Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vrijstaand herenhuis bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vrijstaand herenhuis bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vrijstaand herenhuis bouwen

Vrijstaand herenhuis bouwen

Vrijstaand herenhuis (12x8) met garage. Totaal van ongeveer 250m2

Fundering voor herenhuis aanbrengen

Funderen van nieuw te bouwen herenhuis: - vrijstaand - vloeroppervlak 9 x 14 m plus een aangebouwde berging,4 x 7 meter - Totale inhoud: 1097 m3, goothoogte: 6,60 meter en nokhoogte: 11,60 meter - Locatie: Rhoon - Indicatie: sondeerbedrijf raadt aan met palen te werken met kopmaat 25 x 25 cm en 22,5 meter lang, sondeerrapport beschikbaar

Casco vrijstaand huis bouwen

Ik wil een vrijstaand huis bouwen op een kavel. Afhankelijk van de prijs kan dit als casco of volledig afgeleverd worden. Ook wil ik een huis met 1 verdieping en zolder (herenhuis). Ik voeg een voorbeeld foto van de buitenzijde erbij voor een indicatie.

Kelder onder een bestaande woning maken

Wij hebben een ongeveer 100 jaar oud vrijstaand herenhuis met een fundering op staal. De fundering is ongeveer 100 cm diep. Het is onze wens om onder de woning een kelder te laten maken. De totale oppervlakte van de begane grond is ongeveer 90 m². De kelder wordt dan 90 m², minus een klein stukje bij de entree, waar een granitovloer op een zandbed ligt. Wij nodigen bedrijven die hier aantoonbaar ervaring mee hebben graag uit voor een gesprek. Wij staan open voor uw adviezen en plan van aanpak en ontvangen graag uw offerte.

Het huis is een vrijstaand Herenhuis en ...

Het huis is een vrijstaand Herenhuis en zo'n beetje alles moet gerenoveerd/ of vervangen worden. Er is een bouwrapport opgemaakt. We willen rond de €100000 uitgeven voor: Ramen en kozijnen vervangen en dubbel glas, dakkapellen vervangen, het dak moet compleet nagekeken worden en nieuwe dakpannen, er moet een cv ketel en radiatoren aangebracht worden of een cv die met lucht werkt worden aangebracht. Boven moet er een begin gemaakt worden met de bouw van een badkamer en muren/ plafonds gemaakt voor 4 slaapkamers. tevens moet er door het hele huis zowel boven als beneden binnenmuren gemaakt worden (isolatiemuur?). Tevens moet de fundering nagekeken en gerenoveerd worden. Er zit ook een klein huisje aan het grote huis wat nagekeken moet worden. Ook hier de ramen/kozijnen en het dak verv/renov.

Klassiek wit vrijstaand herenhuis met ...

Klassiek wit vrijstaand herenhuis met serre, balkonnetjes en pilaren (jan de bouvrie-stijl). Op een kavel van 1850 m2.

De voorgevel van een vrijstaand ...

De voorgevel van een vrijstaand herenhuis moet met en rondom het voorkamerraam verwijderd worden om er een erker voor in de plaats te bouwen die de kamer met ongeveer anderhalve meter moet verdiepen. De erker zal tevens iets breder worden dan nu het bestaande voorraam. Een hardhouten kozijn met dubbel glas is dan de bedoeling, gebouwd op de nieuwe erkermuur welke tussen 60 en 80 centimeter hoog moet worden (dus niet kozijn en glas tot op de vloer). De vloer moet in de erker aangelegd worden in aansluiting op de rest van de kamervloer. In de erker dient een radiator meegebouwd te worden, die zit nu ook onder het genoemde voorraam. Het schilderwerk is optioneel.