Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vrijstaande 2 onder 1 kap woningen bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vrijstaande 2 onder 1 kap woningen bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vrijstaande 2 onder 1 kap woningen bouwen

Vrijstaande woning bouwen

Wij hebben een optie op een bouwkavel op bouwlocatie 'Erf Ammersoyen' in Ammerzoden. We hebben al een globale bouwtekening van de vrijstaande woning met T-kap die wij daar willen laten bouwen. De bouw kan omstreeks eind 2018 van start gaan. Wij willen graag in gesprek met een aannemer over onze bouwplannen. We willen het ontwerp bespreken en een offerte ontvangen. We maken graag nog dit jaar een afspraak.

Vrijstaande woning op bouwkavel bouwen

Wij hebben een kavel in Amsterdam en zouden graag een vrijstaande woning laten bouwen. Het gaat om 300 m2. Kunnen jullie dat realiseren, zoja ,dan wil ik graag een offerte ontvangen. Ik wil dat het 2 verdiepingen worden. Het huis moet casco geleverd worden met binnenmuren. Ik heb nog geen bouwtekeningen en wil dat graag samen met de architect ontwerpen. Er moeten 4 slaapkamers in de woning komen. Ik wil er ook nog een garage bij en er moet een maximale goothoogte zijn van 5 meter. Het moet een kap zijn.

Kap op vrijstaande woning draaien

Wij hebben een vrijstaande woning waarbij er een gedeelte van de bovenverdieping een puntdak heeft. Hierdoor is het dak nu 6 bij 7 meter groot. Wij willen graag het puntdak een slag draaien waardoor het 1 groot dak wordt van 11 bij 12 meter. De constructie van het dak zal hierdoor veranderen waardoor kunnen wij zelf meerdere slaapkamers creëren op deze verdieping. Wij zullen hiervoor een vergunning moeten aanvragen.

Vrijstaande 2 onder 1 kap woningen bouwen

2 onder 1 kap, 530m3, met garage, carpoort, serre.

Dak aan de binnenzijde isoleren en afwerken

Wij hebben een vrijstaande woning met een stolpkap met aan de bovenzijde een plat vlak van 4 x 4 meter. Er is aan elke zijde van het zolderdak een dakkapel. De binnenzijde van de kap is momenteel helemaal kaal, je kijkt direct op het houten dakbeschot. Wij willen de kap aan de binnenzijde laten isoleren met glaswol, inclusief het plafond van 4 x 4 meter. Daarna moet alles worden afgewerkt met gipsplaten. Het gaat om in totaal ongeveer 130 m². Er is een vaste trap naar de zolder. We maken graag een afspraak om de situatie even te laten bekijken en ontvangen daarna een offerte.

Puntdak op garage maken met aansluiting op achterhuis

Wij zitten in het aankooptraject van een vrijstaande woning uit bouwjaar 1933. Er is een hoofdhuis en een lager gelegen achterhuis met een plat dak. De woning heeft nu een zadeldak. Naast de woning staat een dubbelwandige garage met een plat dak. Wij willen op die garage een zadeldak laten bouwen, verbonden met het dak van het achterhuis. De bedoeling is dat er een kap/opbouw op komt, die vervolgens aan het achterhuis wordt vastgemaakt. Ik wil graag dat in de opbouw twee slaapkamers komen en een badkamer, met 2 dubbele ramen en 2 enkele ramen. Graag ontvang ik een offerte voor de casco uitvoering. Elektra et cetera zou ik eventueel zelf kunnen doen. Ik denk wel dat er een vergunning nodig is. De garage staat op de erfgrens. De nieuwe punt zou ongeveer 3.5 meter breed en 16 meter lang worden. Het garagedak steekt dan aan de voorzijde 5 meter voor de garagegevel, zodat er een carport ontstaat. Ik wil graag een offerte ontvangen. Naar verwachting zal het werk eind 2016 of begin 2017 uitgevoerd kunnen worden.

L-vormige aanbouw aanbouwen

We willen een gemetselde aanbouw met veel glas. De huidige situatie: een twee onder een kap met achter het huis een vrijstaande garage met daaraan een kleine aanbouw. De wens is om aan het huis een L-vormige aanbouw te maken, waarbij een verbinding wordt gemaakt met de aanbouw bij de garage en er drie ruimten ontstaan. Naast de garage staat als erfafscheiding een stenen muur. Die moet weggehaald worden. Een gedeelte komt bij de woning met terrasdeuren naar de tuin (3,5 x 3 meter) een dichte keuken (2,6 x 5 meter) en een verbinding naar de aanbouw (2,6 x 3 meter). Het geheel zal een plat dak krijgen. Indien mogelijk moet aanvullend een extra binnenmuur worden opgetrokken in de huidige aanbouw Een alternatief is de huidige aanbouw (2,6 meter aan garage) afbreken en opnieuw oprichten met spouwmuur. Mogelijk dat voor een betere aansluiting van de daken van de garage en aanbouw moeten worden verhoogd. De dakbedekking van de garage en aanbouw moeten in ieder geval vervangen worden. Om meer licht in de ruimten te krijgen is de wens om lichtkoepels te plaatsen. Verder zal in de huidige woonkamer een niet dragende (keuken)muur verwijderd moeten worden en zal de gehele kamer gestukt moeten worden en zal de gehele benedenverdieping moeten worden voorzien van vloerverwarming met plavuizen. Het plan is om dit begin 2017 te realiseren. Mogelijk dat in de woning nog verdere aanpassingen gedaan moeten worden.

Kelder met garage bouwen

Ik wil graag een vrijstaande garage met daaronder een kelder laten bouwen. Afmeting ongeveer 8.5 x 6 meter. Kelder mag minder groot zijn, bijvoorbeeld 3 x 6 meter. Garage gemetseld, schuine kap met pannen, goed geïsoleerd en met een roldeur van 3 meter breed. Een vergunning is nodig, deze is nog niet aangevraagd.

Ondergrondse garage of kelder bouwen

In een cpo project zijn meerdere mensen geïnteresseerd in het bouwen van een ondergrondse kelder/garage. Het project bestaat uit totaal 18 woningen, rijtjeswoningen, vrijstaande woningen en 2 onder 1 kap woningen. Een aantal van deze mensen heeft interesse in een ondergrondse kelder of garage. De garage zal 3 bij 6 meter zijn en de kelders hebben diverse afmetingen. Graag komen wij in contact met aannemers die een indicatie kunnen geven voor deze werkzaamheden.

Extra verdieping op de garage bouwen

Wij hebben een vrijstaande woning met garage met een plat dak. Op deze garage willen we een verdieping creëren om zo een extra slaapkamer met badkamer te realiseren. Er is reeds een kozijn waarmee je vanuit huis op de garage kunt komen. Oppervlakte van de aanbouw is 30m2 en de hoogte van de kap is +\- 4m. In deze opbouw komen een slaapkamer met badkamer. Badkamer wordt door derden gemaakt en mag buiten de offerte worden gelaten.