Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vrijstaande semi bungalow bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vrijstaande semi bungalow bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vrijstaande semi bungalow bouwen

Vrijstaande semi bungalow bouwen

Wij willen graag een compleet afgewerkte, stenen semi bungalow van 70 m2 met evt 1 slaapkamer/badkamer beneden en boven 2 slaapkamers en badkamer, 2 toiletten en een bijkeuken of een berging. De kavel is 540 m2. We hebben nog geen vergunning of bouwtekeningen.

Lange dakopbouw op een bungalow maken

Ik ben mijn vrijstaande semi-bungalow aan het verbouwen. Ik heb de wens om het zadeldak van 12 meter lang te gaan verhogen. Ik wil er een dakopbouw op, zonder ramen, en die op locatie laten bouwen. De opbouw komt over 3 ruimtes. Ik wil een afspraak maken om de kapconstructie hier ter plaatse te laten bekijken. Ik bespreek graag met de aannemer wat de mogelijkheden zijn en ontvang daarna een offerte.

Gevel met kozijnen en deuren wijzigen

Wij hebben een oude vrijstaande woning waar in de zijgevel de toegangsdeur en een raamkozijn zitten. Wij willen de deur met het kozijn laten verwijderen en die opening laten dichten. We willen een nieuw kozijn met een dubbele deur laten plaatsen op de plek waar nu het raamkozijn zit. Het moet 1 deur worden die semi-permanent vastgezet kan worden en 1 loopdeur. We maken graag een afspraak om de situatie hier te bespreken en alles te laten inmeten. We ontvangen daarna graag uw gespecificeerde offerte.

Garagevloer vervangen

Wij hebben een vrijstaande semi-bungalow gekocht, waarvan wij op 1 februari de sleutel krijgen. In de eerste 3 weken van februari willen wij de betonnen vloer van de inpandige garage van 397 x 705 cm laten vervangen. Deze vloer is nu los van de wanden gestort op kleigrond en aan 1 kant ongeveer 10 cm verzakt. De vloer moet worden verwijderd en vervolgens moet er een nieuwe geïsoleerde vloer worden aangelegd, ondersteund door renovatiepalen (overeenkomstig het advies na de bouwkundige inspectie). Wij ontvangen graag uw offerte met daarbij een duidelijke specificatie van de aan te leggen vloer, verwachte levensduur en levering onder garantie. In de huidige vloer zit een afvoerput, die willen wij ook in de nieuwe vloer laten plaatsen. Er staan foto's van de woning op Funda. Indien gewenst kan er een afspraak worden gemaakt voor een bezoek aan de woning.

Semi vrijstaande kleine woning met ...

Semi vrijstaande kleine woning met nokhoogte van 5.60. inhoud 300 m3. Wij willen de ruwbouw laten doen en zelf volgens afspraak werkzaamheden uitvoeren. Vergunning in behandeling bij gemeente. Tekening aanwezig.

Het gaat om een perceel van 600m2. Hier ...

Het gaat om een perceel van 600m2. Hier willen wij graag een vrijstaande woning (semi bungalow) met eventueel vrijstaande garage op laten bouwen. Het moet gaan om een huis met 1 verdieping van ongeveer 500 kuub. Sleutelkaar of casco oplevering zijn we nog niet uit.

Een vier onder een kap woning. Een ...

Een vier onder een kap woning. Een vierkante opzet met een kruisvormige gang, zodat er vier semi vrijstaande woningen ontstaan. Wooncapasiteit, 1 á 2 personen per woning.