Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vrijstaande 2 onder 1 kap woningen bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vrijstaande 2 onder 1 kap woningen bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vrijstaande 2 onder 1 kap woningen bouwen

Vrijstaande 2 onder 1 kap woningen bouwen

2 onder 1 kap, 530m3, met garage, carpoort, serre.

Dak aan de binnenzijde isoleren en afwerken

Wij hebben een vrijstaande woning met een stolpkap met aan de bovenzijde een plat vlak van 4 x 4 meter. Er is aan elke zijde van het zolderdak een dakkapel. De binnenzijde van de kap is momenteel helemaal kaal, je kijkt direct op het houten dakbeschot. Wij willen de kap aan de binnenzijde laten isoleren met glaswol, inclusief het plafond van 4 x 4 meter. Daarna moet alles worden afgewerkt met gipsplaten. Het gaat om in totaal ongeveer 130 m². Er is een vaste trap naar de zolder. We maken graag een afspraak om de situatie even te laten bekijken en ontvangen daarna een offerte.

Puntdak op garage maken met aansluiting op achterhuis

Wij zitten in het aankooptraject van een vrijstaande woning uit bouwjaar 1933. Er is een hoofdhuis en een lager gelegen achterhuis met een plat dak. De woning heeft nu een zadeldak. Naast de woning staat een dubbelwandige garage met een plat dak. Wij willen op die garage een zadeldak laten bouwen, verbonden met het dak van het achterhuis. De bedoeling is dat er een kap/opbouw op komt, die vervolgens aan het achterhuis wordt vastgemaakt. Ik wil graag dat in de opbouw twee slaapkamers komen en een badkamer, met 2 dubbele ramen en 2 enkele ramen. Graag ontvang ik een offerte voor de casco uitvoering. Elektra et cetera zou ik eventueel zelf kunnen doen. Ik denk wel dat er een vergunning nodig is. De garage staat op de erfgrens. De nieuwe punt zou ongeveer 3.5 meter breed en 16 meter lang worden. Het garagedak steekt dan aan de voorzijde 5 meter voor de garagegevel, zodat er een carport ontstaat. Ik wil graag een offerte ontvangen. Naar verwachting zal het werk eind 2016 of begin 2017 uitgevoerd kunnen worden.

L-vormige aanbouw aanbouwen

We willen een gemetselde aanbouw met veel glas. De huidige situatie: een twee onder een kap met achter het huis een vrijstaande garage met daaraan een kleine aanbouw. De wens is om aan het huis een L-vormige aanbouw te maken, waarbij een verbinding wordt gemaakt met de aanbouw bij de garage en er drie ruimten ontstaan. Naast de garage staat als erfafscheiding een stenen muur. Die moet weggehaald worden. Een gedeelte komt bij de woning met terrasdeuren naar de tuin (3,5 x 3 meter) een dichte keuken (2,6 x 5 meter) en een verbinding naar de aanbouw (2,6 x 3 meter). Het geheel zal een plat dak krijgen. Indien mogelijk moet aanvullend een extra binnenmuur worden opgetrokken in de huidige aanbouw Een alternatief is de huidige aanbouw (2,6 meter aan garage) afbreken en opnieuw oprichten met spouwmuur. Mogelijk dat voor een betere aansluiting van de daken van de garage en aanbouw moeten worden verhoogd. De dakbedekking van de garage en aanbouw moeten in ieder geval vervangen worden. Om meer licht in de ruimten te krijgen is de wens om lichtkoepels te plaatsen. Verder zal in de huidige woonkamer een niet dragende (keuken)muur verwijderd moeten worden en zal de gehele kamer gestukt moeten worden en zal de gehele benedenverdieping moeten worden voorzien van vloerverwarming met plavuizen. Het plan is om dit begin 2017 te realiseren. Mogelijk dat in de woning nog verdere aanpassingen gedaan moeten worden.

Kelder met garage bouwen

Ik wil graag een vrijstaande garage met daaronder een kelder laten bouwen. Afmeting ongeveer 8.5 x 6 meter. Kelder mag minder groot zijn, bijvoorbeeld 3 x 6 meter. Garage gemetseld, schuine kap met pannen, goed geïsoleerd en met een roldeur van 3 meter breed. Een vergunning is nodig, deze is nog niet aangevraagd.

Ondergrondse garage of kelder bouwen

In een cpo project zijn meerdere mensen geïnteresseerd in het bouwen van een ondergrondse kelder/garage. Het project bestaat uit totaal 18 woningen, rijtjeswoningen, vrijstaande woningen en 2 onder 1 kap woningen. Een aantal van deze mensen heeft interesse in een ondergrondse kelder of garage. De garage zal 3 bij 6 meter zijn en de kelders hebben diverse afmetingen. Graag komen wij in contact met aannemers die een indicatie kunnen geven voor deze werkzaamheden.

Extra verdieping op de garage bouwen

Wij hebben een vrijstaande woning met garage met een plat dak. Op deze garage willen we een verdieping creëren om zo een extra slaapkamer met badkamer te realiseren. Er is reeds een kozijn waarmee je vanuit huis op de garage kunt komen. Oppervlakte van de aanbouw is 30m2 en de hoogte van de kap is +\- 4m. In deze opbouw komen een slaapkamer met badkamer. Badkamer wordt door derden gemaakt en mag buiten de offerte worden gelaten.

Bouwen van vrijstaande 2 onder 1 kap woningen

Wij stellen het zeer op prijs als u de verschillende onderdelen/ruimtes separaat kunt offrerenBEGANE GROND EN EERESTE VERDIEPING Heien (15 palen) Pallen aanbrengen (boren of beton palen 25x25cm \ berekening voor 15 palen langste ca. 18m) Fundering Volgens conctructeur tekening in bijlage (totaal 77 meter lang \ van 600x350 mm) VLOER - Begane grond (ca. 177m2) Aanbrengen en plaatsen ca. 175m² Kanaalplaat vloer voor begane grond \ Vloertype CVP-350 VLOER - verdieping (ca. 105m2) Aanbrengen en plaatsen 203m² (100x2) Kanaalplaat voor eerste stage \ Vloertype HVP 2 Dak (ca. 98m2) Aanbrengen en plaatsen 98 m² (49x2) Kanaalplaat vloer voor dak \ Vloertype HVP 200 Draagmuren (totaal 399 m² ) Levering en plaatsen dragen wanden van Kalkzandsteen of 10cm massief beton. * Indien mogelijk ook offerte voor houten trap

Vrijstaande woning volledig slopen

In Made dient een vrijstaande woning gesloopt te worden. De woning is in 1907 gebouwd en in de zestiger jaren is er een aanbouw geplaatst. Woning is gedeeltelijk voorzien van schuine kap (hoogste punt ongeveer 5,5 meter) en gedeeltelijk met een plat dak. Oppervlakte woning ongeveer 85 m2. Buiten en binnenmuren zijn van steen. Woning is grotendeels voorzien van plankenvloer. Dakopbouw met balken en plaatmateriaal.

Nieuwbouw

Kaveloppervlakte 412 m2 Breedte kavel: TPV Voorgevelrooilijn 14 m2 Bouw vlak hoofdgebouw breedte x lengte 8 x 15 meter. Zie bijlages Vrijstaande woning bebouwing in 2 bouwlagen met een kap, haaks op de rijweg. Met bijgebouw aan de linker kant (garage). Begane grond: - Keuken aan voorzijde - bijkeuken - ruime hal - inpandige garage - woonkamer met tuinkamer 1e verdieping: - 3 ruime slaapkamers - badkamer met bad, inloopdouche en dubbele wastafel - aparte wc 2e verdieping: - mogelijkheid tot 4e slaapkamer Uitvoering van bouw in overleg Graag offertes van de verschillende opties Volledig afgebouwd.