Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Volledig woonhuis met bedrijfspand bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: volledig woonhuis met bedrijfspand bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: volledig woonhuis met bedrijfspand bouwen

Volledig woonhuis met bedrijfspand bouwen

Wij hebben een optie op een kavel, plan woning is grotendeels al klaar en we zoeken nu iemand die het kan bouwen. Het gaat om een woon en tevens bedrijfspand op ene bedrijventerrein. Gemeente is inmiddels akkoord.

Woonhuis volledig verbouwen

Zolder splitsen d.m.v. een dakkapel aan de voorkant, hiervoor is nog geen vergunning. Douche verplaatsen naar slaapkamer, waar vroeger de badkamer zat (vorige bewoners hebben daar een slaapkamer van gemaakt) leidingen zitten er mogelijk nog. Slaapkamers opknappen: stucen, schilderen en behangen. Hal en gang opknappen: stucen en behangen. Houten vloer met vloerverwarming eruit in de woonkamer, nieuwe CV (er is boven wel een cv). Aanleggen nieuwe keuken, er moet een deur dichtgemaakt worden in de hal, nieuwe doorgang naar de keuken en achter bij de keuken moet een doorgang naar buiten worden gemaakt, waardoor het kruipluik ook verplaatst zal moeten worden. Betreft een tussenwoning met 2 verdiepingen.

Kelder tegen woonhuiskelder bouwen

Ik heb een vergunning en tekenwerk voor een kelder á 110 m2 tegen bestaande woonhuis kelder. De kelder zal een L vorm krijgen, 7 meter breed, achterzijde 11 meter breed, lengte 12,5 meter. Ik ben op zoek naar geschikte kelderbouwer en welke opties, traditioneel bekist, volledig prefab, deels prefab, afzinkkelder, kwaliteit-prijstechnisch het meest rendabele is. Graag zou ik de mogelijkheden willen bespreken om de kelder vervolgens ook daadwerkelijk te realiseren.

Woonhuis en schuren slopen en afvoeren, kavel bouwklaar maken

Graag willen we onze kavel bouwklaar maken, om er een nieuwbouwwoning op te plaatsen. Daarvoor moet de oude woning en bijgebouwen gesloopt en afgevoerd worden. Woning en bijgebouwen bestaan volledig uit hout en zijn niet onderheid. Naar verluid is er geen asbest aanwezig. We willen graag een indicatie van de kosten, gespecificeerd naar de diverse posten.

Dubbele schuur met veranda bouwen

Links een ruimte van 4 meter diep en 5 meter lang met aan voorzijde een dubbele brede tuindeur. Midden een veranda van 4 meter lang en 4 meter diep. Rechts een ruimte van 4 meter diep en 2 meter lang met aan voorzijde een deur. Volledig met platdak. In dak veranda een grote lichtkoepel. Graag eerst grove prijsindicatie van totaalplaatje. Indien dit overeenkomt met onze ideeën, vragen we een gedetailleerde offerte. Optioneel ook aanleggen stroom vanuit woonhuis naar nieuwe gebouw. Tekening bovenaanzicht is bijgevoegd. Wc in tekening mag je negeren.

Houtskeletbouw semibungalow bouwen

Vrijblijvend een offerte voor een woonhuis met entree met tweede toilet, woonkamer, keuken, badkamer, 2 slaapkamers, berging cq garage. De totale oppervlakte alles op de begane grond circa 120 a 130 m2. Eventueel een derde slaapkamer op de (zolder)verdieping. Wat zou het ongeveer gaan kosten? Casco en volledig afgewerkt aanbieden? De kavel die ik wil gaan kopen, is ruim 200 m2 tot 260 m2 en alleen bouwrijp gemaakt. Kunt u mij ruwe prijzen geven? Graag ga ik met u in gesprek.

Kelder onder het huis maken

Ik wil samen met vriendin kijken naar een kelder onder ons huis van ongeveer 45 m2. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd. Het betreft een kelder onder een woonhuis. Ik wil de kelder ook volledig laten afwerken aan de binnenzijde. Het betreft een vrijstaande woning. Voor de verschillende mogelijkheden zouden we graag met een aannemer om tafel gaan zitten.

Uitbouw realiseren

Wij willen een offerte aanvragen voor een uitbouw van 4x6 en een offerte van 3x6. Aansluitend op het woonhuis, aan de zijkant muur en aan de tuinkant volledig glas. Plat dak met twee lichtkoepels. Graag hoor ik van u.

2-onder-1-kapwoning bouwen

Graag zou ik samen met kennissen een 2 onder 1 kap willen laten bouwen. Graag per woning onder de 130.000 euro. Ik wil graag een woning van maximaal 9 meter hoog. We hadden in een gedachte een woonhuis van 9 bij 7 meter. Het huis moet volledig afgewerkt worden. We willen er een zadeldak op. Er hoeft geen oude woning gesloopt te worden, de ruimte is helemaal leeg. Graag willen wij advies over de bouw en de mogelijkheden.

Aanbouw achter het woonhuis bouwen

Ik wil graag een aanbouw van 2,4m aan de achterzijde van het huis laten plaatsen. Hiermee trekken we de achterkant van het huis gelijk met de achterkant van de garage. We vroegen ons af of het mogelijk is om de schuifpui van achter mee te verplaatsen. Ook zouden wij willen opteren om de verwarming mee te verplaatsen en wellicht electra, afhankelijk van de meerwaarde. Een wens is om een dagraam of iets dergelijks te realiseren, zodat wij voldoende lichtinval behouden en niet eindigen in een donker hol... De afwerkingmoet volledig en netjes gebeuren voor muren en plafond. We overwegen ook om evt inbouwspots te plaatsen. Ik ben op zoek naar een offerte voor het totaalpakket, de breedte van het huisis overigen 5,5 meter.