Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woning met bedrijfsruimte en garage bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woning met bedrijfsruimte en garage bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woning met bedrijfsruimte en garage bouwen

Nieuwe voorpui ivm overzetten bedrijfsruimte naar woning

Ik ben bezig om een bedrijfspand te kopen en om te bouwen naar woning . Ik ben verplicht dat het er dan niet meer als winkel uit ziet aan de straatkant dus heb een nieuwe puit nodig met ramen. Ook een voordeur moet er aan de zijkant in.

Woning met bedrijfsruimte en garage bouwen

Wij hebben een optie op een kavel waar wij een woning inclusief garage en kleine bedrijfsruimte willen laten bouwen. De totaal oppervlakte zal 277 m2 worden en mag casco worden opgeleverd. Het pand zal een plat dak krijgen en de voorbereidingen voor de keuken en de badkamer zouden wij wel graag willen weten. Graag zouden wij op korte termijn een afspraak inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Fundering voor een 2 onder 1 kap woning plaatsen

Het gaat om een perceel van 660 m2 in Dordrecht. Bestaande 2 onder 1 kapwoning blijft intact zoals je bijgevoegde tekeningen kan zien. Het is de bedoeling dat wij bestaande aanbouw gaan slopen en grotere aanbouw, breder en langer, bouwen. Deze aanbouw wordt gedeeltelijk als woning en gedeeltelijk als bedrijfsruimte gebruikt. - Binnen en buitenmuur wordt van baksteen. Hiertussen komt er isolatie conform huidige standaard. De hoogte van muur tot onder de goot van bestaande 2 onder 1 kapwoning is ongeveer 334 cm hoog - Het wordt een plat dak. Of dak constructie hout of staalconstructie moet zijn, hoor ik graag van mijn constructeur, wordt berekend. - Fundering wil ik op staal/bewapend beton doen. Graag zou ik u willen vragen of u informatie heeft over het grondsamenstelling van dit perceel,sommige bouwkundige kunnen aan deze informatie komen hoorde ik - Maten van ramen en deuren heb ik ongeveer opgegeven. Ze kunnen eventueel iets afwijken. Ik schat: - Betonvloer 19 meter lang x 8.50 meter breed 161.5 m2, 15 cm dik dubbel net Fundering 48.5 m1 balk 40 cm breed x 50 cm hoog basis 4 rond 12o/b bgl rond 8 om de 30 cm - Inclusief beton/wapening/ bekisting/pomp Kunt u uitgaande van bovenstaande informatie een offerte opstellen voor het graven en aanleggen van de fundering. Voor plattegrond en maten, zie bijlagen. Let op: alleen rood omcirkelde gedeelte wordt nieuw gebouwd. Smalle gedeelte buiten rode lijn, ongeveer 38 m2, hoort bij de bestaande 2 onder 1 kapwoning en is geen onderdeel van deze bouw.

Schuur verbouwen tot bedrijfsruimte

Ik wil in mijn nieuwe woning (sleutel krijg ik half april) de garage laten ombouwen tot personal training studio. Gaat om een ruimte van ongeveer 6,5 bij 2,5 meter. De ruimte dienst geïsoleerd te worden, stucwerk op de muren en plafond. Daarnaast dient de garagedeur vervangen te worden door een raamkozijn inclusief benodigd metsel en isolatiewerk. Daarnaast dient er goede vloer en verlichting aangebracht te worden! Gezien ik de woning pas half april krijg kan ik helaas de ruimte nu niet laten zien. Ik ontvang graag zo snel mogelijk een prijsindicatie zodat ik een idee heb wat de kosten ongeveer zijn.

Asbestplaten verwijderen van een groot plafond

Wij hebben het voornemen om een vrijstaande bungalow te kopen uit bouwjaar 1955. Er is daar onder de woning een grote bedrijfsruimte/kelder, waar een systeemplafond in zit van ongeveer 250 m². Bij een bouwkundige inspectie is gezien, dat er boven het systeemplafond asbestplaten zitten tegen het hoge plafond daarboven. Die platen zijn er vermoedelijk tussen 1968 en 1972 aangebracht. Het is ons onbekend of de huidige eigenaar in het bezit is van een asbestinventarisatierapport. Wij willen graag in contact komen met een asbestsaneringsbedrijf dat ons een globale indicatie kan geven van de kosten van de benodigde asbestsanering van dat plafond. Wij kunnen er dan bij de financiële kant van de aankoop rekening mee houden, en komen er later bij u op terug voor een officiële offerte. Er staan gegevens van de woning op Funda.

Fundering maken voor een woning met bedrijfsruimte

Ik ontvang graag een offerte voor het maken van een fundering van 13 x 13 meter voor bij van woning met bedrijfsruimte. Het gaat om een pand van 2 etages. Er zal ook geheid moeten worden. Hier ontvang ik graag separaat een prijs voor.

Mijn hoekwoning bestaat uit 2 bouwlagen ...

Mijn hoekwoning bestaat uit 2 bouwlagen a 3 meter hoog. Op begane grond grenst de woning aan een bedrijfsruimte(andere eigenaar). Boven de bedrijfsruimte is dus mijn terras 5mx7m (op de 1e verdieping). Het terras grenst aan de woonkamer. Op de begane grond is een keuken en kleine berging. Op de 1e verdieping wil ik dus de woonkamer een stuk uit-/aanbouwen (boven de bedrijfsruimte) zodat ik minimaal 1 slaapkamer in de oude/huidige woonkamer kan bouwen. Gaarne dus een globale prijsopgaaf. Budget vrij laag, dus een simpel, maar degelijke aan- of uitbouw van de woonkamer. Alvast bedankt. Mevr.

Hoekhuis met een aanbouw aan de ...

Hoekhuis met een aanbouw aan de achterkant en zijkant van de woning. Garage / opbergruimte voor opslag en fietsen. Toilet benedenverdieping. Sloop van bestaande aanbouw (bedrijfsruimte) 90m2 met asbest dakplaten. Aanmaken van tussenwanden en plaatsing van ramen en deuren in voorgevel inclusief nieuwe kozijnen. Loodgieterij, elektriciteit/verlichting/domotica/alarm, verwarming/ventilatie/airconditioning door het gehele huis. plaatsing van openhaard in nieuwe aanbouw (kanaal en opbouw) Plaatsing badkamer op eerste verdieping Tussenwanden eerste verdieping Mogelijk renovatie gevel en dakbedekking. Stucwerk gehele woning Schilderwerk gehel woning (binnen en buiten). tegelwerk (natuursteen in de nieuwe aanbouw) Houtwerk (parkettering van bestaande woning)

Het moet een aanbouw aan een bestaande ...

Het moet een aanbouw aan een bestaande woning worden dat gebruikt zal gaan worden als bedrijfsruimte. Het betreft een opp. van ca. 100 vierk.meter 1 verdieping hoog voorzien van toilet een klein keukenblok en nog 1 afgeschermde ruimte. Ruimte wordt ca. 17 meter lang ca. 5m. breed met een 5x3m aanbouw moet onderheid worden en worden voorzien van krachtstroom en 220V. Verder wateraansluiting en afvoer .

oud pand wat geheel gestript moet worden ...

oud pand wat geheel gestript moet worden in de jordaan. twee appartementsrechten komen er. 1 bedrijfsruimte van 60m2 en een woning van 100m2 fundering ok wel nieuwe vloer gewenst.