Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een volwaardige dakopbouw realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een volwaardige dakopbouw realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een volwaardige dakopbouw realiseren

Een volwaardige dakopbouw realiseren

Wij zijn op zoek naar een ervaren aannemer voor het realiseren van een grote dakopbouw. Wij willen een dakopbouw van ongeveer 64 m2 waarbij het huidige schuine dak moet worden verwijderd (wij menen te hebben begrepen dat de kavel welstandsvrij is). En daarnaast denken wij aan zonnepanelen, buitenlift om dakopbouw ook te bereiken, wtw ventilatiesysteem met luchtfilter, warmtepomp en airco. Kortom het wordt een groot project, maar te beginnen met een dakopbouw. Wij horen graag of we een keer langs kunnen komen met zelfgemaakte tekeningen, kartonnen maquette en ideeën. Het betreft een vrijstaande woning en ik denk dat hout-skelet bouw het best is. Het betreft een toekomstig 2e verdieping. Alvast dank voor uw reactie!

Een woning op het dak uitbouwen

Wij zoeken een aannemer voor het realiseren van een dakopbouw. Ook hebben wij dan hulp nodig bij de aanvraag voor de vergunning. En moeten we kijken of het überhaupt mogelijk is. Ons huis is 10 x 5 meter en zouden ook het liefst over het gehele huis de opbouw maken, dus ongeveer 50 m2. De opbouw wordt een toekomstig 2e verdieping wat op een houten dak geplaatst moet worden (er zit een kleine berging op het dak, welk tot een volwaardige ruimte moet worden verbouwd. Graag casco opleveren, maar wel voorzien van leiding en elektra werk. De opbouw zelf mag waarschijnlijk hout-skelet worden en zijn voorzien van kunststof kozijnen.

Dakopbouw zolderverdieping

Wij staan aan het begin van het traject om een dakopbouw voor onze zolder te laten maken voor ons huis aan . Dit gaat niet om een standaard dakkapel, maar om een opbouw waarbij het bestaande schuine dak van onze zolder opgehoogd wordt tot een plat dak zodat er een volwaardige etage van 25m2 ontstaat. De voorgevel moet hiertoe ook een beetje worden opgehoogd zoals te zien is op de foto. Ook moet er een vaste trap geplaatst worden naar de zolder. Voorkeur voor een casco oplevering en een houten constructie.

Een dakkapel plaatsen of opbouw realiseren

Ik heb het voornemen een woning te kopen maar voordat ik dat doe wil ik eerst een indicatie hebben wat het kost om van de vliering een volwaardige zolder te maken dmv dakkapel of dakopbouw. Ik heb een foto toegevoegd. Plattegrond van de zolder met afmetingen. Aan de voorkant zit de raam is van de vliering, ca 2.20m hoogte), loopt schuin af naar beneden tot aan de grond. Totale afmeting vliering breedte 4.25 X lengte 4.31. Ik bespreek graag met een vakman hoeveel elke optie ongeveer kost en of het bij mij mogelijk is.

Dakopbouw plaatsen

Verwijderen van de bestaande mansardekap en dakkapel en toevoegen van een volwaardige verdieping met een plat dak. Overige gegevens staan vermeld in de bijlage.

Dakopbouw garage

Wij onderzoeken de optie om het bestaande dak boven de garage, nu 1/2 bij de woning getrokken, te verhogen zodat er een volwaardige kamer in gesitueerd kan worden. De huidige verhoging van de garage is nu als een kleine wegzetzolder in gebruik. Ik heb begrepen dat de goothoogte van een aanbouw niet hoger dan 25 cm mag komen tov de bestaande dakgootlijn. Ik vermoed dat er wel hoger/schuiner dak geplaatst zou kunnen worden met daarbij gebruik van dakramen, dakkapellen wordt een te dure optie. De zijmuur is al deels opgemetseld, dat zou ook voor de verdere verhoging moeten gaan gelden. Ook zal er dan in de hal een trap naar deze ruimte boven de garage moeten komen. De lengte woning is 9 meter, breedte garage ongeveer 3 meter. Er is nog geen vergunning aangevraagd, echter zal dit geen probleem mogen opleveren daar er al meerdere opbouwen in de straat aanwezig zijn.

Dakopbouw woonhuis en loods

Ik wil graag een dakopbouw op mijn privé woning (plat dak) en de mogelijkheden bekijken om in onze loods een verdiepingsvloer te realiseren en het schuine dak (staalconstructie) te verhogen tot een volwaardige verdieping. Ik wil weten wat er mogelijk is hiervoor want ik weet niet wat er allemaal bij komt kijken. Ook wil ik dat de vakman voor mij uitzoekt of het mogelijk is door bij de gemeente langs te gaan ervoor et cetera.

Dakopbouw aan de voorzijde maken

Ons schuine dak is al aan de achterzijde verhoogd en stijler gemaakt met een nokverhoging. Nu zouden we dat ook aan de voorzijde willen als dat kan, zodat we er 2 volwaardige kamers van kunnen maken. Ons jaren '30 huis is 5 meter breed en 8,5 meter diep. Het oorspronkelijke dak heeft een hoek van 30 graden.

Houten casco dakopbouw opbouwen

Wij zijn op zoek naar een bouwer die ons kan helpen met onze verbouwing. Wij willen onze bestaande woning uitbreiden met een volwaardige zolder met vaste trap en dakkapellen zodat onze kinderen allen een eigen slaapkamer krijgen. Wij vragen om een handzame casco uitvoering (wind- en waterdicht) met veel hout (binnenconstructie, dakkapellen, kozijnen, trap, verdiepingsvloer). De afmeting van de opbouw 6.30 x 9.70 meter en circa 4 meter hoog met een helling van 54 graden in het dak. De tekeningen hebben we zelf gemaakt (die kan ik u mailen). Wij hebben gezocht naar een lijnenspel en een strakke afwerking waarbij ons jaren 80 huis uiteindelijk wat moderner moet gaan ogen. Wij hopen dat ons plan goed uitvoerbaar is (ook qua budget) en horen graag als het anders of beter zou kunnen. Wij hopen dat u geïnteresseerd bent in ons project. Graag zouden we van u een offerte ontvangen. Mocht u nog vragen hebben of anderszins, dan zijn wij bereikbaar via onderstaande gegevens. Dank alvast!

Woning volledig renoveren

Wij onderzoeken of het mogelijk is om een oude vrijstaande woning te kopen. Deze moet grondig gerenoveerd worden. Voordat we de woning gaan bezichtigen of een bod uitbrengen, willen we inzicht in de kosten van een aantal zaken en laten graag een offerte opmaken. Voor alle duidelijkheid, het is voor ons een indicatie om te kijken wat de kosten zijn om deze woning up to date te maken Het gaat om renovatie van de hele woning, inclusief sloopwerk. Daarna moet de hele benedenverdieping een nieuwe vloer krijgen, geïsoleerd worden en opnieuw worden ingedeeld. Er moet nieuw elektra worden aangelegd en een nieuwe groepenkast. Er moet een inpandige berging worden gemaakt en een hal met een vaste trap naar de 1e verdieping. Er moeten kozijnen en deuren worden vervangen. We willen een woonkamer met open keuken. In de vloer moet vloerverwarming komen. Alle wanden moeten behangklaar worden gestuukt. In de achterpui willen we een schuifpui met metselwerk. Aan de voorkant willen we nieuwe kozijnen en ramen. De nieuwe keuken moet worden voorbereid, inclusief alle aansluitingen. We willen een prefab dakopbouw van 50 m² met 3 volwaardige slaapkamers. Verder moet er een badkamer worden aangelegd en willen we alles laten schilderen. We willen graag een offerteprijs per post. Er staan foto's van de woning op Funda.