Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een vrijstaande woning bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een vrijstaande woning bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een vrijstaande woning bouwen

Dakopbouw realiseren

We willen een dakopbouw op een plat dak, op het dak van de woonkamer. We weten niet of het dak geschikt is. Naast de dakopbouw moet er een aansluiting gemaakt worden met de aansluitende kamers, ook afwerking van de kamers en eventueel maken van een badkamer. De afmeting van de dakopbouw zou 6 x 10 meter moeten worden. Vergunning is nodig, maar wij zouden nog twee verdiepingen mogen bouwen, dus dat zou een probleem moeten zijn. Dit laten we graag door de vakman regelen. We willen een complete oplevering. Een deel zou gemetseld moeten worden. Het liefst willen we voor de rest een prefab constructie, maar we weten niet of het mogelijk is. We hebben een vrijstaande woning, een stuk van de weg af met bomen. Tekeningen moeten nog gemaakt worden.

Nieuw huis bouwen

Wij willen een nieuwe vrijstaande woning bouwen. We zitten te denken aan een hout skeletbouw, afmeting 7 x 11 meter. De kavel is 1100 m2. Het huis moet casco opgeleverd worden, dus zonder elektra en stucwerk, wel een fundering, 2 verdiepingen (met een zolder), 4 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer, 2 toiletten. Bouwtekeningen zijn nog niet aanwezig, bestemmingsvergunning wel.

Nieuwbouw woning vrijstaand

Graag laat ik een vrijstaande nieuwbouwwoning realiseren. De kavel is gekocht. Het gaat om een woning van 170 m2 die snel gebouwd moet worden, dus waarschijnlijk prefab. Er zijn nog geen bouwtekeningen en dergelijke, ook geen vergunning, dit laat ik graag uitbesteden door u. Graag een complete oplevering, inclusief elektra, stucwerk en leidingen.

Vrijstaande gelijkvloerse woning realiseren

Graag zou ik een prijsindicatie willen hebben voor een vrijstaand gelijkvloers appartement van 80-90 m2. Mijn vraag is hoe groot hiervoor de kavel zou moeten zijn? Van welke constructie het appartement wordt, maakt mij niet zoveel uit, wat prijs technisch en cosmetisch het beste op 1 lijn komt. Graag ook de prijs voor de vergunning in de indicatie meenemen, het gaat om het totale paatje. De woning moet behangklaar worden opgeleverd, inclusief elektra en leidingen. Dus net zo af dan als ik een nieuwbouw woning op Funda zou kopen. Graag telefonisch contact over mogelijkheden.

Een vrijstaande woning bouwen

Wij zouden graag een vrijstaande woning bouwen op een bouw kavel. We zijn bezig met het kopen van een kavel, maar voordat we definitief beslissen, willen we graag weten of het haalbaar is of niet. We denken na over een woning met een vloeroppervlak van 80 m2. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. We willen enigszins een complete oplevering. Elektra en stucwerk zou er moeten komen en we willen de badkamer er ook in. We denken aan een houtenskeletbouw, maar mocht er iets goed kopers zijn, dan horen we dat graag.

Prefab kelder onder de parkeerplaats realiseren

Wij hebben naast onze vrijstaande woning een parkeerplaats en daar onder willen wij kelder plaatsen. Ik zag op internet wat over een prefab kelder en over dit wil ik graag een offerte. De afmeting willen we ongeveer 2-3 meter breed en 8 meter lang. Het doel van de kelder is opslag en een fitness ruimte. We hebben geen idee wat er allemaal nodig is, of dat er palen nodig zijn of iets anders. We willen graag advies. We denken dat een vergunning nodig is, dit laten we graag door de vakman regelen. We willen graag de afwerking van de kelder apart vermeld hebben op de offerte, zoals de vloerlegger en schilderen. Wel willen we elektra en stucwerk. Als er tekeningen nodig zijn, moeten deze ook geregeld worden. Graag ontvangen we advies en een offerte.

Vrijstaande woning bouwen vanaf 0

We willen en mogen op eigen grond een bedrijfswoning bouwen. Om dit te realiseren hebben we al een tekening, als u mijn jullie mail adres sturen mail ik hem door. Het gaat allereerst om het slaan van de fundering, de volledige caso bouw van het gebouw, windwaterdicht bouw, isolatiefolie en elektra / leidingen. Mocht u geïnteresseerd zijn in dit project graag contact, dan kunnen wij de tekening en plannen in details bespreken.

Recht zetten woning

We kopen een woning aan die scheefstand vertoont. Het betreft een vrijstaande woning op een ruim perceel. De woning is in zijn geheel naar 1 hoek verzakt vrijwel direct na het bouwen in 1954, daarna niet verder verzakt. De woning vertoont verder geen scheuren of andere onregelmatigheden. Welke grondsoort we hebben weet ik niet, er worden binnenkort sonderingen gemaakt, dus er wordt meer over bekend. Ik heb de originele bouwtekening van 1954. De fundering bestaat uit putten, maar ik weet niet hoe diep. De oppervlakte van de benedenverdieping is rond de 80 m2.

Hele dak ophogen

Ik wil graag het hele dak op laten hogen. Ik wil geen dakopbouw, of nokverhoging het gaat echt om het dak zelf dat verhoogt moet worden. Afmetingen plattegrond is ongeveer 6 x 6 m. Het liefst wil ik het dak een meter omhoog (bakstenen). Het dak heeft een hele lichte helling, ik vermoed dat er bitumen op ligt, maar durf het niet met zekerheid te zeggen. Vergunning is waarschijnlijk wel nodig, deze regel ik zelf. De binnen afwerking met stucen en schilderen graag apart vermelden op de offerte. Isolatie van het dak ook graag, of binnen of buiten nodig is krijg ik graag advies over. Het gaat om een vrijstaande woning, een steiger plaatsen is mogelijk. Het dak begint op ongeveer 4-5 meter. Betreft een oude seniorenwoning waar ik op zolder alleen in de nok kan staan.

Vrijstaande woning bouwen

Ik wil graag een woning laten bouwen en zou graag wat gespecificeerde informatie en een duidelijke richtlijn aan prijzen ontvangen. Daarnaast dien ik nog een ontwerp te maken, alhoewel ik de ideeën wel heb wil ik eerst weten wat er mogelijk is qua prijzen. Het moet een vrijstaande woning van 150 - 180 m2 worden, op een kavel van tussen de 500 en 1000 m2. Ik wil dat het compleet opgeleverd word met elektra, (geen vloeren, geen stucwerk), een fundering, een stenen buitenkant, 1 zolder, 1 kelder, 2 verdiepingen, 3 slaapkamers, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 keuken, 1 woonkamer, en 1 garage. Ik heb nog geen bouwtekeningen en geen vergunning.

Partners

Partners van Casius