Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterschade rapport maken voor de verzekering? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterschade rapport maken voor de verzekering. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterschade rapport maken voor de verzekering

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Ik heb waterschade aan mijn plafond (gipsplaat omlaag gekomen, mogelijk houtrot in dakconstructie en schilderwerk) door lekkage van het dak, ik wil graag een goed gedetailleerde vrijblijvende offerte op laten maken voor de verzekering met betrekking tot de schade in de woning. Het gaat om enkel een offerte voor de binnenkant van de woning. Afmeting schade plek: 60 x 60 cm.

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Ik wil graag offerte laten maken voor de schade die aan mijn plafond is ontstaan door een waterlekkage (stevige wind en regenval). Zie meegestuurde foto's. Er moet gekeken worden hoe groot de schade aan het plafond is voor het stuc en schilderwerk. De slaapkamer is +- 14 m2. De schade aan het dak is inmiddels hersteld. Ook heb ik waterschade in mijn schuur. Zie foto’s. Graag ontvang ik een offerte waarin een waterschade rapport wordt opgesteld en de duur en kosten van schade herstel worden beschreven. De werkplek is goed bereikbaar.

Waterschade aan woning repareren

Ik heb waterschade door volle leidingen. de linoleum vloer is beschadigd, in totaal is de vloer ongeveer 25 m2 groot. Voor de verzekering moet ik door een expert een schade rapport laten opstellen, ik ben mij er van bewust dat er kosten gerekend kunnen worden voor het opmaken van een schaderapport.

Waterschaderapport maken voor de verzekering

Ik wil graag offerte laten maken voor de schade die in aan mijn plafond heb opgelopen door een waterlekkage (stevige wind en regenval op 13 januari) . Zie meegestuurde foto's. Er moet gekeken worden hoe groot de schade aan het plafond is en aan de dak is (er zou een dak lekkage moeten ontstaan). Graag ontvang ik een offerte waarin een waterschade rapport wordt opgesteld en de duur en kosten van schade herstel worden beschreven. Alvast bedankt! De lekkage is nog niet opgelost, de lekkage komt van het dak, we hebben een plat dak.

Schade aan plafond en behang laten repareren

Na een lekkage op de eerste verdieping druppelde het water van het plafond naar beneden. Ook het behang is nat geworden. Er moet gekeken worden hoe groot de schade aan het plafond is en aan de muur/behang. Na de inventarisatie van de schade, moet er ook schade hersteld worden. Graag ontvang ik een offerte waarin een waterschade rapport wordt opgesteld en de duur en kosten van schade herstel worden beschreven.

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Ik wil graag offerte Laten maken voor de schade die in aan mijn plafond heb opgelopen door een waterlekkage het gaat hier om een lekkage in een restaurant

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Ik wil graag offerte Laten maken voor de schade die in aan mijn plafond heb opgelopen door een waterlekkage.

Waterschade rapport voor opstal verzekering maken

We hadden een verstopte standleiding in ons appartementencomplex. Heel de benedenverdieping, inclusief badkamer, stonden onder water. Het water in de badkamer stond een aantal cm hoog en dit heeft effect gehad op het tegelwerk. Sommige tegels lijken los te liggen en de voegen zijn aangetast/ gescheurd. Ik vrees dat ze niet meer waterdicht zijn. De opstalverzekering wil een offerte zien waarin de schade is opgenomen. De badkamer is een ruimte van 2.70 bij 2. 27 meter. Wat kost het maken van het rapport en wat zijn de kosten van het herstel?

Waterschade door een kapotte leiding

Door een kapotte leiding van de buren heb ik waterschade gekregen aan plafond, muur, behang en laminaat. Voor de verzekering heb ik één offerte nodig. Het werk wil ik eventueel zelf uitvoeren. Dus alleen een opgave voor de verzekering. Graag verneem ik eerst wat de kosten zijn voor het opmaken van het rapport/de offerte.