Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vrijstaand klein huis bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vrijstaand klein huis bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vrijstaand klein huis bouwen

Vrijstaand dijkhuis rechtzetten

Ik wil graag mijn huis laten rechtzetten. Het gaat om 6 x 8 meter, met een garage aan de zijkant. Hiervoor ga ik een bouwdepot aanvragen en wil graag een offerte ontvangen voor deze werkzaamheden.

Nieuw te bouwen woning met souterrain realiseren

Ik wil een volledig nieuw huis met souterrain laten bouwen op kleigrond (geen fundering onder huidige bebouwing). Het zou een vrijstaand pand moeten worden met een inhoud van ongeveer 750 m3. Het bestemmingsplan wordt op korte termijn veranderd en ik ben mij aan het oriënteren op mijn mogelijkheden in dit gebied.

Uitbouw realiseren

Wij willen een uitbouw voor ons huis van 3x5m. De fundering ligt er al. Het is een vrijstaand huis. Wij prefereren hout.

Huis sleutelklaar laten bouwen

We hebben een stuk grond in Blauwestad Groningen en willen een vrijstaand huis laten bouwen voor €150000-€200000 sleutelklaar (gasloos, zadeldak & bijkeuken of garage) Vookeur voor hoogbouw, maar ook geïnteresseerd in andere opties. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden.

Dakopbouw plaatsen

Op 2e etage platdak een dakopbouw plaatsen. Dak is al voorzien van een gedeelte om trap te plaatsen, hier is bij de aanbouw al rekening mee gehouden. Bij de buren zowel links als rechts is vanuit de oorspronkelijke bouw een 3e etage geplaatst. Gaat om een vrijstaand huis. Ik wil het iets laten afwijken van wat de buren hebben. Het zou fijn zijn als er iemand ook z.s.m langs kom komen om de situatie te bekijken.

Nieuwe indeling vrijstaand woonhuis

We zouden graag de binnenkant van onze woning zoveel mogelijk open willen, dus zo weinig mogelijk muren en deuren en een andere indeling. Draagmuren eventueel vervangen door draagbalken. Het huis is zo ongeveer 8 meter breed en 16 meter lang, begane grond en etage met 4 slaapkamers. De buitenmuren zijn goed. Betonnen plafond. Eventueel uitbouwen is ook een optie. Op dit moment alleen vloerverwarming in de keuken, dat willen we overal hebben. Vrijstaande schuur moet een kwartslag gedraaid worden. Als dat gedaan is kunnen we daar tijdelijk wonen. We willen dit alles wel authentiek houden. Ontwerp en uitvoering in overleg met de aannemer.

Vrijstaand klein huis bouwen

Ik ontvang graag vrijblijvend een indicatie voor het bouwen van een huis. Casco of prefab rond de 100000,- met 1 of 2 laags plus een kap. Afmeting huis 6 m breed en 8 m diep. Het huis moet 3 slaapkamers en 2 toiletten hebben. Wij hebben ingeschreven voor een kleine kavel en zijn ons aan het oriënteren voor de kosten bouwen vrijstaand huis. De kavel is 207 m2.

Vrijstaande woning bouwen

Wij hebben een kavel (716 m2) gekocht en gaan daar een vrijstaand huis (274 m2) op bouwen. de bouwmethode is staalframebouw (HSB maar dan staal). De architect heeft de DO tekeningen klaar en de omgevingsvergunning hebben we ook bijna als het goed is. Het bestek hebben we ook uitgewerkt. Ik ben even benieuwd of jullie dat ook kunnen/willen bouwen en zou dan graag een offerte van jullie ontvangen. Ik hoor graag van jullie. bedankt alvast!

Kelder onder bestaand huis

Wij hebben een vrijstaand huis en daar willen wij graag een casco kelder onder laten maken. Huis is pas 2 jaar oud en staat op heipalen vloeren beton constructie kanaalplaten. De grond onder het huis (kruipruimte) is 80 m2. Graag zou ik willen dat jullie dat casco onder ons huis kunnen maken Zonder electra, afwerking etc etc maar wel geheel waterdicht. Graag hoor ik wat hier de mogelijkheden in zijn en de plus minus kosten.

Vergroten van woonkamer door serre te realiseren

Vergroten woonkamer middels een aanbouw. Woning is vrijstaand, goed bereikbaar en biedt voldoende werkruimte om het huis. Omschrijving van de opdracht* 1. Maat serre 4,75 x 2,5m. 2. Uitvoering hout. 3. Fundering op palen 4. De serre aan onze woonkamer staat vrij vd buren. Meenemen bestaande houten kozijn (=verdiepingshoogte, woningbreedte met openslaande deuren). 6. 1 zijde vd serre uitvoeren in een geïsoleerde gemetselde muur, andere zijde met groot raamkozijn hoogte begane grond. De andere zijde willen we de huidige pui in zetten, met twee openslaande deuren en twee kamerhoge ramen. Het dak uitvoeren met een grote lichtstraat (serre noordzijde dus behoefte aan extra lichtinval). 7. De woning is van 2006 en heeft volgens mij HR++ glas. 8. Wij hebben ook een convectorput (4 x 0,5m) waar we vanaf willen. Dichtmaken en een meerprijs voor vloerverwarming woonkamer en keuken, 35 a 40 m2 9. Aanbrengen 8 licht spotjes binnen aan de rand vd lichtstraat (voeding aanwezig, vanuit gevel doortrekken). 10. Dakoverstek 70 cm voorzijde serre inclusief 4 licht spotjes (voeding aanwezig, vanuit gevel doortrekken) 11. Dakoverstek +- 25cm zijkant serre rechts (zijde kozijn) 12. Kozijn zijkant gelijk trekken met binnenmuur in plaats van buitenmuur. 13. Aanbrengen 1 dubbele wcd (verlengen vanaf huidige wcd 2 m1 afstand) en verplaatsen lichtschakelaar Extra info: - Het is mij niet duidelijk of de achtergevel op een latei rust. In prijs rekening houden met het aanbrengen van een stalen balk. - Prijs inclusief plafondafwerking (stucwerk) en zijwand behangklaar aanbieden. Een hele lijst maar volgens mij ben is de omschrijving redelijk gedetailleerd. Graag ontvang ik een offerte op maat. Indien nodig kan ik u foto’s vd situatie mailen. We willen na het broedseizoen beginnen, ik denk zo rond juni.