Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vrijstaande woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vrijstaande woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vrijstaande woning

Uitbouw maken

Hallo, Wij willen voor onze vrijstaande woning een uitbouw realiseren met een totaal oppervlak van 720 cm x 420 cm op de begane grond. Bedoeling is hierin een badkamer te maken van 210 cm x 420 cm en de rest van het oppervlak zal op termijn gaan functioneren als slaapkamer. Voorlopig zal deze ruimte gaan dienen als extra kamer op de begane grond. In de slaapkamergevel van zo’n 500 cm zal tuingericht een pui met openslaande deuren naar buiten gemaakt moeten worden. De uitbouw komt aan de zijkant in het verlengde van de woonkamer te liggen met een doorgang/deur van de woonkamer naar de slaapkamer via een doorgang waar nu nog een raam is. Opbouw van de uitbouw (uitbouw is dus alleen begane grond) dient plaats te vinden in stenen in lijn met de huidige gebruikte steenboor van de woning zelf. Ik denk dat er geheid zal moeten worden om een juiste fundering te maken. Of er een vergunning nodig is weet ik niet. De uitbouw bevindt zich in wat nu tuin is en en grenst aan een openbare weg waarbij de uitbouw volledig zal liggen op onze eigen grond. Naast de uitbouw bevinden zich geen buren. In slaapkamer en badkamer zullen de gebruikelijke stopcontacten, waterleidingen, toiletten, voorbereiding voor een airconditioning in de slaapkamer etc. moeten worden aangebracht dan wel de voorbereiding hiervoor aanwezig zijn bij oplevering. Dit nader te bespreken. Het dak mag plat zijn c.q. van hout zijn met de gebruikelijke afwerking hiervoor. Graag kom ik in gesprek om te komen tot offertes. Ik hoor graag.

Uitbouw zijkant woning

Ik wil graag een vrijblijvende offerte op het volgende! We willen een uitbouw realiseren aan de zijkant van ons vrijstaande huis! Vergunningsvrij mogen we tot 80 m2 aan/uitbouwen. Voor de zijkant geldt vergunningsvrij mits 1 m van de voorkant te blijven. Heb zelf de garage al gebouwd van 40 m2 enkel door studie nu minder tijd voor de rest. Ik wil graag als we de uitbouw bespreken kijken wat ik zelf kan doen. Waarschijnlijk zelf fundering/binnenmuren optrekken en opperen met metselwerk of zelf mee metselen indien mogelijk. Het gaat om een uitbouw van 3 m bij 7 m. Onze woning is houtskelet met buitenzijde gemetseld. Dus zal aanbouw vermoedelijk ook in houtskelet terecht komen ivm aansluiting op bestaande gedeelte. Materiaal zal ik zelf verzorgen zodat dit ook de prijs zal drukken. Hoor graag van jullie.

12 stalen buispalen 168mm van 10,5 meter heien

12 stuks palen met een lengte van 10,5 meter. voor een aanbouw bij een vrijstaande woning. locatie relatief goed bereikbaar. minimaal 2m breedte en 3,5m hoogte voor aanvoer materieel. werkhoogte op werklocatie onbeperkt. Graag alleen leveren een aanbrengen stalen buispalen afprijzen. beton en wapening regelen wij zelf. uitvoering maart 2020

Aanbouw achterzijde woning

Graag ontvangen wij een offerte voor het aanbouwen aan de achterzijde van een vrijstaande woning. De woning is circa 7 mtr breed. De aanbouw moet circa 3 meter diep zijn. Aan de achterzijde willen we graag openslaande tuindeuren met zijlichten en rolluiken. Incl vloerverwarming/ cv en Electra. Stucwerk doen we zelf. We zitten te denken aan een houten of gemetselde uitbouw, kunt u de kosten hiervan apart vermelden in de offerte? Ik hoor het graag.

Garage ombouwen tot werkruimte

Ik wil van de vrijstaande garage een kantoorruimte maken met een aparte berging. De garage is 6,5m x 3,0m. en likt aan de achterzijde van de tuin. Het gaat om: - isoleren plafond en muren - stucwerk op muren en plafond - waterleiding van woning doortrekken naar garage met simpele fontein en werkblad/kastje (pantry) aanbrengen - stopcontacten aanbrengen (er is reeds electra) - plaatsen tussenwand om de garage te verdelen in werkkamer van ca 4,5 meter (tuinzijde) en berging van ca 2,5meter (straatzijde) - nieuwe grote loopdeur aan straat zijde (ipv ouderwets kanteldeur) - afwerken vloer tbv laminaat (laminaat doen we zelf) - afwerken plafond met inbouwspts Uit te voeren in juni 2020

Een vrijstaande woning realiseren op een perceel

Ik wil graag een houten woning laten bouwen met een vloeroppervlakte van 119 m² ( 8.5x14m). Eenlaags, dus geen verdieping, met een nokhoogte van minimaal 4,5 m. De binnenkant heeft twee slaapkamers, twee toiletten, een badkamer en verder geheel open, dus zo weinig mogelijk binnenmuren. Het is de bedoeling dat de woning energie zuinig is. Een warmtepomp, zonnepanelen. Ook is ingepland een helofytenfilter voor afvalwaterzuivering. Er moet aan de zon zijde van de woning voldoende ramen zijn. Zie foto voorbeeld woning + bijbehorende plattegrond.

Een vrijstaande woning met stal realiseren

Ik zoek een aannemer die ons kan helpen bij het realiseren van een woning op een nog aan te kopen perceel. De woning moet de grote hebben van een gemiddeld eengezinswoning. Tegen de woning moet een grote schuur/stal gemaakt worden die makkelijk bereikbaar is. De woning zelf moet gemetseld zijn. Overige specificaties bespreek ik graag met de vakman.

Een vrijstaande woning realiseren

Ik zoek een aannemer die een vrijstaande woning voor mij zou kunnen realiseren. Ik wil een vrijstaande woning bouwen met de afmetingen 11,2 lang en 9,2 breed. De kavel is 433 m2. Het huis moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering, gemetselde buitenkant, 2 verdiepingen en een zolder, 3 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer, 2 toiletten en een geïsoleerde garage. Bouwtekeningen en vergunning nog niet aanwezig.

Vrijstaande woning

Wij willen een woning bouwen die er net zo uit ziet als de woning hier: https://hetroombeekhofje20.nl Daar vind u plattegronden en meer. We zijn benieuwd wat dit gaat kosten als we dit na willen maken als vrijstaand huis. Dit zijn mijn wensen: Het huis word 173 m2, en komt op een kavel van 200 m2. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met stucwerk, elektra, een fundering, en een stenen buitenkant, en wil ik dat het huis 2 verdiepingen krijgt (met een vlizo zolder), 3 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer, 1 toilet, en een garage. De bouwtekeningen staan op de website, en de vergunningen moeten nog aangevraagd worden.

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde. We hebben een vrijstaande woning en de achterzijde is niet zichtbaar voor anderen. De uitbouw willen we 7 x 4 meter. Of een vergunning nodig is weet ik niet zeker, maar ik denk van wel. Graag ontvangen we advies over het soort fundering. We willen een casco oplevering, stucwerk en elektra is ook niet nodig. Graag zouden wij het prijs verschil tussen prefab en metselen willen weten. Graag beiden vermelden op de offerte. Bouwtekeningen zijn nog nodig.