Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vrijstaande woning bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vrijstaande woning bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vrijstaande woning bouwen

Gehele woning slopen

Er moet een geheel vrijstaande woning gesloopt worden van 200 m2 en 2 woonlagen. Het pand uit 1920 heeft gemetselde muren en een pannen dak. Separaat dienen er 3 bijgebouwen verwijderd te worden. Deze panden bestaand uit gemetselde of houten muren met pannen daken. Het puin dient ook afgevoerd te worden.

Extra kamer op het balkon maken

Ik heb een groot balkon boven op mijn aanbouw. Daar wil ik graag een extra slaapkamer maken. We weten niet zo goed hoe het geheel er uit moet komen te zien, of de bestaande deur naar het balkon het best gebruikt kan worden of dat er bijvoorbeeld andere mogelijkheden zijn. Ook weten wij niet zeker of de bestaande aanbouw stevig genoeg is om nog een verdieping te kunnen dragen. Wel weten we dat de aanbouw van steen (gemetseld) moet worden, dat er ramen in moeten komen aan één zijde en dat het gaat om een casco opbouw. De afwerking aan de binnenzijde doen wij zelf. Het betreft een vrijstaande woning.

Dak verhogen van een vrijstaande woning

Kijk fotos. De pijl geeft de slaapkamer op de tweede verdieping. De helling is zeer hoog in het dak, dus we willen het verhogen, om het te gebruiken. De rechterkant van de slaapkamer grenst aan de badkamer (rechterraam op de tweede verdieping). Er zijn wooden dak, die kunnen interfereren op verhogingen. Linkerkant - is de huisrand. De achterzijde is de toegang tot het terras: (kijk foto) De achter muur moeten we op ongeveer 50-60 cm te verhogen. We willen openslaande ramen (dubbel-blad) bijna de gehele hoogte van de slaapkamer te zetten, zodat u kunt gaan naar het terras. Binnen in de slaapkamer ziet er als volgt uit: (kijk foto) Voorkant moeten ergens te verhogen in de 1,5-2 meter, de zijkanten van 1,5-2 m tot 50-60 cm. Op de voorwand willen we de raam ergens 1,6 mx 1 m te zetten, maar we denken. Werken die moeten worden uitgevoerd (zoals ik het zie) - verwijderen van de tegels (dakpan) en de interne houten balken - Iets met een tweede houten luifel te doen? - Maak een nieuw pannendak op de gewenste hoogte aan 3 zijden - Ik begrijp dat de overlap tussen de slaapkamer op de eerste en tweede verdieping, we moeten niet aanraken. - houten overlappen installeren - 1-2 ramen plaatsen

Draagmuur slopen en tegelvloer leggen

Wij zitten in het aankooptraject van een vrijstaande woning. Wij ontvangen graag uw prijsindicatie voor het slopen van een draagmuur tussen de eethoek en keuken. Ook willen we in de keuken en eetkamer een tegelvloer laten leggen. Voor de maten verwijs ik u naar bijgevoegde bouwtekening. Er staan ook foto's van de woning op internet. De woning staat leeg en we verwachten dat de overdracht spoedig zal plaatsvinden als de koop wordt afgerond. We denken dat dat na de bouwvak zal zijn. We kunnen u nog geen tegelmaat noemen. Ter oriëntatie voor onze finale bieding ontvangen we graag uw prijsindicatie.

Uitbouw aan een vrijstaande woning

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1930 en krijgen daarvan rond half juli de sleutel. Wij willen aan de achterzijde een casco uitbouw laten maken van ongeveer 10 meter breed en 2,5 tot 3 meter diep. We willen de stijl van de uitbouw overeenkomstig die van de woning. We willen houten kozijnen en openslaande deuren. De uitbouw krijgt een plat dak en daar willen wij een lichtstraat in. Het gaat om de uitbreiding van de badkamer en woonkamer. We hebben een schets, maar nog geen bouwtekening. Er moet ook een fundering met heipalen onder. Het is onze wens om de bouw te laten starten in de 1e week van augustus. We willen zelf meehelpen waar nodig voor de ervaring en voldoening nadien. Graag ontvangen wij uw offerte en tijdsindicatie.

Kozijn met deur maken in een dragende muur

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht en krijgen daarvan op 1 september de sleutel. De woning is in 1940 gebouwd en in 1980 is de koeienstal afgebroken en opnieuw opgebouwd voor bewoning. Wij willen nu een kozijn met een deur laten plaatsen in de muur van het oude voorhuis naar het achterhuis. Het gaat om een halfsteensmuur en er moet een deur in van 90 cm breed. Er staan foto's van de woning op Funda. Bedoelde muur heeft op de foto een gemetselde toog. Ik ontvang graag uw offerte.

Schoorsteen geheel laten verwijderen

We hebben een jaren 30 woning gekocht ,nu willen wij de vrijstaande schoorsteen weghalen . Maar het gedeelte door het dak laten zitten,

Ruime vrijstaande woning bouwen

Wij hebben een kavel gekocht in een nieuwbouwplan en hebben de wens om daar een ruime vrijstaande woning op te laten bouwen. We willen een woning die tuingericht wordt gebouwd, richting de waterkant en met veel lichtinval. De woning moet minimaal 4 slaapkamers, 2 studeerkamers, een bijkeuken en berging/garage bevatten. We zijn op zoek naar aannemers die ons vanaf de start tot de oplevering kunnen bijstaan. Er zijn nog geen bouwtekeningen. We maken graag een afspraak met bedrijven met aantoonbare ervaring.

Opbouw voor slaapkamer maken en serre

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1956 en willen die graag laten vergroten. We willen aan de voorzijde een erker laten maken van 100 x 300 cm. Dat kan vergunningsvrij. Aan de achterzijde willen wij graag op de uitgebouwde keuken een dakopbouw laten maken van ongeveer 350 x 410 cm en zo een extra slaapkamer creëren. We hebben een schets van de gewenste situatie. Voor de opbouw is een vergunning nodig, die hebben wij nog niet aangevraagd. We gaan graag in gesprek met een aannemer om de verbouwing door te spreken en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte. We willen daarin de optie voor zowel casco oplevering als volledig afgewerkt. Het is onze wens dat hiermee rond 1 september gestart kan worden.

Kelder onder een te bouwen woning

Wij hebben een bouwkavel gekocht en zijn de bouw van een vrijstaande woning van 7 x 11 meter aan het voorbereiden. Wij overwegen om daar een kelder onder te laten maken en willen graag in gesprek met bedrijven die daar ervaring mee hebben. We denken dat de bouw kan starten in het najaar van 2017. We horen graag van u, zodat we onze wensen kunnen bespreken en ontvangen daarna graag uw prijsopgave.