk, stucwerk, dakpannen,…) kunnen we deze apart laten doen. De garage mag casco worden opgeleverd. Uiteindelijk wordt de garage 500 bij 880 cm groot.

Een patiobungalow bouwen op een aangekochte kavel

Ik heb een kavel in optie met de afmetingen zoals aangegeven in de bijlage. Het is een smal kavel vandaar dat ik gaan zoeken ben naar een patiobungalow (1 laag) die in de lengte van het kavel geplaatst kan worden. In de richtlijnen bouw staat dat een hellend dak aanwezig moet zijn voor plaatsing zonnepanelen. Ik heb in de tekening rood omkaderd waar ik dat dan zou willen plaatsen. In de kamer kijk je dan tegen het lessenaarsdak aan. Kunt u mij een indicatie geven welk prijskaartje er dan aan zou hangen voor een minimale oppervlakte van 140 m2. De woning zou sleutel-klaar moeten worden opgeleverd. Verdere specificaties bespreek ik graag met de aannemer.

Een woning uitbouwen aan de achterzijde

Wij willen een aanbouw aan de bestaande woning laten bouwen. De afmetingen moeten zijn 5 breed en 4 meter diep. Graag voorzien van stenen zijmuren en een glazen dak. De voorzijde moet worden voorzien van een schuifpui (kunststof kozijnen). Er zijn geen bouwtekeningen/omgevingsvergunning voor aanwezig. De uitbouw graag woon-klaar opleveren. Daarnaast is de woning bereikbaar per achterom.

Een stenen schuur bouwen in een achtertuin

Ik wil een stenen schuurtje van 280 bij 400 meter laten bouwen in mijn achtertuin. De schuur moet vast aan het huis gebouwd worden. Het hoeft niet geïsoleerd te worden. De heipalen zijn er al maar er moet nog wel gefundeerd worden. De palen zijn al geslagen tijdens de bouw van de woning. De garage moet een plak dak hebben en minimaal 250 cm hoog zijn. De achtertuin is bereikbaar per achterom.

Woning opbouw aanleggen aan de hand van bouwtekeningen

Wij willen een opbouw op ons huis van ongeveer laten bouwen van ongeveer 36 m2. Ik heb al bouwtekeningen/berekeningen van buren ontvangen die dit 2 jaar geleden hebben laten plaatsen. Opbouw met plat dak, er is al een trapgat aanwezig. De bouw wordt hout skelet met zinken gevelbekleding. Daarnaast graag gebruik van houten kozijnen.

Het bouwen van een garage en overkapping

Wij zijn voor onze stenen garage uitbouw met afdak (plat dak) op zoek naar een gepaste aannemer. Graag wil ik met jullie in contact komen om te kijken naar de haalbaarheid van onze wensen. Het idee is om op korte termijn dit te realiseren. Om een goed indicatie te geven hoe de uitbouw eruit moet gaan zien heb ik in de bijlage meerdere tekeningen toegevoegd van huidige situatie en nieuwe situatie. Er zijn al heipalen geplaatst op de locatie van de garage. De garage moet gemetseld zijn en ongeveer 22,5 m2 en een overkapping van 25 m2. Dit moet gebeuren tegen een vrijstaande woning aan.

Dakterras dicht bouwen

Ik heb een dakterras van 4,5 m2 en een kleine balkon aan de voorzijde van de woning beiden wil ik dicht laten bouwen. De huidige kozijnen zijn in orde en kunnen worden hergebruikt. Graag op kort termijn wil ik dit laten doen incl de afwerking aan de binnenkant denk aan stucwerk. Foto's plattegrond bijgevoegd.

Fundatie voor schuur maken

Wij willen een schuur bouwen van 3,5 m breed en 4,5 m diep. de fundering dient op palen gemaakt te worden i.v.m met de veengrond waarop gebouwd moet worden. Op de fundering komt een borstwering van 35 cm hoog boven de afwerkvloer, hierop komt de houten schuur. De bouw kan medio 2021 starten, na oplevering van de nieuwbouw woning.

Partners

Partners van Casius