Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wijnkelder maken van een kruipruimte? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wijnkelder maken van een kruipruimte. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wijnkelder maken van een kruipruimte

Wijnkelder maken van een kruipruimte

Originele kruipruimte, wil graag opties voor een wijnkelder/extra ruimte. Op de begane grond heb ik vloerverwarming (vloer is originele beton van het huis, isolatie , verwarming buizen, beton, tegels).

Wijnkelder naast het huis bouwen

Een 4 x 4 meter kelder als wijnkelder in de tuin, of onder de oprit naast het huis maken.

Kruipruimte uitgraven voor een kelder

Ik wil zelf een wijnkelder onder mijn woning maken. Ik ben op zoek naar iemand die de grond uit m'n kruipruimte kan wegzuigen. Het gaat om 22,5 kuub.

Wijnkelder maken bij een nieuwbouwhuis

Wij zijn ingeloot voor een nieuwbouwproject en zijn benieuwd naar de mogelijkheden om een kleine wijnkelder aan te leggen. Het is nog niet duidelijk of er voor de bouw uit een bak geplaatst kan worden. Anders willen we de bak mogelijk in de tuin laten plaatsen. De bouw start op zijn vroegst deze zomer. Er mag een casco kelder geplaatst worden.

Kelder maken van een kruipruimte

Ik wil een kelder maken van de kruipruimte. Optie 1: gebruik als wijnkelder; Optie 2: geïsoleerd en te gebruiken als leefruimte. Woning gebouwd in 2008. Globale prijs voor 20 m² - 30 m² - 40 m² en 50 m². Kruipruimte bij voordeur. Er is nog geen vergunning en nog geen tekeningen.

Wijnkelder maken van een kruipruimte

Ik wil graag van de kruipruimte onder ons huis een wijnkelder maken met een binnenmaat 4 x 3.50 meter en stahoogte 220 cm.

Kelder met speelkamer, wijnkelder en washok maken

Ik wil graag een nieuwe kelder maken (er is nog geen kelder). Kelder voor speelkamer, wijnkelder en washok. Plusminus 50 m2. Het gaat om een twee onder 1 kap, we hebben een garagepad, wellicht kan het daaronder. De ingang van het huis is aan de zijkant, daar achter zit een hal met een trap. Even in overleg waar de ingang tot de kelder zal moeten komen. Er zit nu een kleine kruipruimte, de ingang hiervan is nu direct achter de voorkeur. Het gaat puur om de grove bouw/bak. Ik wil graag dat de aannemer de vergunning regelt.

Prefab wijnkelder bouwen

Wij zijn op zoek naar een prefab kelder voor wijnopslag. De grootte dient maximaal 2 x 2 meter te zijn. Met een stahoogte van 1.90 meter maximaal. Graag zouden wij offerte van u willen ontvangen voor een geheel gesloten kelder inclusief een dak, deur en trap. Van bovenaf een trap de kelder in maken. Ik hoor graag van u.

Aanleg verwarmings/convector-put, ...

Aanleg verwarmings/convector-put, verwijderen 2 bestaande cv's. Deur plaatsen waar nu slechts raam is. Eventueel kelder maken, bergruimte, wijnkelder. Aanleggen dakterras (en toegang tot dak). Luiken aan buitenkant woning maken. Terras tegelen buiten. Studeerkamer op schuur maken.

Onderkelderen van achteruitbouw ...

Onderkelderen van achteruitbouw (ongeveer 90 p/m3). 3 ruimtes: b3xl3 + b5xl3 + b3xb3 meter / hoogte 2.20-2.40 doorloop? (wat max. haalbaar is). Een gedeelte van de ruimte loopt door in de tuin + glazen dakbedekking met lichtinval voor kelder. De ruimtes in de onderkeldering zijn bedoeld als slaapruimte / kastenkamer / werkplek / wijnkelderkast. Aanleg verwarmingspanelen. Op maat maken van vaste trap (met daaronder kastruimte). Kast afscheiding wijnkelder... Graag nog in overleg ontwerp en constructietekening voor check haalbaarheid / en aanvraag bouwvergunning.