Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vrijstaande woning bouwen vanaf 0? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vrijstaande woning bouwen vanaf 0. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vrijstaande woning bouwen vanaf 0

Prefab kelder onder de parkeerplaats realiseren

Wij hebben naast onze vrijstaande woning een parkeerplaats en daar onder willen wij kelder plaatsen. Ik zag op internet wat over een prefab kelder en over dit wil ik graag een offerte. De afmeting willen we ongeveer 2-3 meter breed en 8 meter lang. Het doel van de kelder is opslag en een fitness ruimte. We hebben geen idee wat er allemaal nodig is, of dat er palen nodig zijn of iets anders. We willen graag advies. We denken dat een vergunning nodig is, dit laten we graag door de vakman regelen. We willen graag de afwerking van de kelder apart vermeld hebben op de offerte, zoals de vloerlegger en schilderen. Wel willen we elektra en stucwerk. Als er tekeningen nodig zijn, moeten deze ook geregeld worden. Graag ontvangen we advies en een offerte.

Vrijstaande woning bouwen vanaf 0

We willen en mogen op eigen grond een bedrijfswoning bouwen. Om dit te realiseren hebben we al een tekening, als u mijn jullie mail adres sturen mail ik hem door. Het gaat allereerst om het slaan van de fundering, de volledige caso bouw van het gebouw, windwaterdicht bouw, isolatiefolie en elektra / leidingen. Mocht u geïnteresseerd zijn in dit project graag contact, dan kunnen wij de tekening en plannen in details bespreken.

Recht zetten woning

We kopen een woning aan die scheefstand vertoont. Het betreft een vrijstaande woning op een ruim perceel. De woning is in zijn geheel naar 1 hoek verzakt vrijwel direct na het bouwen in 1954, daarna niet verder verzakt. De woning vertoont verder geen scheuren of andere onregelmatigheden. Welke grondsoort we hebben weet ik niet, er worden binnenkort sonderingen gemaakt, dus er wordt meer over bekend. Ik heb de originele bouwtekening van 1954. De fundering bestaat uit putten, maar ik weet niet hoe diep. De oppervlakte van de benedenverdieping is rond de 80 m2.

Hele dak ophogen

Ik wil graag het hele dak op laten hogen. Ik wil geen dakopbouw, of nokverhoging het gaat echt om het dak zelf dat verhoogt moet worden. Afmetingen plattegrond is ongeveer 6 x 6 m. Het liefst wil ik het dak een meter omhoog (bakstenen). Het dak heeft een hele lichte helling, ik vermoed dat er bitumen op ligt, maar durf het niet met zekerheid te zeggen. Vergunning is waarschijnlijk wel nodig, deze regel ik zelf. De binnen afwerking met stucen en schilderen graag apart vermelden op de offerte. Isolatie van het dak ook graag, of binnen of buiten nodig is krijg ik graag advies over. Het gaat om een vrijstaande woning, een steiger plaatsen is mogelijk. Het dak begint op ongeveer 4-5 meter. Betreft een oude seniorenwoning waar ik op zolder alleen in de nok kan staan.

Vrijstaande woning bouwen

Ik wil graag een woning laten bouwen en zou graag wat gespecificeerde informatie en een duidelijke richtlijn aan prijzen ontvangen. Daarnaast dien ik nog een ontwerp te maken, alhoewel ik de ideeën wel heb wil ik eerst weten wat er mogelijk is qua prijzen. Het moet een vrijstaande woning van 150 - 180 m2 worden, op een kavel van tussen de 500 en 1000 m2. Ik wil dat het compleet opgeleverd word met elektra, (geen vloeren, geen stucwerk), een fundering, een stenen buitenkant, 1 zolder, 1 kelder, 2 verdiepingen, 3 slaapkamers, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 keuken, 1 woonkamer, en 1 garage. Ik heb nog geen bouwtekeningen en geen vergunning.

Funderingsherstel

Wij zijn aan het kijken naar een vrijstaande woning, deze is scheef gezakt en heeft scheuren. Onder de woning zit een garage. De oppervlakte van de woning is ongeveer 8 x 12 meter. Graag zo snel mogelijk, contact in verband met de aankoop.

2 x dakkapel realiseren

Graag zouden wij twee dakkapellen willen laten plaatsen op onze nieuw te bouwen vrijstaande woning. Beide aan dezelfde kant. Afmeting van ongeveer 3,5m breed. In ral kleur antraciet grijs. Het moet helemaal afgetimmerd worden. Graag een offerte.

Fundering controleren en zodanig herstellen

Ik heb samen met mijn vriend recent een vrijstaande woning gekocht in Amsterdam Noord. Omdat er wat scheefstand in het voorhuis zichtbaar was hebben we iemand laten kijken naar de fundering (zie bijlage). Hier kwam uit dat alles er goed uitzag en de fundering geen probleem zou moeten zijn. Sinds deze inspectie is er tussen het oude huis en de aanbouw een scheur ontstaan (zie foto's). Het lijkt erop dat het oude huis behoorlijk (snel) aan het zakken is waardoor het kozijn loslaat. Dit is in een tijdsbestek van een paar maanden gebeurd. Wij zouden graag ASAP een afspraak willen maken om hier goed naar te kijken en vervolgstappen te bespreken. Ik hoor graag z.s.m. van u of u ons kunt helpen.

Nokverhoging realiseren

Ik wil een enkele nokverhoging van 5 meter breed op een plat dak van een vrijstaande woning laten uitvoeren. Een eventuele vergunningsaanvraag zal ik zelf regelen. De voorkeur gaat uit naar een prefab model. Ik laat mij graag adviseren over de mogelijkheden.

Bouwen vrijstaande woning

Momenteel hebben wij een optie op een kavel van 565 m2. We willen er een jaren 30 huis met een puntdak (nok gericht naar de straatkant, voorkant en zijkant erker) en een bepaalde kleur bakstenen. Het hoofdgebouw word 7 bij 12 meter, met een eerste verdieping en een garage van 6 bij 8 meter. Het moet casco opgeleverd worden zonder elektra, stucwerk, maar er moet wel een fundering in komen, alleen weet ik nog niet wat voor soort fundering het moet zijn. Ik heb nog geen vergunning, en ook geen bouwtekening, alleen een schets. Verder wil ik dat het huis 4 slaapkamers, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 woonkamer, en 1 keuken (1 garage, moet minimaal 1 auto in passen, en een bijkeuken) krijgt.

Partners

Partners van Casius