Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vrijblijvende voor een kelder? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vrijblijvende voor een kelder. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vrijblijvende voor een kelder

Vrijblijvende offerte voor een kelder

Kelder onder nieuw te bouwen woning 8x14m met uitbouw 1 zijde van 5x1 (tpv serre) aldaar maaiveldverlaging om daglicht toetreding te creëren 9m klei veen en turf daaronder zand. Op 70 cm grondwater Ontvang graag een schatting aan kosten om zo'n kelder te realiseren

Stortkelder maken

Ik zou graag een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor een stortkelder. Deze zou moeten worden geplaatst onder een vrijstaande woning uit 2005, in de kruipruimte. Het gat naar de kruipruimte zit in de hal van de woning en zou ook de toekomstige ingang moeten worden. Het toekomstig gebruik van de kelder is vooral die van opslag inclusief koelkast/diepvries. De oppervlakte zal ongeveer 3 bij 3 meter, maar weet niet of dit grote impact heeft op de prijs. De kelder dient casco opgeleverd te worden en de elektra doorgetrokken. Ik laat mij graag adviseren over de mogelijkheden.

Kelder plaatsen

Wij zijn op zoek naar een collega vakman voor een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een kelder. De kelder afmetingen zijn 6 x 6 meter inclusief dek en 3 meter diep. De kelder komt onder een uitbouw en mag casco wordt opgeleverd. De vergunning is al aangevraagd.

Kopreparatie aan een onderslagbalk

Bij deze wil ik u vragen om een vrijblijvende offerte voor de volgende werkzaamheden. Naar aanleiding van de verkoop van een VvE woning is een bouwkundig rapport opgemaakt. Hierin staat het volgende omschreven: Onderslagbalk: rot bij oplegging, herstel: De onderslagbalk in de kruipruimte of kelder welke dient als ondersteuning voor de vloer, balken of constructie is rot bij de oplegging, dus daar waar de balk de muur ingaat, het lijkt erop dat dit nog kan worden hersteld, eventueel kan een stalen hoek aan de fundering worden gemonteerd om de verbinding tussen balk en fundatie te verbeteren. In dit geval kunnen de gebreken nog worden hersteld. Tevens adviseren wij u de balk te voorzien van een deugdelijk verfsysteem, bijvoorbeeld loodmenie. In de bijlage vindt u 2 foto's van de onderslagbalk, de balk is ongeveer 30 cm hoog. Ik hoor graag of een een offerte kunt uitbrengen of, beter nog, dat u vrijblijvend eens kunt komen kijken.

Onderkelderen van een rijtjeswoning

Graag zou ik een vrijblijvende offerte ontvangen voor het onderkelderen van mijn woning. Op dit moment hebben wij een rijtjeswoning van 8. 2 meter diep en 5. 17 breed met een aanpandige schuur ca 4. 5 meter aan achterzijde. Graag zouden we in plaats van die aanpandige schuur 3 meter aanbouwen en er onder een kelder als schuur maken zodat er meer tuin ruimte ontstaat. Er zal dan een ramp moeten zijn voor fietsen vanuit de buitenzijde. Afhankelijk van de kosten zouden we ook de rest van de woning willen laten onderkelderen als hobby ruimte er kan dan onder de huidige trap een trap naar beneden gemaakt worden. Tevens kan er van de voorzijde ramen onder het maaiveld gemaakt worden in de 2. 7m diepe voortuin. Aangezien we in de Haarlemmermeer wonen hebben we een vrij hoge grondwaterpijl waar rekening mee gehouden moet worden. Ik wacht op uw antwoord en offerte.

Kelder in de tuin laten plaatsen

Graag ontvang ik een (vrijblijvende) offerte voor de aanschaf, transport en het plaatsen van een kelder in mijn tuin. Afmeting ongeveer 700 x 350 x 270 cm.

Garagekelder laten aanleggen

Graag zou ik een vrijblijvende offerte van u ontvangen voor het maken van een kelder fundatie. De afmetingen zijn 8 x 7 meter en een hoogte van 3 meter. Momenteel staat op deze locatie een garage deze zal verwijderd worden. Wacht gaarne u reactie af

Kelder voor extra woonruimte realiseren

Wij willen graag een extra woonruimte creëren van ongeveer 5 meter breed bij 10 meter lang. Wij zoeken hiervoor vrijblijvende offertes.

Onderkelderen van bestaande woning

Graag ontvang ik een vrijblijvende prijsopgave voor het onderkelderen bestaande woning. De kelder zal een woonfunctie hebben. Woning dient nog aangeschaft te worden echter globale prijsopgave nodig ivm prijsonderhandeling en mogelijkheden. Het betreft zo'n 80 m2. Fundering beton/betonnen palen.

Nieuw te bouwen woning geheel onderkelderen

Onze woning in Capelle aan den IJssel zal begin maart gebouwd worden en om deze plannen verder te concretiseren zouden we graag een vrijblijvende offerte voor een volledige kelder, 13 meter x 14 meter, onder de woning willen aanvragen. Dit eventueel verder uit te breiden naar een (optie 2) parkeerkelder kelder met hellingbaan. Het gaat om een zware bovenbouw waardoor een bewapening van minimaal 30 kg/m3 noodzakelijk lijkt en aan de randen moet het voorzien zijn van een nok /verbreding voor het metselwerk. Graag in uw offerte aangeven de constructieberekeningen en tekeningen, grondwerkzaamheden, planning en isolatie.