Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vrij staand woning nieuwbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vrij staand woning nieuwbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vrij staand woning nieuwbouw

Vrij staand woning nieuwbouw

Ik ben bezig om een kavel te kopen, vervolgens wil ik er een woonhuis op laten bouwen. De grond is totaal 950 m2 en de woning moet ongeveer 150 m2 maximaal worden. Wij willen minimaal 2 en met zolder erbij dus 3 verdiepingen. Het moet dus met een schuin dak gebouwd worden. Ook moeten de kamers ingedeeld worden. Afwerking moet in overleg. Ik wil alles gemetseld hebben.

Asbest verwijderen

Het plafond in mijn garage moet verwijderd worden. Het gaat om 21 m2 aan dunne platen en het is staand goed bereikbaar. De platen zijn gespijkerd en er is al een sloopmelding gedaan bij de gemeente (en goedgekeurd), en een asbest onderzoek is ook gedaan. Zover ik weet moet ik alleen 2 dagen voordat de werkzaamheden plaatsvinden aangeven wie het gaat doen. Wanneer werkzaamheden gepland zijn, zal ik zorgen dat de ruimte leeg en vrij toegankelijk is. Ik ben opzoek naar iemand die hier pragmatisch maar secuur mee om kan gaan. Bijgevoegd is het asbest inventarisatie rapport. Het liefst wil ik de werkzaamheden zo snel mogelijk laten gebeuren, maar daar ben ik flexibel in. Eventueel wil ik weten hoeveel het kost om het af te voeren.

Uitbouw achterzijde bestaand woonhuis ...

Uitbouw achterzijde bestaand woonhuis (vrij staand). Sloop volledige achtergevel beneden en voorzien van een stalen H balk. Overspanning 6 meter. Er staat nog 1 verdieping boven. Aan te bouwen gedeelte is 6 m breed en 3,5 m. lang. Er moet een platdak op komen. vervolgens moet electra worden aangelegd en verwarming middels radiatoren. het plafond van de huidige keuken moet eruit en moet worden voorzien van een nieuwplafond dat doorloopt in de nieuwe ruimte. Er zijn schetstekeningen aanwezig. wij zijn op dit moment aan het orienteren en willen in de 1e instantie een richtprijs. Doel is dit jaar het projectje af te ronden (2009).

Het betreft renovatie van de buitenmuur ...

Het betreft renovatie van de buitenmuur op de begane grond. Vrij staand huis. Isolatie op de muur aanbrengen, vensterbanksteentjes aan de buitenzijde aanbrengen/vervangen 1 kozijn vervangen.

Bestaande badkamer 160 x 220 cm ...

Bestaande badkamer 160 x 220 cm vernieuwen met inbegrip van 90 cm douchekabine jn de hoek, wastafel inclusief bergruimte, vrij staand toilet, wand CV, tegelwerk wanden en vloer, verlaagt plafond met spotjes, op de eerste verdieping. Op de begane grond wil ik mijn 90 x 100 cm toiletruimte vernieuwen met een vrijhangend toilet en een wasbak, inclusief tegelwerk op wanden en vloer. (hier voor gaarne een afzonderlijke prijs.