Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vrijstaande woning bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vrijstaande woning bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vrijstaande woning bouwen

Totaal sloop van een vrijstaande bungalow

1) Soort woning: 1 verdieping vrijstaand bungalow met platte dak (bitumen), gebouwd in 1956 2) Oppervlakte: 140 m2 inclusief carport en kelder 3) Verbinding met de buurman: Alleen bij de carport 4) Houtwerk en balken: Zeer goed staat, kan makkelijk worden gerecycled of verkocht 5) Sloopvergunning: Verleend en de wachtperiode is voorbij 6) Asbest: De bungalow is vrij van asbest 7) Bungalow omgeving: Het gebied rond de bungalow is opgeruimd. Alle hekken zijn al verwijderd. 8) Als u in dit werk intresse hebt, wil ik graag dat u de woning bezoekt om een nauwkeurige offerte te maken. Bij de offerte, wilt u ook laten weten wanneer de werkzaamheden kunnen beginnen. Voor een bezoekn, ben ik s'ochtends beschikbaar. Alle vergunningen zijn in orde en de bungalow is asbestvrij. Als u meerdere vragen hebt, ben ik bereikbaar

Vrijstaande woning aan de achterzijde uitbouwen

Wij willen onze vrijstaande woning aan de achterzijde laten uitbouwen met 5 x 3 meter. De uitbouw moet onderheid worden. We willen ook de huidige keuken laten vervangen, een nieuwe vloer laten leggen, elektra laten uitbreiden en ook de aansluiting van de stadsverwarming laten verleggen. Voor de nieuwe keuken moeten een paar nieuwe groepen worden bijgeplaatst in de groepenkast. We willen aan de buitenzijde van de uitbouwen dezelfde steensoort als waar de woning van gebouwd is. We laten ook graag een zonnescherm verplaatsen. Inpandig willen we de huidige bijkeuken verplaatsen of vergroten. We laten de wanden en het plafond graag stuken en/of sauzen. We beschikken over de originele bouwtekeningen van de woning voor de aannemer. We willen een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en inmeten. Het is onze wens om de uitbouw nog dit najaar te laten realiseren en anders vanaf april 2018 daarmee te laten starten. In de wintermaanden is voor ons geen optie. Wij ontvangen graag uw gedetailleerde offerte.

Grote aanbouw maken aan een vrijstaande woning

Wij willen aan onze vrijstaande woning nog dit jaar een grote aanbouw laten maken van 11,5 x 7 meter. De aanbouw krijgt een plat dak en moet worden voorzien van vloerverwarming en elektra. Er is hier kleigrond. Onze huidige serre is niet onderheid. Er moet even bekeken worden of er wel palen onder de aanbouw moeten. We willen graag een afspraak maken met aannemers die nog ruimte in de agenda hebben voor deze klus. We ontvangen daarna graag uw plan van aanpak en een offerte. Bijgaande tekening is een voorlopige schets, die inmiddels op punten alweer is gewijzigd.

Meerdere muren verwijderen

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1987 en krijgen daarvan in week 34 de sleutel. We willen de woning flink gaan verbouwen. Onderdeel van de verbouwing is het slopen van 3 muren. Het gaat om de volgende muren: * 1 muur van ongeveer 4,5 meter, onduidelijk of dit een draagmuur is, tussen de keuken en slaapkamer volledig verwijderen, balk 8 op bijgevoegde bouwtekening * 1 muur van ongeveer 6,4 meter tussen de bijkeuken en garage volledig verwijderen, onduidelijk of dit een draagmuur is, balk 5 op bouwtekening Deze muur draagt een vide van de garage, deze kan ook verwijderd worden. * 1 muur tussen de slaapkamer en bijkeuken deels verwijderen (draagmuur) zodat er een opening van circa 1,5 meter ontstaat , balk 4 op bouwtekening Al het afval moet ook worden afgevoerd. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte. Een bezoek op locatie kunnen wij met u inplannen vanaf 28 augustus. We willen graag op korte termijn laten starten met de sloopwerkzaamheden, zodat de aannemer daarna aan de slag kan.

Prefab bungalow of woning bouwen

Wij willen graag een bungalow/vrijstaande woning laten bouwen met minimaal 3 slaapkamers en een losstaande garage/hobbyruimte van +/-400-500m3 ex garage. Het huis moet een moderne uitstraling hebben. Kavel is +/- 400 m2 Graag ontvangen we een offerte voor een casco en sleutelklare oplevering.

Herstelwerk aan een schuurdak

Bij mijn woning staat een vrijstaande garage met een plat dak van 5,5 x 3 meter. Er is onlangs een mierennest verwijderd onder het platte dak. De mieren hebben toegang gekregen door een verrot boeiboord. We hebben geconstateerd dat er lekkage is in een hoek van het platte dak en dat er ook een klein stuk van een houten balk is aangetast. Er ligt bitumen dakbedekking zonder grindballast op het dak en dat is ongeveer 19 jaar oud. De mierenverdelger heeft een stuk van het gipsplafond aan de binnenzijde opengemaakt en gezien dat het daar boven flink nat is. Ik laat de constructie graag onderzoeken door een timmerman en ontvang daarbij graag uw advies voor reparatie. Ook de dakbedekking moet worden beoordeeld en mogelijk worden vervangen.

Keuken, badkamer en draagmuur slopen

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1974 en krijgen daarvan op 1 september de sleutel. We willen daar diverse sloopwerkzaamheden laten verzorgen. Het gaat om: - Slopen van een badkamer inclusief tegelvloer van 10 m²; - Slopen van een oude keuken; - Slopen van 3 tussenmuurtjes; - Slopen van 1 draagmuur van 3,5 meter breed + stutten + draagbalk plaatsen; - Weghalen van een plafond met gipsplaten, in totaal 60 m². Er is een klein stukje asbest aanwezig, dat ga ik zelf verwijderen en afvoeren. Er staan foto's van de woning op Funda. Graag kom ik in contact met bedrijven die hier vanaf 1 september direct tijd voor hebben. Ik bespreek graag de klus met u en ontvang daarbij uw offerte.

Fundering voor vrijstaand huis maken

Wij willen op onze bouwkavel binnenkort laten starten met het leggen van een fundering voor onze vrijstaande woning van 7.50 x 12 meter. We gaan graag in gesprek met aannemers die hier op korte termijn tijd voor hebben.

Karakteristieke garagedeur vervangen door raamkozijn

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht en gaan daar per 1 oktober wonen. We willen daar de inpandige garage gaan ombouwen naar een slaapkamer. Daarbij willen wij de huidige karakteristieke garagedeur laren vervangen door een kozijn met raam. Die garagedeur heeft een toogmodel en daarom moet het nieuwe kozijn volledig op maat worden gemaakt. Ik wil dit graag ter plaatse laten inmeten en ontvang daarna graag uw offerte voor de levering en plaatsing. De huidige bewoner biedt de mogelijkheid om ter plaatse even uw meting te komen doen.

Vrijstaande woning met kelder bouwen

Wij hebben een bouwkavel gekocht en er is een bouwvergunning aangevraagd voor de bouw van een vrijstaande woning daarop van 3 verdiepingen. De woning meet 10 x 10 meter en heeft een plat dak. Wij willen onder de woonkamer een kelder laten bouwen van 9 x 5,5 meter. Wij verwachten over 8 weken de vergunning te krijgen. De architect is nu de tekeningen aan het afronden en aanpassen voor de kelderbouw. Wij willen graag een afspraak maken met bedrijven die de totale bouw inclusief de kelder kunnen verzorgen. We ontvangen graag uw plan van aanpak en offerte.