Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een vrijstaande notariswoning bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een vrijstaande notariswoning bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een vrijstaande notariswoning bouwen

Een vrijstaande notariswoning bouwen

Ik zoek een aannemer die een notariswoning kan realiseren op een door ons aangekochte perceel. De woning moet 800 bij 1200 cm groot worden. Veel ramen en (bijna) witte bakstenen. Dak met 60 graden hoek. Daarnaast 3 verdiepingen; lucht/water-warmtepomp; bij oplevering 6 slaapkamers (3 op de eerste) en 1 kant en klare badkamer. 1 kamer op zolder met al het leidingwerk voorbereid en 3 slaapkamers. 1 walk in op de eerste verdieping. Beneden mooie voordeur met links en rechts “licht”. Toilet en meterkast en mooie trap. Leidingwerk keuken en 3 verdiepingen vloerverwarming en koeling (berging ook).

Nieuwbouw vrijstaande woning in notarisstijl

Wij hebben reeds een kavel in ons bezit. Graag prijsindicatie nieuwbouw vrijstaande notariswoning van 11 meter breed x 9 lang. De buitengevels in wit met zwarte aluminium kozijnen. Woning dient voorzien te zijn van een vide, en beneden 1 slaapkamer met open badkamer met inloop-douche en boven 2 slaapkamers en 1 badkamer. Lage zolder is voldoende want hoeft alleen als berging te dienen dus mag met vlizotrap uitgevoerd worden. Eventueel de keuken verlengen met uitbouw van 2 meter x 6 meter. In ieder geval keramische dakpannen en aan de voorzijde 2 of 3 kleine dakkapellen. Tevens een garage van 7,00 meter x 3,50 meter.

Notariswoning bouwen

Wij willen een vrijstaande notariswoning bouwen. Symmetrisch 2 lagen met schildkap, en een gepleisterde buitenkant. De maten worden 13 meter breed en 9 meter diep, en het huis komt op een kavel van 600 m2. We willen een woning met 3 verdiepingen, 4 slaapkamers, 1 badkamer en 2 toiletten. Graag casco. De wanden zetten we zelf.

Vrijstaande woning nieuw laten bouwen

Graag zouden we wat meer informatie ontvangen over een te bouwen woning in Dordrecht. De maten van het bouwvlak zijn 9 meter breed bij 13 meter lengte (maximale bouw). De woning moet uit twee volledige woonlagen bestaan en de sfeer zal richting notariswoning of herenhuis gaan. Graag verneem ik uw reactie.

Huis casco plus of sleutelklaar bouwen

Wij hebben een optie op een kavel van 520 m2. Hiervan willen wij 100 tot 125 m2 willen bebouwen met een vrijstaande woning. Wij hebben een voorkeur voor een notariswoning of een landelijke woning. De woning dient casco plus of sleutelklaar opgeleverd te worden. Graag maken wij een afspraak om advies te ontvangen over de wensen die wij hebben.

Vrijstaande woning op een kavel bouwen

Wij hebben in januari een bouwkavel aangekocht van 560 m² en zijn nu de plannen aan het ontwikkelen voor de bouw van een vrijstaande woning van het type notariswoning/herenhuis. Wij zijn nu op zoek naar een aannemer die ervaring heeeft met de bouw van een dergelijke woning en ons vanaf dit punt kan bijstaan in het aanlooptraject. Er bestaan al enkele schetsen. De tekeningen moeten nog worden gemaakt en de vergunning moet nog worden aangevraagd. We willen graag één partij die de totale regie voert. Het gaat globaal om een woning van 12 x 8 meter, op de begane grond uitgebouwd tot 12 x 10 meter. De woning krijgt 3 woonlagen in symetrische stijl. Er komt een keuken in van 4 x 5 meter, een master bedroom met eigen badkamer en 2 slaapkamers en een 2e badkamer op de 1e verdieping. Op de zolder komen 2 slaapkamers. We willen de woning volledig laten afwerken en sleutelklaar laten opleveren, inclusief keuken en volledig afgemonteerde toiletten en badkamers. We maken graag een afspraak voor een kennismaking op korte termijn. Het is onze wens om de bouw binnen enkele maanden te laten starten.

Ontwerpen en bouwen van een nieuwe woning

Wij hebben in een buurgemeente een optie op een bouwperceel van 700 m². Wij hebben inmiddels onze eigen woning verkocht en gaan half oktober tijdelijk naar een huurwoning. We willen op de bouwkavel graag een vrijstaande woning laten bouwen, type notariswoning of boerderijwoning. We hebben 15 jaar geleden ons huidige huis ook laten bouwen en ervaring met de procedures. We willen graag in contact komen met aannemers, die voor ons in het voortraject al aan de slag kunnen, maar ook de woning volledig kunnen bouwen. Ook het ontwerp, de bouwtekeningen en vergunningsaanvraag moet worden verzorgd. Er moet ook een vrijstaande schuur bij de woning komen. We moeten nog bekijken of we die casco laten bouwen of toch volledig afgewerkt. Omdat ons huis al verkocht is, hebben we al wel een termijn in gedachte voor de start van de bouw en oplevering. We nodigen bedrijven die ruimte in de agenda hebben voor een dergelijk project graag uit voor een nader gesprek.

Bouw woonhuis

Bouw vrijstaande woning, type Notariswoning. Afmeting ongeveer 9 bij 12 meter. Gemetselde woning, pannendak, fundering, kozijnen etc. Er moet ook geheid worden. Gedeeltelijk afgebouwd, dit in overleg. Inhoud van de woning 600 kuub. Globale tekening is aanwezig. Zijn bezig met de aankoop van de grond.

Woning bouwen

Bouw nieuwe vrijstaande woning. 700m3. Optie op kavel. Prefab of traditionele bouw, notariswoning bijvoorbeeld, frontbreedte 10m.

Wij hebben een woning gekocht in Lochem ...

Wij hebben een woning gekocht in Lochem op 900 m². Deze woning wordt gesloopt wij willen hier een nieuwe woning met vrijstaande garage op bouwen. Onze voorkeur gaat uit naar een notariswoning (mooie entree met ruime hal, luiken aan de voorzijde en achter 3x openslaande tuindeuren) Op de begane grond een woonkamer, woonkeuken, studeerkamer en bijkeuken. Op de verdieping 4 slaapkamers en een complete badkamer. Goothoogte ca. 4 meter dit i.v.m. het straatbeeld van de rest van de woningen in de straat. Wij hebben al wel een schets hoe wij het ongeveer willen hebben. Ca. 12.60 breed x 10 diep. Wij zouden graag deze zomer willen starten met de bouw, zodat de woning volgend jaar rond deze tijd volledig af is.