Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel

Een bestaande serre uitbreiden

De bestaande serre aan onze woning willen we laten vergroten (1 tot 2 meter dieper maken). Daarbij moeten de glazen zijgevels worden vervangen door metselwerk. Als jullie langs kunnen komen om een offerte te maken zou dat fijn zijn. De serre bevindt zich achter een vrijstaande woning en is 800 cm breed. De serre heeft een dicht dak met terras en daarnaast zie ik graag houten kozijnen en twee openslaande deuren met zijlichten. De fundering dient waarschijnlijk nog wel verstevigd te worden.

Fundering plaatsen voor vrijstaande woning

Wij willen een fundering laten storten op zandgrond 8 X 10 meter. Geschikt om een houtskeletbouw huisje op te plaatsen. Ik zou zelf evt het eea kunnen doen wat betreft het uitgraven en maken van bekisting. Mocht u nog vragen hebben hoor ik graag van u.

Een vrijstaande woning uitbouwen aan de hand van constructie tekeningen

Ik zoek een aannemer die conform de constructie tekening een aanbouw kan realiseren. Dit moet achter een vrijstaande woning gebeuren. In de uitbouw komt een bad- en slaapkamer. Graag gemetselde bouw afwerken met houten potdeksels (moet in verband met omgevingsvergunning). Daarnaast graag kunststof kozijnen en casco opleveren. De aanbouw wordt 18 m2 in de achtertuin en is goed bereikbaar.

Woning bouwen Harderwijk

Wij willen een vrijstaande woning laten bouwen op een nieuwbouwkavel. Bijgevoegde tekening zijn door bouwzaken en door de welstand inmiddels goedgekeurd. Wij horen graag of een dergelijk project past, op welke termijn en tegen welke geraamde kosten.

Houten opbouw op plat dak realiseren

Ik wil een opbouw van hout met de afmetingen 5 x 5 mtr. De opbouw komt op een plat dak te staan. De voorkant van de opbouw moet bestaand uit ramen en er moet een raam aan de zijkant komen. Er moet een vaste trap komen naar de opbouw. De bestaande zonnepanelen op het huidige dak 6 stuks moeten op de opbouw komen. De binnenkant van de opbouw is een grote ruimte behalve een halletje bij de trap opgang. Apart een airco systeem mee aanbieden. Het betreft een vrijstaande woning.

Slaapkamer met badkamer aanbouwen

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van onze vrijstaande woning een uitbouw kan realiseren. Deze uitbouw dient ongeveer 400 bij 900 cm groot te worden. We willen een tuinkamer aanbouwen bedoeld als slaapkamer met badkamer. De bouw graag volledig afgewerkt. Het huis is 8 jaar geleden gebouwd. Een van de ramen in de woonkamer kan aangepast worden naar de nieuwe doorgang. De badkamer mag ongeveer 4 m2 groot zijn en bruikbaar worden opgeleverd. Daarnaast houten kozijnen.

Een op- en aanbouw realiseren conform de bouwtekeningen

Ik zoek een aannemer die conform de bouwtekeningen een opbouw kan realiseren en bestaande bouw kan uitbouwen. Het gaat om hout skelet bouw met aluminium kozijnen en graag voorzien van rock-panel gevelplaten. Daarnaast graag woon-klaar opleveren. Dit moet aan de achterzijde van een vrijstaande woning gebouwd worden. Daarnaast graag de badkamer voorzien van een lichtstraat of solar-tube. Overige specificaties staan beschreven in de bouwtekeningen.

Een volwaardige dakopbouw realiseren

Wij zijn op zoek naar een ervaren aannemer voor het realiseren van een grote dakopbouw. Wij willen een dakopbouw van ongeveer 64 m2 waarbij het huidige schuine dak moet worden verwijderd (wij menen te hebben begrepen dat de kavel welstandsvrij is). En daarnaast denken wij aan zonnepanelen, buitenlift om dakopbouw ook te bereiken, wtw ventilatiesysteem met luchtfilter, warmtepomp en airco. Kortom het wordt een groot project, maar te beginnen met een dakopbouw. Wij horen graag of we een keer langs kunnen komen met zelfgemaakte tekeningen, kartonnen maquette en ideeën. Het betreft een vrijstaande woning en ik denk dat hout-skelet bouw het best is. Het betreft een toekomstig 2e verdieping. Alvast dank voor uw reactie!

Het vervangen van het dak van een houten serre

Ik zoek een specialist die het dak van een oude serre kan vervangen. Dit is momenteel houten bouw met kunststof platen. Dit lekt momenteel dus wil ik laten vervangen. De serre is 500 bij 250 cm groot. Dit is aan de achterzijde van een vrijstaande woning.

Een complete serre realiseren

We willen graag een serre van 300 bij 670 cm aan de achterzijde van onze vrijstaande woning laten realiseren. Zowel de zij-, als voor- en bovenkant dienen van glas te zijn met kunststof kozijnen. Daarnaast graag een gevlinderde betonvloer in de serre. Overige zaken zoals zonwering bespreek ik graag met de specialist.

Partners

Partners van Casius