Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vrijstaand houten huis laten bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vrijstaand houten huis laten bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vrijstaand houten huis laten bouwen

vrijstaand houten huis laten bouwen

Ik wil een vrijstaand houten huis laten bouwen van circa 70 m2. Ik ben benieuwd of u met deze summiere informatie iets kunt zeggen over de fundering.

Houten vloer vervangen door beton

Ik wil graag een houten vloer + balken (vloeroppervlak van ca 40 m2, 50 cm diep, begane grond, vrijstaand huis) vervangen door beton.

Houten uitbouw aan jaren '30 woning plaatsen

Ik wil een uitbouw aan de achterkant van een vrijstaand (klein/compact) jaren '30 huis in Maastricht. Afmeting 2,5 x 6 meter. Met een korte zijde dicht, een korte zijde met een deur en een raam op borsthoogte (zodat je als je kookt naar buiten kan kijken), een lange zijde met veel glas (HR++) en openslaande tuindeuren of schuifpui. De fundering moet nog worden gemaakt. Houtskeletbouw bij voorkeur. De woning ligt op een verhoging/rots zodat het achterom gaan met materialen lastig is. PS: graag een offerte voor de complete klus en ook graag voor alleen casco.

Fundering maken voor een houten huis

Wij willen een vrijstaand houten huis laten bouwen met een oppervlakte van 110 m2. Het huis heeft een begane grond en 1 verdieping. We denken dat er ca. 24 palen 6 meter diep moeten worden geslagen en willen graag een indicatie van de kosten.

Huis slopen

Kunt u mij bellen voor een offerte voor het slopen van een huis. Vrijstaand huis, goed bereikbaar via de oprit van ongeveer 20 meter lang en 4 meter breed. Gas, water en elektra moeten later weer gebruikt worden. En ook de schuur kan blijven staan. Het huis heeft gemetselde gevels. Houten binnenmuren en plafonds. In de schoorsteen zit een pijp met asbest. Geen fundering, op zand gezet. Kleine kelder.

Woning renoveren en in oude staat terug brengen

Renovatie van een oud huis(1906). Wil het graag weer terug brengen in de originele staat. Onder andere kamer- en suite weer maken, houten vloer plaatsen, slopen muren, muren doorbreken en nieuwe muren plaatsen. Muren stucen, plafonds aanpassen, elektra aanpassen. Ook badkamer en keuken renovatie werkzaamheden. Vrijstaand huis. Buitenzijde is in orde. Ongeveer binnen een maand starten.

Restauratie van vrijstaand woonhuis ...

Restauratie van vrijstaand woonhuis bouwjaar 1910. Buitenafmeting circa 10 bij 7 meter. De bedoeling is het huis van binnen geheel kaal te maken en in originele stijl te herinrichten. Dubbele beglazing, voorzetwanden, nieuwe electra, keuken en badkamer, nieuw trappenhuis met houten trap. Tevens verstevigen/vernieuwen van de balken van de dakconstructie, deze blijven zichtbaar in de kamers. De huidige dakkapel die over de gehele daklengte loopt moet verwijderd worden en vervangen worden door twee kleine dakkapellen (1,5-2m) in originele stijl met houtwerk. Tevens zouden we aan de achterzijde over de gehele lengte een houten serre willen aanbouwen (2-3m diep), ook van hout in oorspronkelijke stijl.

-Renovatie dakplaten over hele woning ...

-Renovatie dakplaten over hele woning (vrijstaand) -Sommige oude planken aan de randen moeten vervangen worden deze zijn verrot. -Schuurtje moet een nieuw dak op komen. -3 dakramen in de woning vervangen en 1 nieuwe erbij (kleintje) -Zolder maken -Trap in woning naar zolder -Trap in garage naar eerste verdieping -Badkamer vervangen -Gang beton storten en nieuwe voordeur plaatsen en metselen, zit nu in een houten voorkant. -Vloer storten garage, toilet en douche maken in garage -Deur maken van garage naar schuur -Stucen van veel muren in de woning -Radiatoren verplaatsen -En nog veel meer andere zaken

De bestaande vrijstaande houten garage ...

De bestaande vrijstaande houten garage willen wij laten slopen. Vervolgens willen wij deze garage vervangen door een stenen garage aan het huis vast. Bovenop de garage willen wij een extra slaapkamer laten maken die inpandig bereikbaar is. Het gaat om een vrijstaand huis met een punt dak (jaren 30 stijl) en de garage cq. aanbouw willen we dan in dezelfde stijl laten doen als de rest van het huis.

Betreft nieuwbouw van een vrijstaand ...

Betreft nieuwbouw van een vrijstaand woonhuis in jaren 30 stijl in Vathorst voor particulier opdrachtgever. Inhoud circa 800 m3 exclusief garage (90m3). Werk zal worden aangeboden in bestek/Technische omschrijving met DO-tekeningen. Start realisatie is gepland net na bouwvak 2005. Traditionele bouw met metselwerk, houten kozijnen. Piramide kap met gemetselde schoorsteen. Keuken en badkamer buiten bestek.