Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vrijstaande woning bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vrijstaande woning bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vrijstaande woning bouwen

Een woning bouwen op een vrijstaande kavel

Ik zoek een aannemer die een woning kan realiseren op een vrijstaande kavel. Hieronder de wensen waaraan de bouw moet voldoen. Begane grond: -ruime entree/hal, garderobe trap met vide -wc -woon/leef gedeelte -keuken/leeg gedeelte -aparte zit hoek -ruime berging (geen autogarage) 1e verdieping: -1 grote slaapkamer (zicht tot nok, achterzijde huis) met inloopkast) -3 normale slaapkamers -wc (separaat van badkamer) -badkamer (bad, 2 wasbakken, regendouche) -overloop -kleine opbergruimte Geen zolder, wel aan voorzijde vliering Uitstraling huis: -Klassiek, landelijk, modern -Rieten kap -Wit gestuukt buitengevel -ramen houten kozijnen donker antraciet -ramen voorgevel voorzien van luiken (sier) -ramen voorzien van sunscreens -openslaande deuren achterzijde -achterzijde veranda -parallelkap (zie ook bijlage) Geen deadline qua oplevering. Hopelijk is er een goed beeld geschetst om een indicatie te geven. Wij horen het graag.

Funderingsherstel aan de voorgevel

Ik ben op zoek naar iemand voor het herstel van de fundering aan de voorgevel. Totaal 8 m lengte. Het betreft een vrijstaande woning met gemetselde bouw. Het is een gestorte fundering en de voorgevel is in '66 vervangen.

Aanbouw vrijstaande woning

Aanvraag voor een aanbouw aan de zijkant van de woning. De aanbouw komt op de plek (in plaats van) waar de terras overkapping nu is. De overkapping is gerealiseerd op betonpalen die hergebruikt kunnen worden. De uitbouw dient bij voorkeur iets breder te worden dan de breedte van de palen. De aanbouw is over de helft van de woning en steekt circa 3.5 meter uit aan de rechterzijde. Aan de linkerzijde komt een overdekt terras met dezelfde breedte als de aanbouw en eindigt bij zijkant woning. Het terras kan betreden worden vanuit de aanbouw dmv dubbele deuren. Zie bijlage voor een betere beschrijving, tekeningen en de maten.

Huis verkoopklaar maken

Vrijstaande woning is bijna leeg en moet verkoopklaar gemaakt worden. Veel diverse werkzaamheden door de gehele woning. De zolder moet deels afgetimmerd worden en afgewerkt en een stuk van de verwijderde schoorsteen (wat op zolder is achtergelaten) afvoeren. Van sommige muren dient het behang verwijderd te worden, andere muren moeten alleen gesaust worden. Kozijnen en deuren binnen/buiten schilderen en van sommige muren plaatselijk het stucwerk herstellen/repareren. Het slot van de berging moet vernieuwd worden. De tuin moet opgeruimd worden. Elektra en water allemaal werkend. Vrij parkeren op eigen garagepad.

Uitbouw/serre achterzijde

Sleuteloverdracht is 14 september 2020. Het zou mooi zijn als vrij snel na deze datum door de Aannemer begonnen kon worden. Het gaat om een vrijstaande woning. We willen graag een uitbouw/serre aan de (schuine) achtergevel om de woonkamer en keuken via deze uitbouw/serre met elkaar te verbinden. Gewenste afmeting: 2,00 meter breed x 3,71 meter diep. Graag het dak van deze uitbouw/serre met een overstek om een overkapping bij de deur te creëren. (Dak wordt dan 5,00 meter diep). De uitbouw zelf willen we rondom met een borstwering (circa 50 cm hoogte) en daarop alle kozijnen.

Een vrijstaande notariswoning bouwen

Ik zoek een aannemer die een notariswoning kan realiseren op een door ons aangekochte perceel. De woning moet 800 bij 1200 cm groot worden. Veel ramen en (bijna) witte bakstenen. Dak met 60 graden hoek. Daarnaast 3 verdiepingen; lucht/water-warmtepomp; bij oplevering 6 slaapkamers (3 op de eerste) en 1 kant en klare badkamer. 1 kamer op zolder met al het leidingwerk voorbereid en 3 slaapkamers. 1 walk in op de eerste verdieping. Beneden mooie voordeur met links en rechts “licht”. Toilet en meterkast en mooie trap. Leidingwerk keuken en 3 verdiepingen vloerverwarming en koeling (berging ook).

Uitbouw met lichtkoepel

Voor een vrijstaande woning uit 2018 wil ik aan de achterzijde een geisoleerde uitbouw met een lichtkoepel (met warmte-isolerend materiaal) van 4,00 meter lang. Afmetingen uitbouw 6,00 meter breed x 3,50 meter diep. Elektra uitbreiden en infra-rood elektrische vloerverwarming en een schuifpui. Materiaal van kozijnen en schuifpui in overleg met de vakman in hout, aluminium of kunststof.

Een vrijstaande garage in de achtertuin bouwen

Ik zoek een aannemer die voor mij een garage kan bouwen in mijn achtertuin. De garage moet vrijstaand, 4 bij 8 meter en uit steen en hout bestaan. Er is geen omgevingsvergunning voor nodig. Het moet achter een twee-onder-een-kap-woning gebouwd worden. Er zijn nog geen bouwtekeningen aanwezig.

Verbouwing vrijstaande woning

Ik zoek een aannemer die de onderstaande werkzaamheden aan een vrijstaande woning kan uitvoeren; - Draagmuur keuken/woonkamer verwijderen en plaatsen van draagbalk. - Muren allemaal glad stucen. - Binnenkozijnen en trappen schilderen. - Nieuwe voordeur en nieuwe achterdeur leveren en plaatsen. - Leidingwerk in keuken verleggen - Badkamer vergroten ten koste van slaapkamer. - Dakkapel van 8 meter breed plaatsen aan achterzijde. - Badkamerruimte en toiletruimte tegelen.

Nieuwbouw vrijstaande woning in notarisstijl

Wij hebben reeds een kavel in ons bezit. Graag prijsindicatie nieuwbouw vrijstaande notariswoning van 11 meter breed x 9 lang. De buitengevels in wit met zwarte aluminium kozijnen. Woning dient voorzien te zijn van een vide, en beneden 1 slaapkamer met open badkamer met inloop-douche en boven 2 slaapkamers en 1 badkamer. Lage zolder is voldoende want hoeft alleen als berging te dienen dus mag met vlizotrap uitgevoerd worden. Eventueel de keuken verlengen met uitbouw van 2 meter x 6 meter. In ieder geval keramische dakpannen en aan de voorzijde 2 of 3 kleine dakkapellen. Tevens een garage van 7,00 meter x 3,50 meter.

Partners

Partners van Casius