Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voegwerk en muur schilderwerk en dak herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voegwerk en muur schilderwerk en dak herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voegwerk en muur schilderwerk en dak herstellen

Schade herstellen in badkamer en keuken

In de badkamer wil ik voegen laten vervangen en in de keuken wil ik het plafond laten herstellen na waterschade uit de badkamer. Naast het vervangen van de voegen in de badkamer willen we een deel van de tegels vervangen. De afvoerput moet opengemaakt en hersteld worden. De waterleiding in de muur nakijken en mogelijk herstellen. Tegels tot een hoogte van 1.50 meter. Kitten om de badkamer goed waterdicht te maken. Voegwerk en kitwerk in dezelfde kleur als eerder gebruikt. In de keuken de koof vervangen en het plafond herstellen: plafond eruit, natte delen boven het plafond behandelen of vervangen. Daarna een nieuw plafond aanbrengen en afwerken. De afmeting van het plafond is circa 3 x 3 meter. De werkzaamheden in de keuken graag apart vermelden in uw offerte. Graag vooraf contact hierover. Bij voorkeur een bedrijf buiten West Friesland.

Voegwerk en muur, schilderwerk en dak herstellen

Werkzaamheden aan de voorkant van de gevel: 1. Reparatie van de muur; herstel van het voegwerk; reinigen en impregneren. 2. Schilderwerk aan de dakrand en dakkapel. Werkzaamheden aan de achterkant van de gevel: 3. Reparatie van de muur; herstel van het voegwerk; reinigen en impregneren. 4. Vervangen van 3 kunststof ramen in hard hout, waarbij nu nog het balkonraam, balkondeuren moeten worden; En toevoegen een klein raam in badkamer. 5. Schilderwerk aan de dakrand. Werkzaamheden aan het dak: 6. Vervangen van de dakbedekking. Werkzaamheden aan de binnenkant van de woning: 7. Een interne brandtrap plaatsen vanuit de 2e etage naar het dak

Portiektrap met platje renoveren

Onze portiektrap inclusief platje moet gerenoveerd worden. De onderste trede is verzakt, het voegwerk van het platje is verdwenen en daardoor is een scheur in de muur ontstaan naast de trap. Wij overwegen ook renovatie van de totale portiektrap (alle treden vernieuwen). Wij staan open voor advies t.a.v. van deze renovatie. Wat moet er gebeuren en welke prijs hoort daarbij. Gezien de verschillende keuzes die gemaakt kunnen worden in deze situatie lijkt het handig het eens te komen bekijken. Wij zouden graag uitgebreide offertes willen ontvangen om zo goed mogelijk te kunnen vergelijken. De offertes zouden wij graag binnen 2 weken willen ontvangen om een keuze te kunnen maken en in overleg een aanvangsdatum vast te leggen in de loop van 2017.

Bijkeuken aanbouwen

Het gaat om het metselen van een bijkeuken inclusief binnen muur. De afmeting van de bijkeuken zal 3 x 3 meter worden en de hoogte ongeveer 3,5 meter, totaal ongeveer 30 m2 buitenmuur. De binnenmuur zal van kalkzand lijmblokken moeten worden, de buiten muur halfsteensverband en het voegwerk platvol geborsteld. De bijkeuken komt tegen een nieuwbouwhuis aan, fundering wordt gelijk mee gestort.

Tuinmuur herstellen of vervangen

Ik heb aan de voorzijde van mijn woning een gemetselde tuinmuur van 8 meter lang en 50 cm hoog, die wat onderhoud nodig heeft. De muur is gezakt en is hierdoor gescheurd en het voegwerk zit op een aantal plaatsen los. Ik wil deze muur laten herstellen of indien dat niet kan laten vernieuwen. Graag ontvang ik een kostenraming voor beide mogelijkheden. Er is geen haast bij. Als het werk binnen 6 maanden gedaan kan worden, is het prima.

Onderhoud na oplevering van een tussenwoning

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1964. Er is een bouwtechnisch keuringsrapport uitgebracht, waarin de volgende werkzaamheden zijn geadviseerd: Aan de aanbouw moeten 2 meter loodstroken worden aangebracht. De overstekken moeten geschilderd worden. Een HWA moet aan de muur worden bevestigd. Er moet in de keuken een plafond van 7 m² worden aangebracht. Ongeveer 20 cm kozijn moet gerepareerd worden i.v.m. houtrot. Zes kozijnen moeten aan de buitenzijde geschilderd worden. Raamdorpelstenen moeten worden vastgezet en het voegwerk moet worden hersteld. In de keuken moet 7 meter voeg- en kitwerk worden hersteld, in de badkamer ongeveer 5 meter kitwerk. Een radiator moet worden bevestigd in de woonkamer. Het elektra moet worden nagezien en er moet klein onderhoud worden gepleegd aan wandcontactdozen. 2 rookmelders moeten geplaatst worden. De balkonvloer moet worden voorzien van een waterdichte topcoating en kitwerk en loodstroken. Er moet een hekwerk worden geplaatst. Een scheur in de voorgevel en het voegwerk in de voor- en achtergevel moeten hersteld worden. Bij de garage moet uitgespoeld voegwerk gerepareerd worden. Een HWA en goot moeten aangebracht worden. Reparatie is nodig aan een kozijn en dubbele deur, een boeiboord en overstek. Aan de buitenzijde van de garage is schilderwerk nodig.

Renovatieklusjes in huis

Wij hebben net een nieuw huis gekocht, ik wil een aantal klussen uit laten voeren in en om het huis. Op 3 mei is de sleuteloverdracht. Op de begane grond: - Het verwijderen van een muurtje. - Het verleggen van de thermostaat en elektra. - Het stucen van muren en aanbrengen spachtelputz. - Het bestaande toilet vervangen door een hangtoilet en opnieuw betegelen toilet. - Verouderde stoppenkast vervangen door nieuwe groepenkast. Op de eerste verdieping: - Grote kamer in tweeën delen door middel van het optrekken van een muur. - Vervangen van een lekke ruit. Tweede verdieping: - Op het balkon beschadigd loodwerk vervangen. - Herstellen klein deel van voegwerk. - Vervangen van unit mechanische ventilatie en extra badkamer hierop aansluiten. - Vervangen van kitwerk in de badkamer. Buitenzijde: - Vervangen regenpijp. - Onderhoud aan houten kozijnen.

Gevelrenovatie en beton verwijderen

Offerte voor de onderstaande werkzaamheden. Verwijderen verflaag op de gevelmuur. Verwijderen betonnen hekwerk en gestorte vloer in de voortuin. Verwijderen betegeling van de voorgevel. Verwijderen stucwerk en betegeling van de scheidingsmuur met de buren. Ik heb foto's om dit verder toe te lichten. Contact via email heeft de voorkeur. Overige informatie: Opties / advies: Als het voegwerk bij de verwijdering van de verf van de voorgevel te veel beschadigd worden dan zal de hele gevel opnieuw gevoegd moeten worden. Na het verwijderen van het tegelwerk van de voorgevel zal wellicht een beschadigde muur overblijven. Dit deel pleisteren is dan wellicht de beste optie I.p.v. het verwijderen van het stucwerk en tegeltjes van het scheidingsmuurtje is verwijderen en op nieuw zetten van dit muurtje wellicht een betere / goedkopere optie.

Balkon repareren en renoveren

Aan de achterzijde op de eerste etage van mijn dubbele bovenwoning is een balkon van ongeveer 6 bij 1 meter met een betonnen vloer en een gemetselde railing. Daarop liggen betonnen afdek platen en is een metalen constructie geplaatst (zie foto's). De gemetselde muur vertoont barsten in het voegwerk. De metalen constructie vertoont roestvorming en tussen de betonnen afdekstenen is het voegwerk deel weg. Aan de onderzijde van het balkon is een scheur ontstaan door lekkage, mogelijk door een barst in de betonnen vloer, maar ook scheuren in het metselwerk zouden dit kunnen veroorzaken. Het geheel moet hersteld worden. Verder zouden ook de planken van de dakgoot vervangen dienen te worden. Ze zijn grotendeels verrot. Trespa zou een mogelijkheid zijn. De dakgoot renovatie graag in een aparte offerte.

Renovatie aan en in het huis uit laten voeren

De volgende werkzaamheden dienen uitgevoerd te worden: - Kelder vocht doorslag verhelpen - Gevelconstructie scheuren repareren - Houtrotaantasting in deurkozijn achter aan onderzijde zijstijlen - Nieuw hang- en sluitwerk voor- en achterdeur - Enkel glas vervangen naar isolerend glas - Dorpel herstellen vochtwerk - Voegwerk gevels vervangen - Kozijnen schilderen - Goot vervangen - Herstel daktoevoer - Herstellen/aanpassen loodwerk - Dakpannen controleren - Scheur dragende muur repareren - Sanitair controleren - Inbouwkoelkast plaatsen - Plaatselijk herstel pleisterwerk - Keukentegels voegen - Combiketel plaatsen, nu geiser en cv vervangen - Deksels aanbrengen schakelaars en contacten