Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vuurwerkbunker bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vuurwerkbunker bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vuurwerkbunker bouwen

Vuurwerkbunker bouwen in bestaande opslagruimte

Voor een uitbreiding van onze vuurwerk- opslag zoek ik een aannemer die in ons pand in een reeds bestaande opslag ruimte van 4 x 2,5 meter een 60 min brandwerende muur met een hoogte van 2,85 meter kan optrekken en er een 60 min brandwerend plavond van steenachtig materiaal er bovenop kan maken. De betonblokken kunnen dus tegen de bestaande muren aangezet worden. Kunt u ook aan een 60 min brandwerende deur komen mag u die ook plaatsen. Utp is aanwezig.

Vuurwerkbunker bouwen

Ik wil vuurwerk gaan verkopen in Tilburg er moet voor 10. 000 kilo in kunnen worden opgeslagen.

Vuurwerkbunker bouwen in een bestaand pand

ik wil graag vuurwerk gaan verkopen. Dus ik ben gaan rond bellen en info gaan verzamelen. Als ik het door mijn leverancier van de vuurwerk laat doen dan ben ik een vermogen kwijt en ben ik de eerste 3 jaar voor de kosten aan het werk. Dus dacht ik, probeer het via deze site misschien is het wel haalbaar. Het gaat om 3 bunkers (oppervlakte gemiddeld 24 m2 )van totaal 10 ton aan. Hoogte 2.40 meter en breed 3 meter en met een diepte van 8 meter. De bunkers moeten compleet worden opgeleverd (deuren, stroom, springinstallatie, ect ect) met de nodige certificaten voor de brandweer. De aannemer zal ook veel contact hebben met de brandweer want ik geloof dat ze van hoe en wat continu op de hoogte moeten zijn en zullen bij het minste gering moeilijk zijn. Ik verwacht dan ook dat het veel tijd kan kosten want we zijn wel afhankelijk van brandweer. Het pand heb ik alleen op het oog maar heb de sleutel nog niet. Ik doe er een link er bij dan kunt u zien hoe de pand er ongeveer uit zien. Want dat is ook de belangrijk(vloer en hoogte). Het is NIET het pand waar de vuurwerkwinkel komt. Ik hoop dat ik het goed heb uitgelegd en dat er misschien een deal uit komt. En anders heb ik pech!

Vuurwerkbunker bouwen

Ik wil graag een vuurwerkbunker laten bouwen van 6 bij 3 in een pand. 4.1G is al geschikt.

Vuurwerkbunker bouwen

Ik wil graag een offerte voor het bouwen van twee vuurwerkbunkers met alle verplichte eisen in een bestaand pand zoals de sprinklerinstallatie met voldoende druk en dergelijke. Graag een indicatie voor 1 bunker met 2000 kg opslag capaciteit of 2x 2000 kg. Ik ben vandaag bij de gemeente geweest voor vergunning(en). Ik zoek iemand die eerder een dergelijke bunker gemaakt heeft, anders hoeft u niet te reageren.

Vuurwerkbunkers laten bouwen

Graag ontvang ik een indicatie voor het laten bouwen van een vuurwerkbunker. Deze dient 15 ton vuurwerk te kunnen herbergen. Deze dient te worden gebouwd op een lap grond waar nog niets is. Er zijn dan ook nog geen vergunningen aangevraagd.

Vuurwerkbunker bouwen

Bouwen van een vuurwerkbunker met alles erop en eraan in een pand. Tekening aanwezig. De hoogte is 2.80 meter, breedte is 3 meter en lengte 5.90 meter. Plus nog zo'm ruimte met de zelfde afmeting. Begane grond in een bedrijf.