Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vrijstaande woning op een kavel bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vrijstaande woning op een kavel bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vrijstaande woning op een kavel bouwen

Bouwen van een nieuw woonpand

Er dient een vrijstaande woning gebouw te worden. De begane grond is al gerealiseerd. Hierop dient een 1ste en 2de verdieping gebouw te worden. De 1ste verdieping zal ongeveer 100 m2 worden en de 2de ongeveer 80 m2 met dakkapel. Op de 1ste etage worden er 2 slaapkamers en een badkamer gerealiseerd en op de 2de verdieping 2 slaapkamers met elk een eigen badkamer. De verdiepingen dienen wind en waterdicht te xijn, de afwerking word verzorgd door derden. De vergunning is al geregeld en in orde.

Bouw vrijstaande woning

Ik heb een bouwkavel gekocht en wil daar een vrijstaande woning op laten bouwen, wellicht met u. Het gaat om een woning van 12 x 9 meter met een serre en garage. Ik maak graag een afspraak om mijn plannen te bespreken, het voorbereidende traject te starten en een offerte te ontvangen.

Muur doorbreken en stalen balk plaatsen

Wij zitten momenteel in het aankooptraject van een grote vrijstaande woning uit bouwjaar 1934. De overdracht zal mogelijk eind juni plaatsvinden. Wij zijn alvast de kosten voor een verbouwing in kaart aan het brengen, die wij dan in de zomermaanden willen laten uitvoeren. Wij willen in de dragende muur tussen de woonkamer en keuken een opening laten maken van 150 cm breed en een draagbalk laten plaatsen. Er zit op die plek al een kozijn met een deur, die kozijnopening moet dus worden vergroot. Wij hebben zelf een architect en contructeur die de constructieberekening verzorgen. De afwerking regelen wij ook in eigen beheer. Wij ontvangen graag uw offerte.

Vrijstaande woning op een kavel bouwen

Wij hebben in januari een bouwkavel aangekocht van 560 m² en zijn nu de plannen aan het ontwikkelen voor de bouw van een vrijstaande woning van het type notariswoning/herenhuis. Wij zijn nu op zoek naar een aannemer die ervaring heeeft met de bouw van een dergelijke woning en ons vanaf dit punt kan bijstaan in het aanlooptraject. Er bestaan al enkele schetsen. De tekeningen moeten nog worden gemaakt en de vergunning moet nog worden aangevraagd. We willen graag één partij die de totale regie voert. Het gaat globaal om een woning van 12 x 8 meter, op de begane grond uitgebouwd tot 12 x 10 meter. De woning krijgt 3 woonlagen in symetrische stijl. Er komt een keuken in van 4 x 5 meter, een master bedroom met eigen badkamer en 2 slaapkamers en een 2e badkamer op de 1e verdieping. Op de zolder komen 2 slaapkamers. We willen de woning volledig laten afwerken en sleutelklaar laten opleveren, inclusief keuken en volledig afgemonteerde toiletten en badkamers. We maken graag een afspraak voor een kennismaking op korte termijn. Het is onze wens om de bouw binnen enkele maanden te laten starten.

Hammam bouwen

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht en krijgen daarvan op 1 juli de sleutel. Er is bij de woning een schuur van 90 m² die wij helemaal willen ombouwen naar een Spa/welnessruimte voor ons privé. We hebben al een partij gevonden voor het plaatsen van de sauna en zijn nu op zoek naar een bedrijf dat voor ons een hammam kan bouwen van 3 x 3 meter en 2 meter hoog. We willen de ruimte in zwart natuursteen of vergelijkbaar materiaal. Aan de ene wand komt een verwarmde stenen bank van 300 x 70 cm en in het midden een stenen massagebank van 200 x 70 cm. Ook moet er een mengkraan zijn met een hammam wasbak. Uiteraard moet het verwarmd worden en moet de luchtvochtigheid geregeld kunnen worden. Er mag een glazen deur in. Alle muren en het plafond staan er al. De ruimte moet dus alleen voorzien worden van banken, betegeling, stoom, water, wasbak warmte, verlichting en een afvoer. In de ruimte buiten de hammam willen we vloerverwarming met een tegelvloer laten plaatsen en een douchecabine. Hoewel we pas op 1 juli de sleutel krijgen, hebben we al toestemming gekregen om eerder in de schuur aan het werk te gaan. We maken graag een afspraak met bedrijven die hier ervaring mee hebben en ontvangen daarna uw offerte.

Schoorsteen buiten verwijderen en dak aanhelen

Bij een vrijstaande woning dient de schoorsteen op het dak verwijderd te worden en daarna het dak aangeheeld met dakpannen. De pannen zijn hiervoor al aanwezig.

Vrijstaande sleutelklare woning bouwen

Wij hebben een optie op een stuk bouwgrond en willen graag op korte termijn in gesprek met een aannemer om te toetsen of daar binnen ons budget van €185.000 een vrijstaande woning kan worden gebouwd in Engelse cq landelijke stijl van ongeveer 7 of 8 x 11 meter. Er zijn nog geen bouwtekeningen. Er zijn heipalen nodig van 6 meter lang. We willen de woning sleutelklaar laten opleveren, aan de buitenzijde afgeschilderd, voorzien van sanitair en tegelwerk, zonder keuken, de wanden sausklaar. We willen hardhouten kozijnen, openslaande tuindeuren en HR++ isolatieglas. Verdere wensen zijn: vloerverwarming op de begane grond, 5 slaapkamers, een geïsoleerde garage van 6 x 3 of 6 x 9 meter, zodat daar een slaapkamer gemaakt kan worden. Er moet een vaste zoldertrap in. We willen een warmtepompsysteem i.c.m cv-installatie en zonnepanelen. Dit budget is exclusief de keuken, aansluitingen voor nutsvoorzieningen, bouwleges, tuinaanleg en schilderwerk binnen.

Uitbouw aan de achterzijde van een bungalow

Wij hebben een vrijstaande bungalow gekocht en krijgen daarvan op 1 mei de sleutel. Wij willen de woning aan de achterzijde uitbouwen met 690 x 550 cm, 300 cm hoog. In de aanbouw willen we een lichtstraat op het platte dak en aan de achterzijde veel glas. De aanbouw komt aan 2 zijden vast te staan aan de bestaande bouw. We willen graag een offerte ontvangen voor het maken van de fundering. Daarnaast willen we graag een prijsindicatie voor de totale aanbouw, exclusief de lichtstraat. Het is onze wens om de aanbouw op korte termijn na de overdracht te laten maken, maar bij een goede aanbieding zijn we flexibel en kunnen we het in onderling overleg met u inplannen.

Bouw van een vrijstaande woning begeleiden

Wij gaan binnenkort een vrijstaande woning laten bouwen door een aannemer in Hoofddorp. We willen gedurende de bouw graag een specialist /bouwbegeleider inzetten om ons te ondersteunen gedurende het bouwtraject. De bouw zal begin juni starten. We maken graag op korte termijn een afspraak voor een voorbereidend gesprek en bespreken dan ook uw kosten.

Kelder onder/bij een vrijstaande woning maken

Wij bewonen een vrijstaande woning in Amersfoort op een perceel van 200 m². Wij zijn ons aan het oriënteren op de mogelijkheid om een kelder onder of naast de woning te laten bouwen. Wij zijn hier net mee begonnen en hebben dus nog geen idee van de mogelijkheden/kosten. Een van de buren wil ook meedoen, maar die woont in een gedeelte met rijtjeshuizen. De eerste voorkeur gaat derhalve uit naar het onderzoeken van de mogelijkheid om de kruipruimte uit te laten zuigen en waterdicht te maken. Naast onze woning ligt ongeveer 1.5 meter onder ons straatniveau een sloot van circa 1 meter diep. Wellicht dat dit de mogelijkheden al beperkt. De kelder moet gaan dienen als hobbyruimte en kan door mijzelf worden afgewerkt. Ik zou daarom graag met aannemers in contact komen die ervaring hebben met kelderbouw om de mogelijkheden te bespreken.

Partners

Partners van Casius