Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een vrijstaande woning renoveren en uitbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een vrijstaande woning renoveren en uitbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een vrijstaande woning renoveren en uitbouwen

Het bouwen van een vrijstaande woning

Ik zoek een aannemer voor het ontwikkelen van een vrijstaande woning op een perceel. De woning moet een woon-oppervlakte krijgen van ongeveer 150 m2 en de woning moet 2 woonlagen krijgen. De woning moet woon-klaar worden opgeleverd en ik zie graag kunststof kozijnen terug in de woning. Onze voorkeur gaat uit naar een landelijke woning.

Een dak met asbest vervangen en renoveren

Ik zoek een aannemer die mijn dak kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van de bestaande asbestplaten. Vervolgens moeten er nieuwe dakpannen, nieuwe isolatie, 2 dakramen en een groter dakkapel geplaatst worden. Het dak is ongeveer 65 m2 groot. Het betreft een vrijstaande woning

Een vrijstaande woning renoveren en uitbouwen

Ik zoek een aannemer die mijn gehele vrijstaande woning kan renoveren. Het gaat om het inpandig renoveren van de woning. Daarnaast moet het (momenteel) schuine pannendak vervangen worden. Dit wil ik waarschijnlijk laten vervangen door een rieten dak. Daarnaast wil ik achter de woning een serre van 30 m2 en naast de woning een uitbouw van 30 m2. Dit wil ik allemaal woon-klaar hebben opgeleverd en ik zie graag kunststof kozijnen terug in de uitbouwen.

Een overkapping realiseren naast een vrijstaande woning

Ik zoek een aannemer die een overkapping kan realiseren aan de zijkant van mijn vrijstaande woning. De overkapping moet ongeveer 320 bij 690 cm groot worden en een houten constructie hebben. Daarnaast wil ik dat de overkapping een dicht EPDM dak krijgt met 2 lichtstraten daarin. Verder bespreek ik graag de specificaties met de aannemer.

Een dakopbouw op een garage ontwikkelen

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op een garage. De garage is onderheid. De opbouw moet 400 bij 335 cm groot worden. De opbouw moet naast een vrijstaande woning gerealiseerd worden. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. Overige werkzaamheden en specificaties bespreek ik graag met de vakman.

Een vrijstaande woning ontwikkelen op een perceel

We zoeken een aannemer die een vrijstaande woning kan realiseren op een door ons aangekocht stuk grond. De woning moet ongeveer 6,5 bij 11 meter groot worden. Vanwege fijnstof dat in de woning vrijkomt door onder andere koken gaat onze voorkeur uit naar een MV-systeem gecombineerd met Duco warmtepomp. W-E installatie punten zijn nog niet bepaald. Lichte scheidingswanden bij HSB gaat voorkeur uit naar habito. Beide werken wij bouw gerelateerd. Daardoor zijn wij in de gelegenheid om eventueel een aantal zaken/onderdelen zelf in te kopen. Wat betreft het soort bouw en het woon-klaar of casco opleveren bespreken we graag met de aannemer.

Een fundering voor een hout skelet woning ontwikkelen

Ik zoek een aannemer die een fundering voor een vrijstaande woning kan realiseren. De woning krijgt een grondoppervlakte van 240 m2 en wordt gebouwd met een hout skelet. Het gaat een woning worden met 2 woonlagen. Daarnaast moet er ook een kelder van 280 bij 630 cm gerealiseerd worden. Er is al een bouwtekening en funderingsrapport aanwezig.

Een aanbouw realiseren achter een vrijstaande woning

Ik zoek een aannemer die een uitbouw/serre kan realiseren achter onze vrijstaande woning. Het moet een 7-hoekige uitbouw worden met een modern uiterlijk. 6 van de 7 hoeken wil ik van glas hebben met kunststof kozijnen. De uitbouw moet 15 m2 worden met ongeveer 20 tot 30 cm aan dakoverstek. Daarnaast moet de uitbouw onderheid worden en wil ik dat de uitbouw rust op een betonnen fundering.

Een bestaande uitbouw vervangen achter een vrijstaande woning

Ik zoek een aannemer die mijn bestaande uitbouw kan vervangen. Het gaat om een uitbouw van 4 bij 6 meter die momenteel flink aan het verzakken is. De nieuwe uitbouw moet gemetseld zijn, casco worden opgeleverd en voorzien zijn van houten kozijnen. Bij de buren hebben ze gebruik gemaakt van heipalen van 15 meter lang. Het gaat om werkzaamheden aan de achterzijde van een tussenwoning.

Een uitbouw achter een vrijstaande woning realiseren

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van onze vrijstaande woning een gemetselde uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet ongeveer 6 bij 4 meter groot worden. Ik zie graag houten kozijnen terug in de uitbouw.

Partners

Partners van Casius