Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vrijstaande casco woning bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vrijstaande casco woning bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vrijstaande casco woning bouwen

Garage bouwen inclusief fundering

Graag willen wij een kosten inschatting voor het bouwen van een vrijstaande stenen garage. De afmetingen zijn 6 x 4 met een Puntdak met dakpannen (nokhoogte 4m), plafondhoogte 2,2m. Aan de rechter zijde van de garage graag een loopdeur ca 93cm breed en een raam van 1x1,5 m. Als garagedeur een Sectionaal kanteldeur 2750x2125 (hormann lpu42) evt elektrisch. De garage casco opgeleverd worden gladde betonvloer/fundering en een gemetselde buitenkant in roodbruine steen. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd. Op dit moment is het een oprit van 5.5 meter breed, het laatste stuk willen wij dit realiseren.

Garage bouwen

Graag wil ik een vrijstaande garage laten bouwen van 6 x 4 x 2,5 m (lxbxh). Dit graag in metselwerk met een plat dak. Verder wil ik dat het casco opgeleverd word met elektra en stucwerk, en een fundering.

Vrijstaande casco woning bouwen

Ik wil een vrijstaande casco, houtskeletbouw woning van 150 - 180 m2 laten bouwen. De kavel is 517 m2. Ik wil graag dat het huis een 1 verdieping, 3 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer, en 2 toiletten krijgt. Elektra en stucwerkzaamheden doe ik zelf. Ik heb nog geen vergunning en geen bouwtekeningen, alleen een voorbeeld.

Woning bouwen

Wij onderzoeken de mogelijkheden om een vrijstaande casco + woning te laten bouwen. We hebben een kavel op het oog. Hierbij stellen wij een maximum prijs 150.000 euro. Wij staan open voor verschillende bouwvormen, materiaalkeuze enzovoort. Hebben een lichte voorkeur voor moderne, duurzame woning.

Uitbouw achterzijde woning

Wij zouden graag een offerte willen voor een aanbouw aan de achterzijde van de woning. Het gaat hier om een aanbouw van 6,90m (over de volledige achterzijde van de woning) x 2,6m diep. De aanbouw komt aan 2 zijde vrij te staan en 1 zijde zal aansluiten aan de garage. Dak gewoon dicht. De vrijstaande zijkanten willen we dichtmaken dmv glazen/ kozijnen ( korte zijde mag vast zijn lange zijde moet open kunnen) om zo een zo vrij mogelijk beeld naar de tuin te creëren. Voorkeur voor casco oplevering met een stalen constructie.

Nieuwe gezinswoning bouwen

Wij willen graag een vrijstaande woning laten bouwen van circa 600/650 m3. Onze voorkeur gaat daarbij uit naar een T-kap, maar budget is hierbij wel leidend. We horen graag van u. ??vragen aan user: fase: We hebben een optie voor een kavel, maar voordat we definitief beslissen moeten we weten of we het echt kunnen betalen. We zijn ons dus aan het oriënteren op de kosten en de beste mogelijkheid. kavel: de kavel wordt in maart vrijgegeven. oplevering: we willen de oplevering zo casco mogelijk, elektra en stucwerk is ook niet nodig. fundering: het is zandgrond, heien zal waarschijnlijk niet nodig zijn. Vroeger heeft er misschien een sloot gezeten, mogelijk dat grondverbetering nodig is. constructie: onze voorkeur gaat uit naar prefab, maar budgettechnisch is dit waarschijnlijk te duur. Daarom denken we aan houtenskelet bouw.

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde. We hebben een vrijstaande woning en de achterzijde is niet zichtbaar voor anderen. De uitbouw willen we 7 x 4 meter. Of een vergunning nodig is weet ik niet zeker, maar ik denk van wel. Graag ontvangen we advies over het soort fundering. We willen een casco oplevering, stucwerk en elektra is ook niet nodig. Graag zouden wij het prijs verschil tussen prefab en metselen willen weten. Graag beiden vermelden op de offerte. Bouwtekeningen zijn nog nodig.

Nieuw huis bouwen

Wij willen een nieuwe vrijstaande woning bouwen. We zitten te denken aan een hout skeletbouw, afmeting 7 x 11 meter. De kavel is 1100 m2. Het huis moet casco opgeleverd worden, dus zonder elektra en stucwerk, wel een fundering, 2 verdiepingen (met een zolder), 4 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer, 2 toiletten. Bouwtekeningen zijn nog niet aanwezig, bestemmingsvergunning wel.

Bouwen vrijstaande woning

Momenteel hebben wij een optie op een kavel van 565 m2. We willen er een jaren 30 huis met een puntdak (nok gericht naar de straatkant, voorkant en zijkant erker) en een bepaalde kleur bakstenen. Het hoofdgebouw word 7 bij 12 meter, met een eerste verdieping en een garage van 6 bij 8 meter. Het moet casco opgeleverd worden zonder elektra, stucwerk, maar er moet wel een fundering in komen, alleen weet ik nog niet wat voor soort fundering het moet zijn. Ik heb nog geen vergunning, en ook geen bouwtekening, alleen een schets. Verder wil ik dat het huis 4 slaapkamers, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 woonkamer, en 1 keuken (1 garage, moet minimaal 1 auto in passen, en een bijkeuken) krijgt.

Een vrijstaande woning ontwikkelen op een perceel

We zoeken een aannemer die een vrijstaande woning kan realiseren op een door ons aangekocht stuk grond. De woning moet ongeveer 6,5 bij 11 meter groot worden. Vanwege fijnstof dat in de woning vrijkomt door onder andere koken gaat onze voorkeur uit naar een MV-systeem gecombineerd met Duco warmtepomp. W-E installatie punten zijn nog niet bepaald. Lichte scheidingswanden bij HSB gaat voorkeur uit naar habito. Beide werken wij bouw gerelateerd. Daardoor zijn wij in de gelegenheid om eventueel een aantal zaken/onderdelen zelf in te kopen. Wat betreft het soort bouw en het woon-klaar of casco opleveren bespreken we graag met de aannemer.