Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vrijstaande casco woning bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vrijstaande casco woning bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vrijstaande casco woning bouwen

Uitbouw achterzijde en zijkant

L-vormige uitbouw. Kleine kant aan de zijkant van het huis voor een badkamer en de achterkant vergroting woonkamer. Grote zijde 6 bij 3,5m en kleine zijde 3 bij 2 m. Of is het voordeliger om 2 losse aanbouwen te doen? Kan ik een offerte krijgen voor een houten aanbouw en stenen. Ik zou graag het prijsverschil willen zien. En dan afgewerkt. (niet casco) Ik heb een tekening gemaakt van hoe ongeveer. Het zou gaan om een vrijstaande woning. Waarschijnlijk wordt de bouw in hout skelet.

Notariswoning bouwen

Wij willen een vrijstaande notariswoning bouwen. Symmetrisch 2 lagen met schildkap, en een gepleisterde buitenkant. De maten worden 13 meter breed en 9 meter diep, en het huis komt op een kavel van 600 m2. We willen een woning met 3 verdiepingen, 4 slaapkamers, 1 badkamer en 2 toiletten. Graag casco. De wanden zetten we zelf.

Casco aanbouw van garage en badkamer met plat dak en volledig geisoleerd

Ik ga verhuizen per 1 juli 2020 naar een vrijstaande woning (uit 2007) in Oirschot. De oorspronkelijke garage is door vorige eigenaar recent omgebouwd naar een speelkamer en bijkeuken. Naast deze bestaande bouw wil ik een nieuwe garage realiseren en achter de bestaande bijkeuken (zie tekening) een ruimte voor een toekomstige badkamer. Feitelijk dus aanbouwen van een garage in L-vorm met plat dak. Alles volledig geïsoleerd (bouwbesluit 2016) en hetzelfde metselwerk zoals de woning is uitgevoerd. Fundatie: Plaatfundering ter plaatse storten, is op zand. (De woning staat ook op plaatfundering). De nieuwe garage moet aan voor- en achterkant openslaande deuren krijgen zodat je eventueel door de garage kunt rijden. In de garage moet in spouw een schoorsteen vanaf de grond opgetrokken worden 1,70 meter boven het dak uit. 180 mm RVS met vermiculiet opvulling. Daar ik nog een partij matte glasblokken heb wil ik er een aantal in de lange gevel van de nieuwe garage ingemetseld hebben voor het invallende daglicht. Tevens moeten er PVC-leidingen in de vloer van de nieuwe garage voor luchtaanvoer kachel en het doorvoeren ivm het plaatsen van een aardwarmte installatie naast deze nieuwe schoorsteen. In de toekomstige badkamer moeten alleen riool-voorbereidingen komen met aansluiting op het daar al liggende riool, kozijn met trippel glas en plaatsing van een binnendeurkozijn tussen bestaande bijkeuken en nieuwe badkamerruimte. Maatvoering nieuwe garage 10,85 meter x 4,00 meter en badkamer 2,85 meter x 3,00 meter. Hoogte gelijk aan huidige speelkamer, circa 3,20 meter Dak bitumen op isolatie en balklaag nader te bespreken (wil niet de lichtste variant omdat het dak later van zonnecollectoren zal worden voorzien).

Een vrijstaande woning bouwen

Wij gaan een optie van 2 weken nemen op een kavel in Heerhugowaard. We zijn op zoek naar een goedkope standaard (catalogus) woning welke op deze kavel gebouwd kan worden. Prefab/Casco. Ons budget voor de woning zelf is tussen de 100K en 150K. Het is een relatief kleine oppervlakte (96m2). In de bijlage kunnen jullie het kavelpaspoort vinden. Kunnen jullie op basis van het kavelpaspoort zeggen wat de mogelijkheden zijn? We willen eigenlijk gewoon een hele goedkope maar schappelijke oplossing waar we alles zelf afbouwen van binnen. Alleen zouden wij graag waterleidingen, elektriciteit en verwarming gelijk in de bouw willen meenemen (als daar geen sprake van is). Wij horen graag van jullie wat de mogelijkheden zijn. Ook zouden wij het fijn vinden als we kunnen schakelen over het totaalkostenplaatje (vergunningen, alles wat er bij komt kijken etc.).

Zij aanbouw

Wij willen een zij-aanbouw (prefab-casco) van 2 meter x 7 meter laten plaatsen aan een reeds aangekochte vrijstaande woning. Medio juni 2020 ontvangen wij de sleutel.

Vrijstaande woning bouwen

Ik wil een vrijstaande woning laten bouwen van 140 vierkante meter. Ik ben bezig met de aanschaf van een kavel. Ik heb tekeningen van iemand en mijn woning wil ik er ongeveer ook zo uit te komen laten zien, maar met wat aanpassingen. Er komt een begane grond met eerste verdieping en een vliering erboven met vlizotrap. Een kruipruimte van 60-70 cm hoog. Goede isolatie en gemetselde gevels. Schuin dak vanaf eerste verdieping. Ik wil graag het prijsverschil weten tussen casco en compleet. Op de eerste verdieping komen een badkamer en 3 kamers. De ketel moet of op de vliering komen of in een aparte ruimte. Op de tekeningen die ik heb staan ook een bijkeuken en een garage, maar dit zou ik niet willen hebben. Ik durf niet te zeggen welke fundering nodig is.

Garage bouwen

Vrijstaande garage met plat dak. 6,5 bij 4 meter en een hoogte van 3 meter. Hout smalst bouw met Stenen muur en vloer isolatie. Casco opleveren. Ongeveer zoals op foto. Er is nog geen fundering aanwezig, dit ook meenemen, en het materiaal natuurlijk.

Uitbouw vrijstaande woning achterzijde

Wij willen graag een offerte voor een uitbouw van ongeveer 4 x 6 meter. Wij hebben geen tekeningen laten maken, maar wel een tekening zelf gemaakt. Wat wij willen is dat de muur wordt doorgebroken, dit is geen dragende muur, en de achtergevel dan 4 meter verlengen met bakstenen die op de gene lijken van onze vrijstaande woning. Het dak loopt tot aan de 1e verdieping, als de muur word doorgebroken blijven er 3 pijlers staan, waardoor 2 openingen komen van 3 m. Geen vergunning nodig. Aan de achterkant moet een schuifpui van 5 meter breed komen, waarvan de middelste panelen kunnen schuiven. Het stuk boven de schuifpui moet van hout worden met wit trespa, geen metselwerk. Daarnaast willen wij 2 platte dakramen hebben van 90 cm bij 1.20 m, waar eventueel later een ruilluik kan komen. Fundering is nodig, als wij de tekeningen van de fundering van het huis bekijken is deze 60 cm breed 20 cm hoog, van betonmatten met cementblokken opgemetseld tot grondwaarde. Wij denken dat dit ook nodig is voor de aanbouw. Casco oplevering, wij leggen zelf tegels en elektra en dergelijke.

Garage bouwen inclusief fundering

Graag willen wij een kosten inschatting voor het bouwen van een vrijstaande stenen garage. De afmetingen zijn 6 x 4 met een Puntdak met dakpannen (nokhoogte 4m), plafondhoogte 2,2m. Aan de rechter zijde van de garage graag een loopdeur ca 93cm breed en een raam van 1x1,5 m. Als garagedeur een Sectionaal kanteldeur 2750x2125 (hormann lpu42) evt elektrisch. De garage casco opgeleverd worden gladde betonvloer/fundering en een gemetselde buitenkant in roodbruine steen. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd. Op dit moment is het een oprit van 5.5 meter breed, het laatste stuk willen wij dit realiseren.

Garage bouwen

Graag wil ik een vrijstaande garage laten bouwen van 6 x 4 x 2,5 m (lxbxh). Dit graag in metselwerk met een plat dak. Verder wil ik dat het casco opgeleverd word met elektra en stucwerk, en een fundering.

Partners

Partners van Casius