Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterdichte kelder bouwen voor welness met zwembad? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterdichte kelder bouwen voor welness met zwembad. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterdichte kelder bouwen voor welness met zwembad

Kelder waterdicht maken

In onze jaren '30 woning hebben wij een kelder en vlak na de koop kwam er steeds meer water in de kelder. Op dit moment is de kelder droog door een dompelpomp maar wij willen graag een oplossing met een waterdichte laag en af van het afpompen van grondwater. Het is een gemetselde kelder met een bewapende betonvloer. Het water kwam bij sommige plekken door de vloer heen en zo vulde de kelder zich met water tot ongeveer 1 meter. Nu is er ook een gat in de vloer geslagen om een diepere put te maken om water af te pompen. Deze moet uiteraard ook dicht. Het totale oppervlak is 12 m2.

Waterdichte kelder bouwen voor welness met zwembad

Wij staan op het punt om een nieuwbouw woning aan te schaffen die we volledig willen onderkelderen. Wij willen deze ruimte gebruiken voor een welnessruimte. De het gaat om ongeveer 75 m2.

Waterdichte betonnen vloer in kelder gieten

Betonnen vloer gieten en waterdicht maken. Het gaat om 60 vierkante meter en 10 centimeter dik.

Kelder in tuin zetten

Kunt u mij een prijsindicatie geven voor het bouwen van een kelder in de tuin van ongeveer 4 x 8 meter. Hierboven zal een, houtskelet tuinhuis worden gebouwd. De locatie is 1 meter naast de rivier de Amstel. Is het mogelijk een kelder te bouwen zonder damwanden en bronbemaling en toch een waterdichte kelder te krijgen zo dicht bij het water en met een zeer hoge grondwaterstand?

Betonvloer voor kelder storten

Ik heb een kelder van 12 m2 in een woonboerderij. De voormalige pekelkelder. De pekelbak is verwijderd. Er is een waterdichte laag aangebracht. Nu een laag er over om af te werken. De aanvoer moet mbt een pomp op circa 20 meter afstand door een raam.

Kelder bouwen onder bestaand huis

Wij willen graag een prijsindicatie krijgen voor de volgende verbouw-plannen: Wij willen in een bestaand huis een kruipruimte uitdiepen en een splitlevel met een souterrain aanleggen onder de achterkamer (hoogte 3.10 meter). De breedte van de kamer is 3.50 meter. De lengte van het souterrain moet ongeveer 8.00 meter worden. Er moet een waterdichte betonnen bak worden aangelegd. De kruipruimte is ongeveer 1.20 meter. De fundering is 2.20 meter en het grondwater zit op 2.10 meter diep. Naast het aanleggen van deze waterdichte kelderbak dient er ook een nieuwe houten splitlevel te worden aangelegd en een diverse aansluitingen voor elektra, en aanvoer en afvoer voor een toekomstige keuken bovenop de splitlevel. Verder moet aan de achterkant een nieuw hardhouten pui worden geplaatst (van 3.20 bij 2.80 meter) richting de tuin waarbij daglicht in het souterrain komt (de vloer van de splitlevel zit 70 cm boven het maaiveld) en boven de splitlevel een grote schuifdeur (van ongeveer 2.20 meter hoog). We kunnen indien u interesse heeft bouwtekeningen gemaakt door een architect en een bouwbeschrijving opsturen. Goede referenties stellen wij op prijs.

Waterdichte kelder laten plaatsen

Waterdichte beton vloer storten in een kelder. Afmeting is ongeveer 40 m2.

Waterdichte kelder onder de woning maken

Ik overweeg een kelder onder de woning te laten plaatsen. Er is kleigrond. Waterdichtheid is een vereiste. Afmeting 8 x 12 meter en minimaal 2.5 meter vrije hoogte is de wens.

Kelder onder een nieuw te bouwen woning

Wij zijn de bouw van onze nieuwe woning aan het voorbereiden. We zijn al in gesprek met een aannemer die de woning vermoedelijk gaat bouwen. De start zal rond april of mei liggen. We overwegen nu om in de bouw van de fundering ook een waterdichte kelder van ongeveer 17 x 12 meter te laten opnemen. We gaan graag in gesprek met bedrijven die hier ervaring mee hebben en bespreken graag de mogelijkheden en kosten.

Waterdichte kelder laten plaatsen

Wat kost indicatief een waterdichte kelder onder ons huis? Graag alleen een indicatie per mail. Als deze afdoende is dan neem ik contact met u op.