Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen

Vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen

Ik wil een woning laten bouwen van 219 m2. Bruto inhoud zal 844 m3 worden. Er is al een fundering gerealiseerd dus dat zal niet nodig zijn. De woning zal 3 verdiepingen hebben met een plat dak. Ik wil dat het een basisafwerking krijgt, dus wel metselwerk maar een vloer plaatsen hoeft niet. Ik heb al tekeningen en de bouwvergunning dus wanden en loodgieterswerk en elektrawerk kan ook uitgevoerd worden.

Nieuwbouw realiseren

Wij zijn bezig met het realiseren van een nieuwbouwwoning in Amsterdam en zijn op zoek naar een bedrijf die de bouw op zich kan nemen. De kavel is aangekocht en er zal een vrijstaande woning van 950 kuub, 300 m2 gebouwd moeten worden. De goothoogte is 5 meter en de nok 11 meter. Op dit moment zijn wij met de laatste fase bezig van het ontwerpen van de woning. De woning mag casco opgeleverd worden met separaat de kosten vermeld voor het water, elektra en de verwarming.

Nieuwbouwwoning bouwen

Wij zijn voornemens een vrijstaande woning met een aanbouw en garage te bouwen. De afmeting zal 8 bij 12 meter moeten gaan worden. De gemetselde woning willen wij casco laten opleveren. Separaat willen wij wel de kosten weten voor het plaatsen van de elektra installatie. Kunnen wij een afspraak maken om een en ander te bespreken?

Ytong muren plaatsen in de nieuwbouwwoning

Wij zijn zoek naar een bedrijf die Ytong muren kan plaatsen voor ons nieuw te bouwen vrijstaande woning. Gaat om circa 150 m2 aan Ytong muur, tekeningen op aanvraag.

Freeswerk in de nieuwbouwwoning

Voor een vrijstaande woning in Bussum zoeken wij een boor-freesbedrijf die deze woning kan voorzien van gaten en sleuven voor de technische installatie. Enkel electra, waterleiding en afvoer.

Nieuwbouwwoning op een kavel bouwen

Wij hebben een kavel in optie genomen. Dus zijn we aan het oriënteren wat de mogelijkheden zijn. Het betreft een bouwrijpe grond waar wij een vrijstaande sleutelklare woning op willen laten bouwen. De woning mag niet hoger dan 10 meter worden en de goothoogte niet hoger dan 7.50 meter. Verder mag de woning niet breder zijn dan 10 meter zijn en 11 meter lang. De woning dient in een jaren '30 stijl gebouwd te worden.

Prefab kelder onder een nieuwbouwwoning

In augustus of september wordt er gestart met de bouw van onze vrijstaande woning. Wij willen onder de woning graag een prefab kelder van 8 x 10 meter laten bouwen, met ventilatie en een enkele koekoek. We gaan er van uit dat er niet geheid hoeft te worden. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Casco nieuwbouwwoning bouwen

Wij hebben een optie op een stuk grond waar wij graag een vrijstaande eengezinswoning willen laten bouwen. De woning zal 8.50 bij 10 meter moeten worden met 2 woonlagen, 3 slaapkamer en wind- en waterdicht opgeleverd. Wij hebben de voorkeur zoveel mogelijk zelf te doen om zo te besparen. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden met u te bespreken. Op dit moment wonen wij in Duitsland.

Betonkelder bouwen

Wat kost een betonkelder van 3200 x 5200 x 2400 mm. Het moet onder een woning geplaatst worden. De woning moet nog gebouwd worden. De nieuwbouwwoning wordt een vrijstaande woning. We willen graag een casco kelder. Wellicht dat er alleen een lampje gemaakt moet worden. Doel wordt opslag. We zijn bezig met de aankoop van een kavel, we mogen gaan bouwen vanaf 2019.

Vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen

Wij hebben een perceel bouwgrond gekocht en de akte van die aankoop zal half januari worden getekend. De grond is al bouwrijp. Wij laten door een architect momenteel een tekening maken voor de bouw van een woning in jaren '30 stijl. Het gaat om een vrijstaande woning van 550 tot 600 m³, uitgevoerd in traditionele bouw met een warmtepompinstallatie, vloerverwarming beneden en radiatoren op de bovenverdieping. Er moet een geïsoleerde garage van 8 x 4 meter worden aangebouwd met een plat dak en carport. De hele woning moet worden voorzien van kunststof kozijnen. In week 51 bespreken we de tekening met de architect. Daarna wil ik graag in gesprek met aannemers en een prijsindicatie laten maken. Ik wil daarin graag aparte posten zien voor de badkamer, het elektra en de afwerking binnen. Er hoeft geen post voor de keuken opgenomen te worden. Ik wil eerst mijn eigen woning verkopen voordat de bouw gaat starten. Ik moet uiterlijk half april de definitieve bouwtekening indienen bij de gemeente. Het heeft mijn voorkeur als de aannemer is aangesloten bij Bouwgarant. Ik wil overigens bij een definitieve offerte een finaal bedrag, zonder extra kosten achteraf.