Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een vrijstaande woning renoveren en uitbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een vrijstaande woning renoveren en uitbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een vrijstaande woning renoveren en uitbouwen

Uitbouw met lichtkoepel

Voor een vrijstaande woning uit 2018 wil ik aan de achterzijde een geisoleerde uitbouw met een lichtkoepel (met warmte-isolerend materiaal) van 4,00 meter lang. Afmetingen uitbouw 6,00 meter breed x 3,50 meter diep. Elektra uitbreiden en infra-rood elektrische vloerverwarming en een schuifpui. Materiaal van kozijnen en schuifpui in overleg met de vakman in hout, aluminium of kunststof.

Een vrijstaande garage in de achtertuin bouwen

Ik zoek een aannemer die voor mij een garage kan bouwen in mijn achtertuin. De garage moet vrijstaand, 4 bij 8 meter en uit steen en hout bestaan. Er is geen omgevingsvergunning voor nodig. Het moet achter een twee-onder-een-kap-woning gebouwd worden. Er zijn nog geen bouwtekeningen aanwezig.

Verbouwing vrijstaande woning

Ik zoek een aannemer die de onderstaande werkzaamheden aan een vrijstaande woning kan uitvoeren; - Draagmuur keuken/woonkamer verwijderen en plaatsen van draagbalk. - Muren allemaal glad stucen. - Binnenkozijnen en trappen schilderen. - Nieuwe voordeur en nieuwe achterdeur leveren en plaatsen. - Leidingwerk in keuken verleggen - Badkamer vergroten ten koste van slaapkamer. - Dakkapel van 8 meter breed plaatsen aan achterzijde. - Badkamerruimte en toiletruimte tegelen.

Nieuwbouw vrijstaande woning in notarisstijl

Wij hebben reeds een kavel in ons bezit. Graag prijsindicatie nieuwbouw vrijstaande notariswoning van 11 meter breed x 9 lang. De buitengevels in wit met zwarte aluminium kozijnen. Woning dient voorzien te zijn van een vide, en beneden 1 slaapkamer met open badkamer met inloop-douche en boven 2 slaapkamers en 1 badkamer. Lage zolder is voldoende want hoeft alleen als berging te dienen dus mag met vlizotrap uitgevoerd worden. Eventueel de keuken verlengen met uitbouw van 2 meter x 6 meter. In ieder geval keramische dakpannen en aan de voorzijde 2 of 3 kleine dakkapellen. Tevens een garage van 7,00 meter x 3,50 meter.

Offerte formulier funderingsherstel vrijstaand woonhuis

Graag zou ik een offerte willen ontvangen van een mogelijk aan te kopen woning. (Dit hangt o.a. af van de offerte die u mij zal doen toekomen). De opdracht betreft een vrijstaande woning uit 1922 gevestigd aan de Poortugaalseweg 84, te Albrandswaard (postcode: 3176 PV). De woning is gefundeerd op staal en heeft wat scheurtjes in de gevel en is ongelijk gezakt (circa 15mm/m1). De bouwtekeningen zijn helaas verloren gegaan in de loop der jaren. Er wordt in een astbest onderzoek gesuggereerd dat de woning een betonvloer heeft als bg. vloer. Ik weet niet of deze is gekoppeld aan de fundering van de woning, of dat deze is geplaatst op verdicht zand. Graag zou ik een uitgesplitste offerte willen ontvangen van 1. het opvijzelen van de woning 2. het aanbrengen van een palenfundering door middel van stalen buispalen in de woning aan te brengen en vervolgens een betonplaat als begane grondvloer te storten (afbeelding hiervan toegevoegd in de bijlage). Hiervoor dient dus wel de bestaande vloer verwijderd te worden. 3. het aanbrengen van een palenfundering door middel van stalen buispalen onder een ringbalk aan te brengen die om de woning heen word geplaatst (afbeelding hiervan toegevoegd in de bijlage) voor aantal en lengte stalen buispaal kan ik momenteel nog geen opgave van doen. Ik zal in een later stadium sonderingen laten maken. (graag een aparte prijsopgave wat heien kost per paal en wat een paal kost per meter lengte).

Uitbouw achterzijde

Wij willen aan de achterzijde een uitbouw van 4,00 meter breed en 3,50 meter diep. Achterzijde prima toegankelijk ivm vrijstaande woning. Het gaat om de ruimte tussen de garage en een gemetselde tuinmuur. Wellicht kan de tuinmuur onderdeel worden van deze uitbouw. Wij willen ook graag een lichtkoepel erin en een radiator. Het huidige achterkozijn met enkele deur graag overzetten.

Grote aanbouw zij- en achterzijde vrijstaande woning

Bij vrijstaande woning willen wij een aanbouw aan de zijkant van 4,40 meter breed x 10,00 meter lang die vervolgens aan de achterzijde nog de hoek omgaat en achter de woning nog 6,65 meter doorloopt en dan inspringt tot 2,10 meter. Hiermee wordt een reeds bestaande uitbouw omsloten die hierin moet worden opgenomen, aangepast en afgewerkt.

Nieuwe indeling vrijstaand woonhuis

We zouden graag de binnenkant van onze woning zoveel mogelijk open willen, dus zo weinig mogelijk muren en deuren en een andere indeling. Draagmuren eventueel vervangen door draagbalken. Het huis is zo ongeveer 8 meter breed en 16 meter lang, begane grond en etage met 4 slaapkamers. De buitenmuren zijn goed. Betonnen plafond. Eventueel uitbouwen is ook een optie. Op dit moment alleen vloerverwarming in de keuken, dat willen we overal hebben. Vrijstaande schuur moet een kwartslag gedraaid worden. Als dat gedaan is kunnen we daar tijdelijk wonen. We willen dit alles wel authentiek houden. Ontwerp en uitvoering in overleg met de aannemer.

Notariswoning bouwen

Wij willen een vrijstaande notariswoning bouwen. Symmetrisch 2 lagen met schildkap, en een gepleisterde buitenkant. De maten worden 13 meter breed en 9 meter diep, en het huis komt op een kavel van 600 m2. We willen een woning met 3 verdiepingen, 4 slaapkamers, 1 badkamer en 2 toiletten. Graag casco. De wanden zetten we zelf.

Huis bouwen

Ik wil een vrijstaande woning laten bouwen in Almere. De woning word 140 m2, en komt op een kavel van 638 m2. Verder wil ik dat de woning compleet opgeleverd word met 3 verdiepingen, een plat dak, 4 slaapkamers, 2 badkamers, 2 toiletten, een plat dak en een gemetselde buitenkant. Ik heb een bouwtekening.

Partners

Partners van Casius